ewka i haker Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 gratulujemy raz jeszcze:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: jutro sie spodziewaj czegoś:) Quote
weszka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ariss gdzie teraz uderzacie? Opole, Łódź? W Krakowie będziecie??? Quote
ariss Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 weszka,no do Łodzi mam blisko ale jakoś mnie nie ciągnie- może pojawię się foty popstrykać Opole-dam szanse konkurencji,(bo wiem, kto tam będzie ) No a Kraków jest w moich planach,szczególnie, jeśli uda nam się do Zakopca wyskoczyć, poza tym ma tam przyjechać zagraniczna konkurencja(chyba najwyższa pora podnieść poprzeczkę ) Quote
Od-Nowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 nie wiem nic o sukcesach. same tajemnice :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ariss Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 jeszcze nie skończone ale proszę;) Sznaucer średni czarny pewnie już większość z Was już tam była:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 no to teraz wreszcie wiem :lol: GRATULUJEMY ;) Quote
LeCoyotte Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 noo wreszcie możemy tam zaglądać legalnie:evil_lol: Quote
eria Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 oooooo piękna ta strona wejściowa :loveu::loveu: czyżby autorstwa JiM ?:loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 starą stronę nam pokazuje :diabloti: intro tylko zmienione na piękne piękne piękne!! Quote
puzzle Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Łaaaa wejściówka cuuuuudna:loveu:, a na stronke juz sie napatrzylam:evil_lol: Quote
weszka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Wow :-o:-o:-o Piękna wejściówka! Później też fajnie sie prezentuje! A mnie się marzy moja strona w nowej, pięknej profi wersji :roll: Ale sama nie zrobię bo ani czasu ani umiejętności. Quote
puzzle Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ariss wracaj:-(, mi tez sie dogo przez swoje ulomnosci niezbyt podoba, ale nas tak zostawic:-( Quote
ariss Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Od-Nowa, Dziękujemy:loveu: LeCoyotte, mogłeś tego nie pisać:eviltong::evil_lol: eria, dokładnie!!!!!!Ona robi piękne rzeczy:loveu:ale całej stronki nie chce mi zrobić:-(:evil_lol: Od-Nowa, nie cwaniakuj dobra:evil_lol::diabloti: puzzle, to dzięki JIM:loveu: ewka i haker, maruda:mad::eviltong: weszka,no u mnie też umiejętności kuleją:placz:ale mam już materiały na profesjonalną stronę:razz::diabloti:i jak tylko nie będę miała ważniejszych wydatków to będzie coś lepszego niż teraz:razz: puzzle, jestem:loveu: narazie tylko takie,później może uda mi się wstawić jakieś spacerowe:razz: Quote
Doginka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Piękna fota ślicznej Gassi:loveu: Czyżbyś skróciła jej brodę:crazyeye: Quote
puzzle Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ooooooo jestes:loveu: Gasssssssssssssssssssssssssssssssssssss :loveu: Quote
ewka i haker Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 sliczne:loveu::loveu::loveu: e ja sie tylko dopominam:eviltong: a tu cos ode mnie tak z nudow sobie zrobiłam i na poprawienie humoru:roll::loveu::lol: YouTube - Gassira i przyjaciele:) Quote
puzzle Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Najlepszy moment 0:46 jak Raper sie kręci, a Gass zdesperowana nie wie co zrobic i macha lapakami:loveu::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 puzzle napisał(a):Najlepszy moment 0:46 jak Raper sie kręci, a Gass zdesperowana nie wie co zrobic i macha lapakami:loveu::evil_lol: hahaha dokładnie :loveu: :lol: Quote
Doginka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='ewka i haker']sliczne:loveu::loveu::loveu: e ja sie tylko dopominam:eviltong: a tu cos ode mnie tak z nudow sobie zrobiłam i na poprawienie humoru:roll::loveu::lol: YouTube - Gassira i przyjaciele:) Ewa, super zmontowałaś ten filmik:loveu: Quote
AnkaG Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ale superowy filmik. Gordonek został zdeptany kompetnie. :evil_lol: Quote
ariss Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 super filmik:loveu: a ja dziś byłam z Olcią i maluszkiem na spacerku:multi: nasze dziewuszki się uwielbiają:loveu::multi: no a Gass jak to Gass:evil_lol: Quote
Recommended Posts