Doginka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ewa, to jedno zdjęcie jest super zretuszowane - wedle życzenia (hahaha):diabloti: Quote
ariss Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 http://images8.fotosik.pl/9/f2e0b69a23ae3e28.jpg ona tu wyszła jakby kupe na mnie chciała robić:mdleje::roflt::roflt: a póżniej zobaczyłam swoje nowe wcielenie:mdleje::roflt::roflt: Quote
Doginka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ariss napisał(a):...a póżniej zobaczyłam swoje nowe wcielenie:mdleje::roflt::roflt: Siedę i ryczę ze śmiechu, a miałam iść już spać:evil_lol: :roflt: - namęczyłam się , ale udał mi się retusz:roflt:, tylko rzęsy spaliłam, dlatego nie masz rzęs:roflt: Quote
eria Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 http://images8.fotosik.pl/9/a396bebf1aea0269.jpg :roflt::roflt: bomba :evil_lol: a fotki faktycznie nie są najlepszej ostrości:roll: Quote
weszka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ale pięknu Zu :loveu: Uwielbiam te szczotkowate szczeniecie mordulce :loveu: Sekciarskie foty mimo że niezbyt ostre to i tak fajne :p Quote
malawaszka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 hahahaha retusz mistrzowski :roflt: hahaha Quote
puzzle Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 http://images8.fotosik.pl/9/a396bebf1aea0269.jpg jak ja sie przestraszylam:mdleje: Quote
ariss Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Dziś byłam na długasnym spacerku:razz: Mój kochany brudny zaroślak:loveu: śliczny Zu:loveu: Quote
madzior_ka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 śliczne pierwsze zdjęcie - i jak ta obroża niebieska pasuje do czarnego sznup - ślicznie:) Quote
Paulina. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 skrajnie słodki jest ten maluch :loveu: świetne zdjęcia ! Quote
ariss Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 No to jak Wam się podoba to mam jeszcze:razz: Gass:loveu: Zu:loveu: razem:loveu: Quote
malawaszka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 :mdleje: idealni oboje :loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='malawaszka']:mdleje: idealni oboje :loveu::loveu::loveu: to DOBRANOCKA Quote
Justa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 :mdleje: :loveu: Ja bym na Twoim miejscu go nie oddała :loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Bonsai']A udały się jakieś Piegowe zdjęcia? :cool3: coś tam wyszło;)dziś postaram się wstawić:p Justa,mega słodziak co:loveu: a teraz wasza ulubienica:diabloti: Quote
ariss Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Ale on był u mnie tylko jedna noc;) Idziemy jeszcze na spacerek we wtorek chyba i niestety w środę chłopiec leci już do domku:-( Weny nie mam ale serdeczne życzenia Wam składam:loveu: Quote
puzzle Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Udalo Ci sie upolowac gdzies ta niebieska:razz:, wyglada slicznie:loveu:, na szele tez sie pokusilas:razz:? Malenstwo jest sliczne, Ewa nie rozstawaj sie z aparatem dopoki on jest u Ciebie:loveu: no i Gassule moja kochana foc!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Piękne psy to i foty piękne:loveu::loveu::loveu: LEDWO PATRZĘ NA OCZY:placz:, ale fotki widziałam:loveu: Quote
ariss Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 puzzle napisał(a):Udalo Ci sie upolowac gdzies ta niebieska:razz:, wyglada slicznie:loveu:, na szele tez sie pokusilas:razz:? nio, ale ma ją na sprzedaż(gass miała ją ze 20min)jest za duża niestety, a M;)ma 50cmx2cm.Może znasz kogoś kto chce kupić?:razz:Całe 15zł:p Już poluje na identyczna tylko mniejszą :evil_lol: a i mam taką smyczke- kolor jest na żywo naprawde fajniusi(ciut ciemniejszy niż na focie) Quote
ariss Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 puzzle napisał(a):Moja w szyjce ma niecale 40cm... pokusilabym sie dla obu, bo bardzo mi sie spodobaly jak zobaczylam na zywo, ale dla Scoob'a w ogole nie ma rozmiaru, a mala ma waziutka szyjke. Poki co nikogo chetnego nie widze, ale popytam;). Smyczke masz identyczna jak czerwona? Ogladalam i trzymalam i jest wygodna, a ja teraz do siwej mam tasiemke co sie w rece wbija:roll:, ale dopracujemy jeszcze:cool3:. W razie gdyby ktos mial jakies info, to szukam wygodnej, rozowej smyczy:diabloti:, kolor jak najitensywniejszy:evilbat:. dokładnie identyczną:loveu:uwielbiam te smycze:loveu:innych sobie nie wyobrażam:shake: jak znajde jakiś róż oczoje..ny to będę o Tobie pamiętała:evil_lol::diabloti::loveu: Quote
puzzle Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 ariss napisał(a):nio, ale ma ją na sprzedaż(gass miała ją ze 20min)jest za duża niestety, a M;)ma 50cmx2cm.Może znasz kogoś kto chce kupić?:razz:Całe 15zł:p Już poluje na identyczna tylko mniejszą :evil_lol: a i mam taką smyczke- kolor jest na żywo naprawde fajniusi(ciut ciemniejszy niż na focie) Moja w szyjce ma niecale 40cm... pokusilabym sie dla obu, bo bardzo mi sie spodobaly jak zobaczylam na zywo, ale dla Scoob'a w ogole nie ma rozmiaru, a mala ma waziutka szyjke. Poki co nikogo chetnego nie widze, ale popytam;). Smyczke masz identyczna jak czerwona? Ogladalam i trzymalam i jest wygodna, a ja teraz do siwej mam tasiemke co sie w rece wbija:roll:, ale dopracujemy jeszcze:cool3:. W razie gdyby ktos mial jakies info, to szukam wygodnej, rozowej smyczy:diabloti:, kolor jak najitensywniejszy:evilbat:. Quote
AnkaG Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Słodkie, grzeczne psiaki. :lol: Co was wszystkich tak na róż wzięło? :cool3: Quote
Recommended Posts