Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ariss napisał(a):
...a póżniej zobaczyłam swoje nowe wcielenie:mdleje::roflt::roflt:

Siedę i ryczę ze śmiechu, a miałam iść już spać:evil_lol: :roflt: - namęczyłam się , ale udał mi się retusz:roflt:, tylko rzęsy spaliłam, dlatego nie masz rzęs:roflt:

Posted

[quote name='Bonsai']A udały się jakieś Piegowe zdjęcia? :cool3:

coś tam wyszło;)dziś postaram się wstawić:p

Justa,mega słodziak co:loveu:

a teraz wasza ulubienica:diabloti:

Posted

Ale on był u mnie tylko jedna noc;)
Idziemy jeszcze na spacerek we wtorek chyba i niestety w środę chłopiec leci już do domku:-(

Weny nie mam ale serdeczne życzenia Wam składam:loveu:

Posted

Udalo Ci sie upolowac gdzies ta niebieska:razz:, wyglada slicznie:loveu:, na szele tez sie pokusilas:razz:?

Malenstwo jest sliczne, Ewa nie rozstawaj sie z aparatem dopoki on jest u Ciebie:loveu: no i Gassule moja kochana foc!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

puzzle napisał(a):
Udalo Ci sie upolowac gdzies ta niebieska:razz:, wyglada slicznie:loveu:, na szele tez sie pokusilas:razz:?

nio, ale ma ją na sprzedaż(gass miała ją ze 20min)jest za duża niestety, a M;)ma 50cmx2cm.Może znasz kogoś kto chce kupić?:razz:Całe 15zł:p
Już poluje na identyczna tylko mniejszą :evil_lol:

a i mam taką smyczke- kolor jest na żywo naprawde fajniusi(ciut ciemniejszy niż na focie)

Posted

puzzle napisał(a):
Moja w szyjce ma niecale 40cm... pokusilabym sie dla obu, bo bardzo mi sie spodobaly jak zobaczylam na zywo, ale dla Scoob'a w ogole nie ma rozmiaru, a mala ma waziutka szyjke. Poki co nikogo chetnego nie widze, ale popytam;). Smyczke masz identyczna jak czerwona? Ogladalam i trzymalam i jest wygodna, a ja teraz do siwej mam tasiemke co sie w rece wbija:roll:, ale dopracujemy jeszcze:cool3:. W razie gdyby ktos mial jakies info, to szukam wygodnej, rozowej smyczy:diabloti:, kolor jak najitensywniejszy:evilbat:.

dokładnie identyczną:loveu:uwielbiam te smycze:loveu:innych sobie nie wyobrażam:shake:

jak znajde jakiś róż oczoje..ny to będę o Tobie pamiętała:evil_lol::diabloti::loveu:

Posted

ariss napisał(a):
nio, ale ma ją na sprzedaż(gass miała ją ze 20min)jest za duża niestety, a M;)ma 50cmx2cm.Może znasz kogoś kto chce kupić?:razz:Całe 15zł:p
Już poluje na identyczna tylko mniejszą :evil_lol:

a i mam taką smyczke- kolor jest na żywo naprawde fajniusi(ciut ciemniejszy niż na focie)

Moja w szyjce ma niecale 40cm... pokusilabym sie dla obu, bo bardzo mi sie spodobaly jak zobaczylam na zywo, ale dla Scoob'a w ogole nie ma rozmiaru, a mala ma waziutka szyjke. Poki co nikogo chetnego nie widze, ale popytam;). Smyczke masz identyczna jak czerwona? Ogladalam i trzymalam i jest wygodna, a ja teraz do siwej mam tasiemke co sie w rece wbija:roll:, ale dopracujemy jeszcze:cool3:. W razie gdyby ktos mial jakies info, to szukam wygodnej, rozowej smyczy:diabloti:, kolor jak najitensywniejszy:evilbat:.