Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ale nagadaliście:crazyeye:

Olusia,ten mi się podoba,:multi:ale to zdjęcie w postwie się nie nadaje-ona na nim wyszła fatalnie!!!!!!!!Jeśli być zamieniła je na zdjęcie które mam w tym banerku co teraz to z miłą chęcią sobie zamienie komplecik:loveu:

Justa,Ja mam degażówki najtańsze jakie były:diabloti:czyli 90zł;)nie dlatego,że najtańsze ale dlatego że najlepiej cieły włos:multi:te za 400 były do duuupy:roll:

Możesz to zdegażować z powodzeniem!!!Dziury degażówką nie zrobisz a i efekt końcowy będzie dobry;)choć osobiście potwierdzam to co napisała Doginka,że wiosna = maszynka:p tylko to co odstaje wtedy się degażuje;)
tak samo jak brewki,czy brode!

malawaszka ,a ja kupiłam na wystawie w Szczecinie;)U Bobika więc można się targować:diabloti:

Doginka ,bo ja może bardzo doświadczona nie jestem,ale do sprzętów to mam nosa-zresztą sama próbuje na gass,a jak coś jest dobre na jej włosie to już z górki:evil_lol:

Justa ,gass ma tupecik trymowany,nigdy golony:shake:

LeCoyotte ,trzaba próbować!

a dziś mi potwierdzili zamówienie na maszynke:multi::multi::multi:czekam tylko na paczke:multi::multi::multi:i rachunek:placz:

Posted

Superowe foty, Nafula bardzo lubi taka kaczke, tylko u nas zaraz piszczalka jest zepsuta :evil_lol:

ariss napisał(a):
Możesz to zdegażować z powodzeniem!!!Dziury degażówką nie zrobisz a i efekt końcowy będzie dobry

zrobisz :evil_lol:, juz nie raz widzialam dziury zrobione degazowkami ;)

Justa, zawsze mozesz pozyczyc od kogos maszynke co jakis czas :). Co maszynka to maszynka :cool3:.

Ja mam chyba tez degazowki Solingena, ale kupowalam sto lat temu, wie pewna nie jestem ;), no i juz mocno stepione sa :evil_lol:.

Posted

Od-Nowa,fotki też były:eviltong:

Olusia,wstawiałam już trzy razy w tamtym miejscu:placz:
próbuje jeszcze raz:angryy:

jak go nie będzie widać to .........

Ka-Vanga, u nas też od dawna nie ma piszczałki:evil_lol:
to chyba jakiś wyjątkowy antytalent musiał się za nie złapać:crazyeye::evil_lol:
EDIT:
no i odkryłam coś:eviltong:jego nie widać ale można na niego kliknąć:diabloti:

Posted

[quote name='ariss']DOBRANOC:sleep2::hand:

fotka może i średnia ale nie to jest ważne:eviltong:

dla mnie rewelacja:loveu:, ale to oczywiscie moje skromne zdanie:oops:

ariis skoro u Ciebie tak fryzjersko to moze i mi bys cos polecila? Tylko ja nie jestem pewna czy na Hebie sprawdza sie trymerki Gass bo ze zdjec wywnioskowalam, ze ona ma raczej takie poltwrady, czasami krecacy sie wlos (moj Scooby taki ma), a Hebe ma bardzo sztywny, szorstki, zawsze prosty wlos. Nie ma tak pieknie zarosnietych lap i na dobra sprawe zarasta dosyc wolno i teraz nie wiem czy zadziala mi na niej to samo, czy lepiej poczekac do wystaw i wtedy sie rozejrzec...

Posted

zdjęcia ze spacerku już od dawna są w koszu:oops:nie nadawały się;)

z tego co wiem,to na tych psach u których sprawdzałam trymery które ma gass bardzo dobrze działają;)ale za to nie wszystkie działają na gass:evil_lol::angryy:
Gassulowy braciszek ma zamiast włosa drut:evil_lol:całkowicie prosty i trymerki gass są dla niego dobre,natomiast te co oni mają z mojego psa praktycznie nic nie wyjmują:roll:

ale ja zawsze wole sobie wypróbować przed zakupem,bo różnie może być;)
Ja będę chyba na walentynkowej,a to z tego co pamiętam Twoje rejony;)więc jak chcesz się wstrzymać to ja zawsze na wystawie mam sprzęcik to sobie sprawdzisz czy Ci pasuje:lol:

Posted

ariss napisał(a):
ale ja zawsze wole sobie wypróbować przed zakupem,bo różnie może być;)
Ja będę chyba na walentynkowej,a to z tego co pamiętam Twoje rejony;)więc jak chcesz się wstrzymać to ja zawsze na wystawie mam sprzęcik to sobie sprawdzisz czy Ci pasuje:lol:

:laola::beerchug::drink1::laola::cunao::drinka::knajpa::laola::multi::multi::multi:

Ja tez mam zamiar byc, w sumie nalezaloby sie juz zamowic, sale w ktorych wystawia sie psy sa dosyc male i na wlaentynkowa zazwyczaj sa limity miejsc;).

Posted

[quote name='ariss']no właśnie ten tłum mi przeszkadza,nie lubie aż tak zatłoczonych wystaw:shake:ale jest duża szansa,że będą:razz::diabloti:

to jak pokazałam u Ciebie to i tu się pochwale-zakochałam się:loveu:
Aldaker - Maine Coon Cattery

A na kiedy planujesz kota? Ja planowalam na rok temu:evil_lol:.

Posted

puzzle napisał(a):
A na kiedy planujesz kota? Ja planowalam na rok temu:evil_lol:.

kota to jak będę miała z 60 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
teraz planuje 2 psa;)

Posted

ariss napisał(a):
kota to jak będę miała z 60 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
teraz planuje 2 psa;)

Ja bym bez kota w domu dnia nie wyrobila:shake:, ale trudno sie dziwic, pierwszy kot pojawil sie przed moimi narodzinami i od tego czasu nie bylo dnia zeby u mie w domu nie bylo kota. Bez psa byloby mi strasznie pusto, ale bez kota ja bym chyba ocipiala:-?, nigdy nie pomyslalam nawet, ze moglabym nie miec kota, teraz az sie przerazilam normalnie:evil_lol:...

A jakiego drugiego piesa? Ksero Gassuli?

Posted

kopie gassulki zdecydowanie,a jak nie kopie to kopie jej mamusi:p

wiesz jak będziesz mieszkała sama to np.2 psy i kot to ciężkie rozwiązanie:shake:jak chcesz wyjechać to psy bierzesz ze sobą,a co z kotem,nie zawsze jest tak,że można go zostawić u kogoś.Ja swojego zabierałam na wyjazdy,ale nie był wtedy chyba szczęśliwy,wkońcu koty przyzwyczajają się do miejsca a tam w obcym pokoju siedział sam(w sumie nie było widać po nim stresu,ale napewno był)jedyne wyjazdy jekie kochał to do domku na mazurach tam miał cały ogród dla siebie:evil_lol:

Posted

Ewa kot jest zabójczy:crazyeye::loveu:

Olusia, a może z moimi psiskami się pobawisz?:razz::diabloti::loveu:

A ha, do Gordonka przyjeżdża narzeczona za 10/12 dni:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Doginka']Ewa kot jest zabójczy:crazyeye::loveu:

Olusia, a może z moimi psiskami się pobawisz?:razz::diabloti::loveu:

A ha, do Gordonka przyjeżdża narzeczona za 10/12 dni:multi::multi::multi:

Też tak myślę:loveu:strasznie mi się podoba:loveu:
pokazuj dziewuszke:razz: