eria Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ale Gass jest duuża :crazyeye: normalnie już prawie olbrzymka na tych filmikach :evil_lol: Quote
ariss Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 eria napisał(a):ale Gass jest duuża :crazyeye: normalnie już prawie olbrzymka na tych filmikach :evil_lol: kurcze nie widziałam nigdy olbrzyma który ma 49,5cm:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale w sumie o olbrzymku zawsze marzyłam,więc niech będzie:diabloti:na fotach też czasem wygląda jak olbrzymka:loveu: Quote
Justa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Jejjjjj Gassirka jest rewelacyjna :loveu: Ewcia, złapię Cię dzisiaj wieczorkiem na gadu? Quote
ariss Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Justa napisał(a):Jejjjjj Gassirka jest rewelacyjna :loveu: Ewcia, złapię Cię dzisiaj wieczorkiem na gadu? :loveu: Justa,będę na gg ale najwcześniej pewnie o 20;)pamiętaj że jurtro wyjeżdzam:pwięc kciuki już zacznij trzymać;) Quote
puzzle Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Justa za mnie tez ariss genialnie:loveu:, macie wygrana:multi:. Ja natomiast mam psa, ktory nie stoi:evil_lol:. Jest slicznie, jak biegniesz szybciej to szerzej stawia lapy, co prawda watpie w duzy ring, ale postaraj sie na wystawie podobe tempo zlapac to bedzie po mistrzowsku:diabloti:. Quote
Olusia Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Rewelacja, super Wam idzie :loveu: Będziemy trzymać kciuki :kciuki: Quote
ariss Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 puzzle,w sumie to mogłabym dziś już jechać;)przynajmniej jutro długi spacer by był:diabloti: Olusia,dzięki:loveu: mam sporo zdjęć ze spacerku:razz:ale nie daje:shake:bo i fotosik i photobucket od kilku dni mi wariują i rozmazują foty-nawet te co kiedyś dawałam widze rozmazane:roll:może to kwestia netu bo pracuje teraz na bezprzewodowym:roll: ale jedną zrobioną przed chwilką:loveu: Quote
puzzle Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ale sie blyszczy:razz: Mozesz przyjezdzac:loveu: Quote
ariss Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 puzzle napisał(a):ale sie blyszczy:razz: Mozesz przyjezdzac:loveu: To lampa się odbija:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
puzzle Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ariss napisał(a):To lampa się odbija:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem, ze lampa, ale ma sie od czego odbijac:loveu: To co czekac na Ciebie dzisiaj?:diabloti: Quote
ariss Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 puzzle napisał(a):Wiem, ze lampa, ale ma sie od czego odbijac:loveu: To co czekac na Ciebie dzisiaj?:diabloti: nie mogę :placz:ale to nie zmienia faktu że bym chciała:evil_lol::diabloti: Quote
puzzle Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ariss napisał(a):nie mogę :placz:ale to nie zmienia faktu że bym chciała:evil_lol::diabloti: No trudno, ale jakby sie jutro wam udalo wyjechac troche wczesniej to byloby fajnie:cool3: Quote
ariss Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 puzzle napisał(a):No trudno, ale jakby sie jutro wam udalo wyjechac troche wczesniej to byloby fajnie:cool3: nie ma szans:shake:praca:mad: Quote
eria Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 miód i orzeszki,ona jest po prostu idealna :loveu: Quote
LeCoyotte Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ale ona ma brodę wspaniałą!:loveu: a jak biega:loveu::loveu: a jak się wystawia sama bez ustawiania:loveu::loveu::loveu: powodzenia w bdg!! Dużą macie konkurencję? Quote
ariss Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 eria,:loveu::loveu::loveu:ale mio nam się zrobiło:loveu::loveu::loveu: LeCoyotte,gasska aż zadarła nochala:evil_lol: w klasie jestem sama;)a ogólnie wystawiają się 4 suki:razz: Quote
weszka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Absolutna rewelacja :crazyeye: Zwierzę ringowe :loveu: o rezultat wystawy jakoś jestem dziwnie spokojna :razz: Quote
Doginka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ale macie ciężką konqrencję:evil_lol: Gass musi wugrać sama ze sobą w klasie:-o:diabloti: A tak na poważnie to życzę Wam abyście stanęły na pudle . Trzymam kciuki Quote
ariss Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 weszka,dziękuję:loveu: ale ja tu czekałam na uwagi :mad:żebym mogła się poprawić a nie rozpłynąć:loveu::evil_lol: Ja byłam w Poznaniu spokajna:evil_lol:i nie wyszło:evil_lol: Doginka,ale mnie wygrana w klasie nigdy nie satysfakcjonowała:shake:mierze trochę wyżej;) Quote
puzzle Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Gass moglaby isc po BOG'a i stanac na pudle, jezeli zaprezentuje sie tak jak na filmikach to wg mnie BOB gwarantowany:loveu:. Czekam na wiesci dzisiaj:razz:. doginka weszlam na Twoja stronke www i wydaje mi sie, ze obowiazkowo powinnas skonczyc z Gordonkiem Int.Ch.:mad: Quote
Od-Nowa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 też zacznę z moimi ćwiczyć :diabloti: biegi wstępnie opanowane ale co z postawą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina. Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 uhuhu, ślicznie suczynka odpicowana :loveu: Quote
ewka i haker Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 gratki 900strony:multi: trzymamy kciuki zaraz bedziecie wchodzic pewnie:lol::multi: Ewa zdjecia juz sobie wzielam:loveu: ale na realizacje sobie poczekasz:roll::eviltong: Quote
puzzle Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Gass ocena doskonala, V1, CWC, BOB;). Poczulam sie uprawniona:evil_lol: Quote
Recommended Posts