weszka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Piękne zdjęcia :loveu: Oj tak, Justa potrafi :loveu: No ale ten wyjazd to super sprawa! Powodzenia dziewczyny!!! Pewnie będziecie tam wymiatać aż miło :) Quote
DorkaWD Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Gass na ringu prezentowała sie CUDNIE ale to foto --> http://img118.imageshack.us/img118/2183/dsc0159bw.jpg Powaliło mnie! W sensie pozytywnym ;) ariss napisał(a): wcale nie trzeba wystawiać psów,żeby było nie miło:evil_lol: A no prawdę powiadasz :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Wiadomosci od Ewy z wczoraj:loveu::loveu::loveu::loveu: tylko nie moglam sie na dogo dostac:angryy: GASS: [SIZE=3]V1 CAC! CACIB!! BOB!!! RES.BOG!!!!!!!!!!!!!! CHAMPION RUMUNII WIELKIE GRATULACJE!!!:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
LeCoyotte Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 no to gratulacje!;) http://img118.imageshack.us/img118/2183/dsc0159bw.jpg Justa, świetny portret:p [quote name='eria']a ja się zastanawiam czy TAKIE stosunki międzyludzkie panują tylko w środowisku sznauceromaniaków czy w innych rasach też :roll: Gdzie człowiek nie wejdzie, czy na e-sznaucery czy już teraz nawet tu , musi czytać ostre wymiany zdań, co kto o kim sądzi :roll: najlepiej to nie reagować i robić swoje:p Quote
Guest Karmel Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Dzis Ewie i Gassi poszlo jeszcze lepiej:multi::multi::multi: Rano -Cacib CAC,CACIB,BOB,RES BOG,Grand Champion Rumunii ---------------------------------------------- Wieczór-Cac [SIZE=5]CAC,BOS,BOB,BOG,5 BEST IN SHOW!!!!!!! Gratulacje i trzymamy kciuki za kolejne wystawy!!!!! Quote
malawaszka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 no inaczej być nie mogło :laola: a jak Ka-Vanga???? Quote
Irviers Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 WOW!!!!!!!!!! :multi::multi: Ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb: Ale nie zgadzam sie z tym 5 BIS.. powinien byc BIS jak nic :loveu: No wlasnie a jak Oli poszlo? :) Quote
Doginka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 malawaszka napisał(a):no inaczej być nie mogło :laola: a jak Ka-Vanga???? Ka-Vanga: Bangi 3xBOB Koffi 2x BIS PUPPY:laola: Quote
Doginka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 A dokładnie to tak: GASSIRAFlavago: Rumunia: 18.07.2009: V1, CAC, CACIB, BOB, Res. BOG 9.07.2009: V1, CAC, CACIB, BOB, Res. BOG I ten sam dzień: Bułgaria: V1, CAC, CACIB, BOB, BOG, 5 na BIS - a były przyznawane wszystkie 10 miejsc:multi: Koffi 2x BIS PUPPY Bangi 3X BOB Kolejna wystawa dziś o 18:00;) Weszka, były 3 olbrzymy p&s:p Ewa napisała mi, że Państwo od Bon Jovi Von Shamad ucieszyli się, że nie było Gordona i wzieli 2 x BOB:p GRATULACJE:multi: Quote
Irviers Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 :crazyeye::crazyeye::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz: Brawo dziewczyny!!!! Tylko ciekawe jak się zmieszczą w samochodzie ze wszystkimi pucharami, karmami i nagrodami :lol::lol::lol: Quote
osobek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Brawo Ewa i Ola:multi: Jak nic trzeba bedzie kupic nowe regały na puchary :multi: Quote
ariss Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Doginka']Gratulacje!!! :loveu::loveu: [quote name='LeCoyotte']no to gratulacje!;) :loveu: Quote
ariss Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Karmel'] Gratulacje i trzymamy kciuki za kolejne wystawy!!!!! :loveu::loveu::loveu: [quote name='Irviers']WOW!!!!!!!!!! :multi::multi: Ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb: Witamy w naszych skromnych progach:loveu: [quote name='Irviers']:crazyeye::crazyeye::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz: Brawo dziewczyny!!!! Tylko ciekawe jak się zmieszczą w samochodzie ze wszystkimi pucharami, karmami i nagrodami :lol::lol::lol: Karmy dostaną bezdomne psiaki;) [quote name='osobek']Brawo Ewa i Ola:multi: Jak nic trzeba bedzie kupic nowe regały na puchary :multi: i Was też ciepło witam:loveu: [quote name='Bonsai']Kurcze, wspaniale - ogromne gratulacje! :loveu::loveu::loveu: Pisze sprostowanie..Sylwia chyba wczoraj się rozpędziłam ze zmęczenia:evil_lol: wieczorna wystawa była CAC i nie dostałam na niej CACIBA:shake::evil_lol:Reszta się zgadza:diabloti: Trzymajcie za nas kciukasy:loveu: Quote
ewka i haker Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 będziemy trzymać!!! dziś ostatnia wystawa? Quote
osobek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ariss napisał(a): i Was też ciepło witam:loveu: Zaglądam do Was od jakiegoś czasu, ale sie nie ujawniałam :) Quote
weszka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 O ja cieeeee :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale dałyście czadu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: No proszę i 3 olbrzymki p&s - może jedna z nich to siostra Dirki bo mieszka w Rumunii? Quote
Justa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Wielkie wielkie wielkie gratki :multi::multi::multi: Quote
Doginka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Wiadomość z ostatniej chwili;) Gassira: V1, CAC, CACIB, BOB, pierwsza piątka na BOG - tym samym została Championem Bułgarii:multi: Bangi: V1, CAC, CACIB, BOB - Champion Bułgarii:multi: Koffi: WO, BIS PUPPY:multi: Gratulacje ogromne dziewczyny!!! Quote
Recommended Posts