ariss Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 AnkaG,:loveu:dzięki:loveu: Od-Nowa,jak narazie Olcia(ka-vanga)zarezerwowała miejsce sprzątaczki;):evil_lol:ale może się z nią dogadasz:eviltong: puzzle,o co Ty mnie podejrzewasz:crazyeye: ale to pewnie dlatego żeby konkurencja Ci rynku nie przejeła:evil_lol: Justa,podoba mi się:evil_lol: Doginka,nie mam nowych fot:shake:znaczy mam ale wilczą sesje dlatego więcej mnie w Baajowej galerii:evil_lol: wiedziałam że tak będzie;):diabloti: Quote
weszka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Gass na Baju wymiata :D Kciuki za prezesurę! Quote
puzzle Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 No ba, kto to widzial, zeby za konkurencje kciuki trzymac:splat: Quote
ATLANTYDA Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Berek :lol: O jakie super zimowe fotki :loveu::loveu::loveu: Gasi zadowolona . Ale ta mnie rozwaliła toż to szatan wcielony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images28.fotosik.pl/313/e440d5f35e22aee4.jpg jeździ na oklep na kumplach :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Od-Nowa,jak narazie Olcia(ka-vanga)zarezerwowała miejsce sprzątaczki;-):evil_lol:ale może się z nią dogadasz:eviltong: nie po to kończyłam ciężkie studia,żeby teraz sprzątać!! mój dyplom upoważnia mnie do etatu specjalisty od spraw podlewania kwiatków i ścierania z nich kurzu... nawet rzeczonym dyplomem jak zajdzie potrzeba! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ariss Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Od-Nowa napisał(a):nie po to kończyłam ciężkie studia,żeby teraz sprzątać!! mój dyplom upoważnia mnie do etatu specjalisty od spraw podlewania kwiatków i ścierania z nich kurzu... nawet rzeczonym dyplomem jak zajdzie potrzeba! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: masz tą robote od zaraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ale numer:evil_lol: Siedzę sobie u mamci w fotelu, a Gordonek na moich kolankach. Oczywiście przeglądam fotki Gassiry, a Gordon razem ze mną siedzi wpatrzony w monitor laptopa i nagle zaczyna lizać ten monitor:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Powiedziałam tylko - Gordon, zobacz gdzie jest Gassi:diabloti:, a ten goopecek dostał świra i zapluł mi laptopa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - szkoda, że mama nam nie zrobiła fotki, ale jak się ruszyła, żeby wziąć aparat, to Gordoniasty zlazł z moich kolan:razz: Quote
LeCoyotte Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Doginka']Ale numer:evil_lol: Siedzę sobie u mamci w fotelu, a Gordonek na moich kolankach. Oczywiście przeglądam fotki Gassiry, a Gordon razem ze mną siedzi wpatrzony w monitor laptopa i nagle zaczyna lizać ten monitor:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Powiedziałam tylko - Gordon, zobacz gdzie jest Gassi:diabloti:, a ten goopecek dostał świra i zapluł mi laptopa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - szkoda, że mama nam nie zrobiła fotki, ale jak się ruszyła, żeby wziąć aparat, to Gordoniasty zlazł z moich kolan:razz: haha to on tak się potrafi wpatrywać w monitor? I rozpoznaje psy? :evil_lol: Moja to tylko na filmie potrafi zwierzęta rozpoznać;) PS. ja mogę być prywatnym [SIZE="1"]fotografem:diabloti: Quote
Doginka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='LeCoyotte']haha to on tak się potrafi wpatrywać w monitor? I rozpoznaje psy? :evil_lol: Moja to tylko na filmie potrafi zwierzęta rozpoznać;) PS. ja mogę być prywatnym fotografem:diabloti: :evil_lol:Nie mam pojęcia, czy rozpoznaje psy w monitorze, ale potrafi się w nie wpatrywać siedząc mi na kolanach;) A ślinił się jak mówiłam "Gdzie jest Gassi" i porobił mi ślady na monitorze tym swoim mokrym nochalkiem:diabloti: Quote
ewka i haker Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 witamy :multi: http://images32.fotosik.pl/436/01d0c48fe3d8a00b.jpg to zdjecie wymiata Quote
ariss Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Doginka,kochany:loveu: LeCoyotte,no nie Kojot pamiętaj zawsze przez wielkie F:evil_lol: ewka i haker,fajnie,że się podoba:p Jestem chora:angryy:coprawda gorączka już spadła ale katar nie pozwala normalnie żyć:angryy: a jak pani chora to pies leniwy i foty kiepskie:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ja chce robic takie foty:lol::loveu: u mnie to nic nie widac:evil_lol: Quote
ariss Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 ewka i haker napisał(a):ja chce robic takie foty:lol::loveu: u mnie to nic nie widac:evil_lol: no te to akurat kiepskie:eviltong:ale to zupełnie tak jak samopoczucie:roll: Quote
eria Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 tak, fota rzeczywiscie paskudna,ja nie wiem jak Ci nie wstyd na publiczne forum takie foty wstawiac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 eria napisał(a):tak, fota rzeczywiscie paskudna,ja nie wiem jak Ci nie wstyd na publiczne forum takie foty wstawiac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak to by było forum fotograficzne to nawet jakby mi dopłacali to bym ich nie pokazała:eviltong: a i wysłałam fote na konkurs pt.pies w ruchu do jednej z tych psich gazet;)myślicie,że się nadaje????bo takie troszku rozmyte(w dużym rozm.wygląda troszku lepiej):eviltong: wpadając w poślizg... Quote
AngelsDream Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 M. pyta, czy Gasska łap sobie nie połamała. Quote
ariss Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 AngelsDream napisał(a):M. pyta, czy Gasska łap sobie nie połamała. a czy wygląda jakoś inaczej?nie wiem skąd to pytanie;):eviltong: Quote
eria Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 tak patrze na tą fote w ruchu i myślę co z nią nie tak i wymysliłam :multi::multi: NA NIEJ JEST SUCHOOOOOOOO:loveu::loveu: !!!!!!!!!!! Quote
Od-Nowa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 u mnie tej fotki na konkurs nie widać nie daj się choróbsku kochana!! Quote
AnkaG Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Słodki rozleniwiony misiaczek :lol: Ja tez foty konkursowej nie widzę Quote
Justa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/Kopiagba066.jpg Galina tak na mnie patrzy od 3 tygodni.. :placz: Quote
ariss Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Od-Nowa,staram się:placz: AnkaG,ja bym powiedziała wynudzony na maksa:evil_lol:biedna:loveu: Justa, eh biedne te nasze sznupki!!!!!!!!! Quote
LeCoyotte Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jaki smutny wzrok... a moja korzysta z życia:lol: Quote
ariss Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 LeCoyotte napisał(a):jaki smutny wzrok... a moja korzysta z życia:lol: to ja Ci gass paczką wysyłam,żeby też korzystała:evil_lol:tylko nie zapomnij jej codziennie rano przypalać w piekarniku,bez tego w ogóle się nie chce słuchać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts