Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

LeCoyotte,wkońcu sznup to sznup:evil_lol:wszystko je zdradz:diabloti:

AngelsDream,uwielbiam te Twoje teksty:evil_lol:Wolfdog Rodeo! :evil_lol::diabloti:

Od-Nowa,błahahahha Gasska wczoraj naoglądała się National Geogrphic i o to efekty:mdleje::roflt:

Posted

ale sie usmialam, genialne fotki:evil_lol:, co do stania na lapach to Scoob potrafi tak isc i sie przygladac czemus dlaeko, a Hebe wyskakuje pionowa jak sprezynka, widac to u nich rodzinne:diabloti:, natomiast rzut wilkiem i skok przez wilka genialne, to juz chyba cecha indywidualna:diabloti::diabloti:

Posted

eria,:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ewka i haker,hello:loveu:

malawaszka,jakościowo marnie ale moment dobry:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

puzzle,Gass też wyskakuje w góre i później biegnie na 2 łapkach z futrem postawionym -wredniak mały:diabloti:

AngelsDream,wkońcu to moje 2 ukochane rasy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Baaj

Lemur:razz:

Wilk:diabloti:

i wszyscy razem:razz:

Posted

Widzę spacerek udany :razz:

Gassirka zarosła :loveu: Nie wiem czy wiesz Ewcia, ale na wiosnę ilość psów do robienia wzrośnie, bo licze, że pomożesz mi Galeństwo doprowadzić do porządku, cobym jej nie ciachała maszynką.. :roll:

Baaj jest przepiękny.. :mdleje: Wzbudza respekt, a obserwowanie wilczków na żywo to niesamowita przeżycie :loveu:

Posted

Justa napisał(a):
Widzę spacerek udany :razz:

Gassirka zarosła :loveu: Nie wiem czy wiesz Ewcia, ale na wiosnę ilość psów do robienia wzrośnie, bo licze, że pomożesz mi Galeństwo doprowadzić do porządku, cobym jej nie ciachała maszynką.. :roll:

Baaj jest przepiękny.. :mdleje: Wzbudza respekt, a obserwowanie wilczków na żywo to niesamowita przeżycie :loveu:

Obserwowanie Baaja na żywo grozi zakwasami mięśni brzucha, od śmiechu ;)

Posted

Asia & Ginger,odrazu ujeżdza:roll:ona go poprostu chciała przytulić:loveu::diabloti:

eria,właśnie wilczaki kupiły mnie takim spojrzeniem:loveu:

Justa,jeśli tylko będę potrafiła to moge pomóc:p
oj niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!Ich pomysłowość potrafi zaszokować każdego:evil_lol:

AngelsDream,hahahh...nio !!!!!ale za to to jego gadanie:loveu::loveu::loveu: