puzzle Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Teraz ja pierzesz? Ja moja wypralam tydzien temu, a i tak wydaje mi sie, ze trzy tygodnie w zupelnosciby starczyly:evil_lol:, ja tam ide z brudasem:loveu: Quote
puzzle Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Sprawdzilam gdzie jest ten hotel, w ktorym sie zatrzymujesz:diabloti:. Jest daleko od stadionu, ale dotrzec latwo, tylko uwazajcie, bo jest niesamowicie duzo jednokierunkowych, przy czym czesc ulic jest remontowana:diabloti:. Quote
LeCoyotte Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 też wyprałem dzisiaj psa;) [quote name='ariss'] eria,2 posty wyżej pisałam,że będą w poniedziałek:eviltong: zdajesz sobie sprawę z tego ile to jest godzin??!:crazyeye::shake::mdleje::diabloti: Quote
ariss Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 puzzle,no piorę,bo jutro będzie robiona:diabloti:narazie ją wytrymowałam-palec mi odpada:diabloti::roll: 4km to daleko????:-ow google znalazłam jakąś mape i wyznaczyła nam trase dojazdu i wypisała wszystkie ulice mam nadzieje,że wzieła pod uwagę te jednokierunkowe:hmmmm: poza tym mam to śmieszne cuś co to leniwym kierowcom mówi jak jechać:evil_lol:więc powinnam dać rade;) LeCoyotte,hihihih:diabloti:no i nawet takie same rozrywki mają nasze psy:mdleje::roflt: ale może warto jest czekać:razz::eviltong: Quote
LeCoyotte Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='ariss'] 4km to daleko????:-o w Wawie to pewnie rzut kamieniem:evil_lol: tam 'daleko' się chyba zaczyna od 40km:evil_lol: ale może warto jest czekać:razz::eviltong: no jasne, czekamy na poniedziałkowy szok zdjęciowy:loveu::eviltong: btw, wydaje mi sie że zniknęło Ci z licznika 2000 postów:hmmmm: Quote
puzzle Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Wiesz na azymut to moze i ze 4km bedziesz miala:cool3:, daleko to nie jest, ale musicie uwazac na naprawe drog, miasto jest teraz zakorkowane i rzadko kiedy przejzdne, pocieszeniem jest, ze w weekendy jest duzo lepiej. Zreszta przyjedziecie, zobaczycia, a co ja bede warszawiakom o korkach gadac:diabloti:. Ja Heb jutro rano skoncze i nie dotykam jej do wystawy, mam serdecznie dosyc:diabloti:... Trymowalas ja palcami:-o, Quote
ariss Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 LeCoyotte,błahahahah:evil_lol: kiedyś wyszło,że w Ciągu 3 miesięcy napisałam 3:evil_lol:nic mnie już nie zdziwi:evil_lol: puzzle,już nastraszyłaś;)najwyżej się spóźnimy:evil_lol: no co Ty;)trymerkami,ale je musiałam trzymać w ręku i po kilku godzinach palce bolą;) Do poniedziałku:p Quote
AngelsDream Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Czeka na ciebie, na mailu skończone wiesz co. :) Quote
eria Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 no to czekamy na ten wysyp fot w który średnio wierzę :evil_lol: Quote
Olusia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja też z niecierpliwością czekam na nowe fotki :p Quote
ariss Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 błahahaha...jak jutro będzie lało to fot nie będzie:evil_lol::shake::evil_lol: a jak nie będzie to na spacer biore obowiązkowo aparat:p Quote
Doginka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Cześć - dziś świeci słoneczko:razz::diabloti: Będą foty:multi: Quote
Bonsai Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Czy dziś przypadkiem byłaś z jakimś wysokim facetem i swoją psicą na Polach, spotkałaś biało-piegowatego psa w czerwonych szelkach z dziewczyną w pomarańczowej kurtce, a Gass i Pieg biegali (co prawda trochę anemicznie, ale zawsze) wokół drzewka? :cool3: Tak mnie olśniło, gdy powiedziałaś "no to co Gass, idziemy?". No, chyba że się mylę. ;) Quote
puzzle Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ariss foty!:mad: Ja sie wczoraj otworzylam fotograficznie teraz Twoja kolej, checem ujrzec Gass:mad:. Swoja droga za 5 dni bede mogla ja wymiziac:loveu::diabloti: Quote
ariss Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Doginka,tiaaaaaa jak wyszłam na spacer to się zrobiło pochmurno i zimno:angryy: Bonsai,hahahha...ale ten świat mały:cool3: puzzle,fot właściwie nie ma:shake:nie mam weny fotograficznej:placz: i wszystko wyszło brzydkie:placz: Quote
LeCoyotte Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ale za to jaki zwierz szczęśliwy na focie:p Quote
AngelsDream Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Nic, co Gassirowe nie jest brzydkie... :D Quote
ariss Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 LeCoyotte,oj szczęśliwy:multi: jutro czasu nie mam,ale do środy może pogodze się z Nikusiem i wtedy będą i foty i filmiki:razz: AngelsDream,dziękujemy:loveu: Gass lekko poddenerwowana:diabloti: gass bardziej poddenerwowana:diabloti::diabloti: a finału nie będzie bo się rozmazał:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
LeCoyotte Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 jak się zjeżyła:o co masz na myśli pisząc, że finał się rozmazał? tzn wściekła Gass rozmazała jakiegoś psa na trawie czy jak?:diabloti: mam pytanie, Ty trymowałaś ostatnio Gasskę nie? Co to jest to co na niej zostało?:lol: Okrywówka? Quote
malawaszka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='LeCoyotte']Co to jest to co na niej zostało?:lol: Okrywówka?[/quote] ja też się zawsze zastanawiam - bo gadają, że skubią, że nie podrównują grzbietu maszynką, a po tym całym trymowaniu psy równiutkie z jakby skróconą okrywówką :icon_roc: Quote
LeCoyotte Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='malawaszka']ja też się zawsze zastanawiam - bo gadają, że skubią, że nie podrównują grzbietu maszynką, a po tym całym trymowaniu psy równiutkie z jakby skróconą okrywówką :icon_roc:[/QUOTE] ja myślałem zawsze, że podszerstek, bo tak z Sambą robiłem, że zostawał podszerstek i za jakiś miesiąc odrastałą świeża, piękna, lśniąca, ostra okrywówka:loveu: i wtedy usuwałem podszerstek cały. Ale właśnie zgłupiałem:evil_lol: bo przecież za tydzień wystawa w bdg, więc Gasska nie może być w podszerstku samym:lol: Zresztą przetrymowałem Sambę dzisiaj i to co zostało to taka mieszanka okrywówki i długiego podszerstka... i juz nic nie wiem:roflt: Trymowanie to chyba jednak rzecz trudna:evil_lol: Quote
ariss Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 LeCoyotte,malawaszka, hahahahah:evil_lol:nie finał był taki że postawiła tak futro,że sama byłam w szoku:crazyeye:miała wielkiego sterczącego irokeza od głowy po czubek ogona:crazyeye::evil_lol::diabloti:wyjątkowo nie musiała dziś nikogo rozmazywać po trawie:eviltong:;):evil_lol: a co do trymowania to owszem:pgass ma samą okrywówkę-podszerstek prawie cały wyjełam.pisze prawie bo jeszcze troszke roboty mam;) i oczywiście pozbyłam się martwego,starego włosa:razz: i tak nie jestem zadowolona z efektu końcowego bo zapóźno się za to zabrałam:roll:ale jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:diabloti: Quote
akira Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/jhfytfkjl032.jpg Śliczna psina :) :loveu: Quote
Recommended Posts