LeCoyotte Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Justa napisał(a):do golenia głowy i szyji? jednego niewystawowego psa? nie śpię na pieniądzach, uwierz :diabloti: ale to zakup na laaaata;) pewnie dwa psy przeżyje;) Quote
ariss Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 ale nagadaliście:crazyeye: Olusia,ten mi się podoba,:multi:ale to zdjęcie w postwie się nie nadaje-ona na nim wyszła fatalnie!!!!!!!!Jeśli być zamieniła je na zdjęcie które mam w tym banerku co teraz to z miłą chęcią sobie zamienie komplecik:loveu: Justa,Ja mam degażówki najtańsze jakie były:diabloti:czyli 90zł;)nie dlatego,że najtańsze ale dlatego że najlepiej cieły włos:multi:te za 400 były do duuupy:roll: Możesz to zdegażować z powodzeniem!!!Dziury degażówką nie zrobisz a i efekt końcowy będzie dobry;)choć osobiście potwierdzam to co napisała Doginka,że wiosna = maszynka:p tylko to co odstaje wtedy się degażuje;) tak samo jak brewki,czy brode! malawaszka ,a ja kupiłam na wystawie w Szczecinie;)U Bobika więc można się targować:diabloti: Doginka ,bo ja może bardzo doświadczona nie jestem,ale do sprzętów to mam nosa-zresztą sama próbuje na gass,a jak coś jest dobre na jej włosie to już z górki:evil_lol: Justa ,gass ma tupecik trymowany,nigdy golony:shake: LeCoyotte ,trzaba próbować! a dziś mi potwierdzili zamówienie na maszynke:multi::multi::multi:czekam tylko na paczke:multi::multi::multi:i rachunek:placz: Quote
Olusia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A możesz mi podać linka do tego zdjęcia? ;) Quote
ariss Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Olusia']A możesz mi podać linka do tego zdjęcia? ;) w życiu go nie znajdę:shake: ale moge wstawić jeszcze raz:p Quote
Od-Nowa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 tak sobie zaglądam na chwilę. widzę,że tematy fryzowania zdominowały galerie :lol: proszę chociaż wytulić Gassulke ;) Quote
Olusia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 To wstaw, sprawdzę, czy to o ten chodzi ;) Quote
Ka-Vanga Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Superowe foty, Nafula bardzo lubi taka kaczke, tylko u nas zaraz piszczalka jest zepsuta :evil_lol: ariss napisał(a):Możesz to zdegażować z powodzeniem!!!Dziury degażówką nie zrobisz a i efekt końcowy będzie dobry zrobisz :evil_lol:, juz nie raz widzialam dziury zrobione degazowkami ;) Justa, zawsze mozesz pozyczyc od kogos maszynke co jakis czas :). Co maszynka to maszynka :cool3:. Ja mam chyba tez degazowki Solingena, ale kupowalam sto lat temu, wie pewna nie jestem ;), no i juz mocno stepione sa :evil_lol:. Quote
ariss Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Od-Nowa,fotki też były:eviltong: Olusia,wstawiałam już trzy razy w tamtym miejscu:placz: próbuje jeszcze raz:angryy: jak go nie będzie widać to ......... Ka-Vanga, u nas też od dawna nie ma piszczałki:evil_lol: to chyba jakiś wyjątkowy antytalent musiał się za nie złapać:crazyeye::evil_lol: EDIT: no i odkryłam coś:eviltong:jego nie widać ale można na niego kliknąć:diabloti: Quote
ariss Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 DOBRANOC:sleep2::hand: fotka może i średnia ale nie to jest ważne:eviltong: Quote
ewka i haker Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 witam z rana dziewuchuy:loveu: szkoda za nie bierzoco nie moge pisac bo kurde nie dziala mi w domu:angryy: czekam na nowe zdjecia a Ewa cos jest z tego naszego spaceru?jakies zdjecia? Quote
Doginka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ooo:crazyeye:Miałyście wspólny spacerek i jeszcze nie chwalicie się fotami?:mad::mad::mad: Quote
puzzle Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='ariss']DOBRANOC:sleep2::hand: fotka może i średnia ale nie to jest ważne:eviltong: dla mnie rewelacja:loveu:, ale to oczywiscie moje skromne zdanie:oops: ariis skoro u Ciebie tak fryzjersko to moze i mi bys cos polecila? Tylko ja nie jestem pewna czy na Hebie sprawdza sie trymerki Gass bo ze zdjec wywnioskowalam, ze ona ma raczej takie poltwrady, czasami krecacy sie wlos (moj Scooby taki ma), a Hebe ma bardzo sztywny, szorstki, zawsze prosty wlos. Nie ma tak pieknie zarosnietych lap i na dobra sprawe zarasta dosyc wolno i teraz nie wiem czy zadziala mi na niej to samo, czy lepiej poczekac do wystaw i wtedy sie rozejrzec... Quote
ariss Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 zdjęcia ze spacerku już od dawna są w koszu:oops:nie nadawały się;) z tego co wiem,to na tych psach u których sprawdzałam trymery które ma gass bardzo dobrze działają;)ale za to nie wszystkie działają na gass:evil_lol::angryy: Gassulowy braciszek ma zamiast włosa drut:evil_lol:całkowicie prosty i trymerki gass są dla niego dobre,natomiast te co oni mają z mojego psa praktycznie nic nie wyjmują:roll: ale ja zawsze wole sobie wypróbować przed zakupem,bo różnie może być;) Ja będę chyba na walentynkowej,a to z tego co pamiętam Twoje rejony;)więc jak chcesz się wstrzymać to ja zawsze na wystawie mam sprzęcik to sobie sprawdzisz czy Ci pasuje:lol: Quote
puzzle Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ariss napisał(a):ale ja zawsze wole sobie wypróbować przed zakupem,bo różnie może być;) Ja będę chyba na walentynkowej,a to z tego co pamiętam Twoje rejony;)więc jak chcesz się wstrzymać to ja zawsze na wystawie mam sprzęcik to sobie sprawdzisz czy Ci pasuje:lol: :laola::beerchug::drink1::laola::cunao::drinka::knajpa::laola::multi::multi::multi: Ja tez mam zamiar byc, w sumie nalezaloby sie juz zamowic, sale w ktorych wystawia sie psy sa dosyc male i na wlaentynkowa zazwyczaj sa limity miejsc;). Quote
ariss Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 no właśnie ten tłum mi przeszkadza,nie lubie aż tak zatłoczonych wystaw:shake:ale jest duża szansa,że będą:razz::diabloti: to jak pokazałam u Ciebie to i tu się pochwale-zakochałam się:loveu: Aldaker - Maine Coon Cattery Quote
puzzle Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='ariss']no właśnie ten tłum mi przeszkadza,nie lubie aż tak zatłoczonych wystaw:shake:ale jest duża szansa,że będą:razz::diabloti: to jak pokazałam u Ciebie to i tu się pochwale-zakochałam się:loveu: Aldaker - Maine Coon Cattery A na kiedy planujesz kota? Ja planowalam na rok temu:evil_lol:. Quote
ariss Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 puzzle napisał(a):A na kiedy planujesz kota? Ja planowalam na rok temu:evil_lol:. kota to jak będę miała z 60 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz planuje 2 psa;) Quote
puzzle Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ariss napisał(a):kota to jak będę miała z 60 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz planuje 2 psa;) Ja bym bez kota w domu dnia nie wyrobila:shake:, ale trudno sie dziwic, pierwszy kot pojawil sie przed moimi narodzinami i od tego czasu nie bylo dnia zeby u mie w domu nie bylo kota. Bez psa byloby mi strasznie pusto, ale bez kota ja bym chyba ocipiala:-?, nigdy nie pomyslalam nawet, ze moglabym nie miec kota, teraz az sie przerazilam normalnie:evil_lol:... A jakiego drugiego piesa? Ksero Gassuli? Quote
ariss Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 kopie gassulki zdecydowanie,a jak nie kopie to kopie jej mamusi:p wiesz jak będziesz mieszkała sama to np.2 psy i kot to ciężkie rozwiązanie:shake:jak chcesz wyjechać to psy bierzesz ze sobą,a co z kotem,nie zawsze jest tak,że można go zostawić u kogoś.Ja swojego zabierałam na wyjazdy,ale nie był wtedy chyba szczęśliwy,wkońcu koty przyzwyczajają się do miejsca a tam w obcym pokoju siedział sam(w sumie nie było widać po nim stresu,ale napewno był)jedyne wyjazdy jekie kochał to do domku na mazurach tam miał cały ogród dla siebie:evil_lol: Quote
ariss Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Olusia napisał(a):Tadam... ;) zestaw jest świetny:loveu::loveu::loveu:Dziękuję bardzo:multi: Quote
puzzle Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Olusia boskie:loveu: Nigdy nie wiadomo jak sie zycie ulozy, ale wrazie czego kota do mamy:diabloti:. A barazie nie ma zycia bez kota:loveu:. Quote
Doginka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ewa kot jest zabójczy:crazyeye::loveu: Olusia, a może z moimi psiskami się pobawisz?:razz::diabloti::loveu: A ha, do Gordonka przyjeżdża narzeczona za 10/12 dni:multi::multi::multi: Quote
ariss Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='Doginka']Ewa kot jest zabójczy:crazyeye::loveu: Olusia, a może z moimi psiskami się pobawisz?:razz::diabloti::loveu: A ha, do Gordonka przyjeżdża narzeczona za 10/12 dni:multi::multi::multi: Też tak myślę:loveu:strasznie mi się podoba:loveu: pokazuj dziewuszke:razz: Quote
Doginka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Taka niezaspecjalna fota;) Dziepsinka zarośnięta jest;) Quote
Recommended Posts