Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

LeCoyotte,ona sama z siebie tak leżała więc chyciłam aparat,a że tam jest wielkie lustro to musiałam tak uciąć;)

puzzle,dzięki kochana:loveu:też właśnie jestem ciekawa co to za sucz????może Sylwia nm powie:razz:

a to taka sobie Dobranocka;)

Posted

Dzień dobry !!
poczytałam se znowu o fryzowaniu - norma w tej galerii :diabloti: Ale na szczęście fotki też są :loveu::loveu:
aha ,bym zapomniała ! - kocham Gasskowe uszka !!! :loveu:

Posted

Cześć Dziewczynki;)
Już wczoraj odpowiedziałam - To jest HIARA Maranga z Ramzesówki
Nie ma tytułów, ale daje króciutkie szczeniaczki z bardzo ostrą sierścią, taką jak ma Gordonek:loveu: Nasza CHIARA Balcerowska Sfora jest córką Hiary i Gordonka:loveu:

Posted

Asia & Ginger,ona właściwie zawsze tak nosi:razz:

eria,fajne nie:eviltong:takie malutkie:loveu::loveu::loveu:

Doginka,ale uprawnienia hodowlane ma????no musi mieć,bo CHIARA jest przecież wystawiana;)tylko krótkość i ostra sierś to nie wszystko:eviltong:ale fakt ważne,bo teraz psy są coraz dłuższe;)czyli powtarzacie krycie????

Posted

Uprawnienia ma, inaczej nie mogłabym wystawiać CHiary:diabloti:
Powtarzamy krycie, bo nie chcemy jamników:evil_lol:
A Chiara i pozostałe szczeniaczki mają dodatkowo śliczne główki - Ty nie widziałaś pieska, ten jest klonem gordona, ale właścicial go nie wystawia:shake::placz:

Posted

Doginka napisał(a):
Uprawnienia ma, inaczej nie mogłabym wystawiać CHiary:diabloti:
Powtarzamy krycie, bo nie chcemy jamników:evil_lol:
A Chiara i pozostałe szczeniaczki mają dodatkowo śliczne główki - Ty nie widziałaś pieska, ten jest klonem gordona, ale właścicial go nie wystawia:shake::placz:

ja to nie lubie powtarzania kryć,ale jak uważacie że to dobry pomysł;):eviltong:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
fajna ta fota:)

dziękować:p

a zapomniałam się pochwalić:diabloti:
podrobiłam troszke gass i wtrakcie jak ją robiłam to kurier dostarczył maszynke:diabloti:ohhhhhhhh korciło,ale rozum zwyciężył(wypróbowałam ją tylko na króliczku gasskowym:evil_lol:) i zrobiłam ją minimalnie używając trymeków,degażówek i nożyczek,żeby wyglądała jak człowiek,bo już było tragicznie:evil_lol:to co odstawało odstaje nadal,ale jest lepiej:p

teraz już moge iść spać:evil_lol:aha i foti nie posiadam:eviltong:

Posted

AngelsDream,ostatnio nie biorę aparatu ze sobą na spacerki,ale dziś wziełam:diabloti::razz:zrobiłam całe 3 zdjęcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Doginka,nie ma się czym chwalić ona poprostu już nie przypomina CTRa a bardziej sznaucera,ale zarośćlakiem jest nadal:evil_lol:

weszka,to ja do znudzenia będę dziękować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a w ogóle to mi się komp coś wiesza,a raczej mam jakieś kiepskie połączenie z netem:angryy:

macie jeszcze to 2

i ide zobaczyć co u kogo słychać:p

Posted

ariss kochana jaka maszynke zamowilas? Ja to kurcze w tych wszystkich *******ach to nie jestem sie w stanie polapac, na podstawie czego wybiera sie maszynke (ja jestem w stanie tylko na podstawie firmy...)? Sa jakies parametry?:oops:

Posted

ewka i haker,ja myślałam,że u Ciebie zamknięta galeria:crazyeye:nie mam Cię w subskrypcjach:crazyeye::shake:

eria, i do tego jaką piękną:roflt:;)

puzzle,zamówiłam andis super speed,taką 2 biegową:psą różne parametry,ale ja zrobiłam wywiad środowiskowy i wszyscy polecali andiski,a inni odradzali mosery;)

kurcze jak piszę to nie widze literek:angryy:to dogo już przesadza:angryy:
Justa,e tam ;)taki poczochraniec:loveu: