Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaG,:loveu:dzięki:loveu:

Od-Nowa,jak narazie Olcia(ka-vanga)zarezerwowała miejsce sprzątaczki;):evil_lol:ale może się z nią dogadasz:eviltong:

puzzle,o co Ty mnie podejrzewasz:crazyeye:
ale to pewnie dlatego żeby konkurencja Ci rynku nie przejeła:evil_lol:

Justa,podoba mi się:evil_lol:

Doginka,nie mam nowych fot:shake:znaczy mam ale wilczą sesje dlatego więcej mnie w Baajowej galerii:evil_lol:

wiedziałam że tak będzie;):diabloti:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Od-Nowa,jak narazie Olcia(ka-vanga)zarezerwowała miejsce sprzątaczki;-):evil_lol:ale może się z nią dogadasz:eviltong:

nie po to kończyłam ciężkie studia,żeby teraz sprzątać!! mój dyplom upoważnia mnie do etatu specjalisty od spraw podlewania kwiatków i ścierania z nich kurzu... nawet rzeczonym dyplomem jak zajdzie potrzeba! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
nie po to kończyłam ciężkie studia,żeby teraz sprzątać!! mój dyplom upoważnia mnie do etatu specjalisty od spraw podlewania kwiatków i ścierania z nich kurzu... nawet rzeczonym dyplomem jak zajdzie potrzeba! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

masz tą robote od zaraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ale numer:evil_lol:
Siedzę sobie u mamci w fotelu, a Gordonek na moich kolankach. Oczywiście przeglądam fotki Gassiry, a Gordon razem ze mną siedzi wpatrzony w monitor laptopa i nagle zaczyna lizać ten monitor:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Powiedziałam tylko - Gordon, zobacz gdzie jest Gassi:diabloti:, a ten goopecek dostał świra i zapluł mi laptopa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - szkoda, że mama nam nie zrobiła fotki, ale jak się ruszyła, żeby wziąć aparat, to Gordoniasty zlazł z moich kolan:razz:

Posted

[quote name='Doginka']Ale numer:evil_lol:
Siedzę sobie u mamci w fotelu, a Gordonek na moich kolankach. Oczywiście przeglądam fotki Gassiry, a Gordon razem ze mną siedzi wpatrzony w monitor laptopa i nagle zaczyna lizać ten monitor:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Powiedziałam tylko - Gordon, zobacz gdzie jest Gassi:diabloti:, a ten goopecek dostał świra i zapluł mi laptopa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - szkoda, że mama nam nie zrobiła fotki, ale jak się ruszyła, żeby wziąć aparat, to Gordoniasty zlazł z moich kolan:razz:

haha to on tak się potrafi wpatrywać w monitor? I rozpoznaje psy? :evil_lol: Moja to tylko na filmie potrafi zwierzęta rozpoznać;)

PS. ja mogę być prywatnym [SIZE="1"]fotografem:diabloti:

Posted

[quote name='LeCoyotte']haha to on tak się potrafi wpatrywać w monitor? I rozpoznaje psy? :evil_lol: Moja to tylko na filmie potrafi zwierzęta rozpoznać;)

PS. ja mogę być prywatnym fotografem:diabloti:
:evil_lol:Nie mam pojęcia, czy rozpoznaje psy w monitorze, ale potrafi się w nie wpatrywać siedząc mi na kolanach;)
A ślinił się jak mówiłam "Gdzie jest Gassi" i porobił mi ślady na monitorze tym swoim mokrym nochalkiem:diabloti:

Posted

Doginka,kochany:loveu:

LeCoyotte,no nie Kojot pamiętaj zawsze przez wielkie F:evil_lol:

ewka i haker,fajnie,że się podoba:p

Jestem chora:angryy:coprawda gorączka już spadła ale katar nie pozwala normalnie żyć:angryy:

a jak pani chora to pies leniwy i foty kiepskie:evil_lol:

Posted

ewka i haker napisał(a):
ja chce robic takie foty:lol::loveu:

u mnie to nic nie widac:evil_lol:

no te to akurat kiepskie:eviltong:ale to zupełnie tak jak samopoczucie:roll:

Posted

eria napisał(a):
tak, fota rzeczywiscie paskudna,ja nie wiem jak Ci nie wstyd na publiczne forum takie foty wstawiac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak to by było forum fotograficzne to nawet jakby mi dopłacali to bym ich nie pokazała:eviltong:

a i wysłałam fote na konkurs pt.pies w ruchu do jednej z tych psich gazet;)myślicie,że się nadaje????bo takie troszku rozmyte(w dużym rozm.wygląda troszku lepiej):eviltong:

wpadając w poślizg...

Posted

LeCoyotte napisał(a):
jaki smutny wzrok... a moja korzysta z życia:lol:

to ja Ci gass paczką wysyłam,żeby też korzystała:evil_lol:tylko nie zapomnij jej codziennie rano przypalać w piekarniku,bez tego w ogóle się nie chce słuchać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: