ewka i haker Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ale tu stron i tyle pieknych domowych fotek te z jezykiem mnie powalaja sa super:loveu: Quote
Doginka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 eria napisał(a):o czym Wy mówicie, o co chodzi z tymi kropkami ???? Niech Cię LeCoyotte oświeci:diabloti: Dzieńdobry;) Quote
ariss Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 eria,a nad nią lata motylek:evil_lol::diabloti:poklikaj sobie tam...tylko cierpliwości:p ewka i haker,dziękuję:loveu: Doginka,dzień dobry:razz: Quote
eria Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 otwiera mi sie biała strona a na górze pisze nie ta ' kropa:diabloti: ' :roll: coś chyba nie tak ? może na domowym kompie będzie coś działać ? oo a teraz jest wielkie czarne koło 190 :crazyeye: cokolwiek by to nie znaczyło, widać nie macie co robic :evil_lol::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 brrry [quote name='ariss']eria,a nad nią lata motylek:evil_lol::diabloti:poklikaj sobie tam...tylko cierpliwości:p idziecie na łatwiznę:diabloti: posłuchajcie sobie pewnej piosenki to Was oświeci:diabloti: Quote
ariss Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 eria,nawet nie wiesz jakie to wciągające:diabloti:jak Kojot wymyśli jakiś fajny Level to i Ciebie pochłonie:evil_lol: "] Quote
AngelsDream Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jestem niezorientowana, ale przynajmniej zaznaczę, że byłam. Quote
ariss Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 AngelsDream,bardzo nam miło:loveu: Quote
Justa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 http://images31.fotosik.pl/411/460e2b8733ecf480.jpg oko :loveu: ona ma niesamowicie spokojne spojrzenie.. Ewa, Ty masz degażówki? Bo jak zobaczyłam ceny w necie, to się załamałam :mdleje: Powiedz, że jest coś blisko 100zł, bo ja same za 400 i więcej widziałam.. :-o No i pytanie. Dzisiaj Galinę tak mniej więcej chciałam popodcinać. Ona nie da sobie z szyji i przedpiersia rywać tych odstających puchatych kłaczków. Czy jest jakieś inne wyjście jak ogolenie tego? Sierść ma jeśli chodzi o długość fajną teraz, wolę taką niż te 3mm po goleniu.. Uszy i poliki strasznie szybko odrastają i wygląda to tak sobie, bo głowa traci kształt.. Też tylko golenie? Bo problem cały w tym, że nie mam maszynki i raczej nie planuję kupować.. :roll: Dałoby się to jakoś nożczykami fajnie jakoś wyrównać? Quote
Doginka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 LeCoyotte napisał(a):brrry idziecie na łatwiznę:diabloti: posłuchajcie sobie pewnej piosenki to Was oświeci:diabloti: Moja ulubiona kultowa piosenka:diabloti: Quote
Doginka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Justa']http://images31.fotosik.pl/411/460e2b8733ecf480.jpg oko :loveu: ona ma niesamowicie spokojne spojrzenie.. Ewa, Ty masz degażówki? Bo jak zobaczyłam ceny w necie, to się załamałam :mdleje: Powiedz, że jest coś blisko 100zł, bo ja same za 400 i więcej widziałam.. :-o No i pytanie. Dzisiaj Galinę tak mniej więcej chciałam popodcinać. Ona nie da sobie z szyji i przedpiersia rywać tych odstających puchatych kłaczków. Czy jest jakieś inne wyjście jak ogolenie tego? Sierść ma jeśli chodzi o długość fajną teraz, wolę taką niż te 3mm po goleniu.. Uszy i poliki strasznie szybko odrastają i wygląda to tak sobie, bo głowa traci kształt.. Też tylko golenie? Bo problem cały w tym, że nie mam maszynki i raczej nie planuję kupować.. :roll: Dałoby się to jakoś nożczykami fajnie jakoś wyrównać? Można zdegażować, ale na wiosnę lepiej szyję, pod breodą i przedpiersie ogolić maszynką, a resztę wyrwać;) Quote
Justa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Doginka napisał(a):Można zdegażować, ale na wiosnę lepiej szyję, pod breodą i przedpiersie ogolić maszynką, a resztę wyrwać;) A jeśli nie mam maszynki, to mogę całość zdegażować? No i jakie nożyczki.. Bo w necie jakies jednostronne, dwustronne :-o Quote
Doginka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Justa napisał(a):A jeśli nie mam maszynki, to mogę całość zdegażować? No i jakie nożyczki.. Bo w necie jakies jednostronne, dwustronne :-o My obie - Ewa i ja(dzięki Ewie) mamy degażerki(jednostronne) Solingen-a, kosztowały ok 60-80 zł - już nie pamiętam ile dokładnie. Wiem, że jaszczureczka nie jest wystawiana, więc chyba nie popełnisz zbrodni:evil_lol: jeśli ją całą zdegażujesz;) Quote
Justa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Doginka napisał(a):My obie - Ewa i ja(dzięki Ewie) mamy degażerki(jednostronne) Solingen-a, kosztowały ok 60-80 zł - już nie pamiętam ile dokładnie. Wiem, że jaszczureczka nie jest wystawiana, więc chyba nie popełnisz zbrodni:evil_lol: jeśli ją całą zdegażujesz;) Dlatego pytam, czy to wogóle mozliwe jest. Po prostu zależy mi na tym, żeby jaszczurnik wyglądał względnie przez cały rok. No i przy okazji może nauczę się sama dbać o jej sznaucerowy wygląda i potem wykorzystam to przy kolejnym psie, którego pewnie będę wystawiać, a już na pewno sama będę robić :oops: Quote
Unbelievable Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Justa napisał(a):Dlatego pytam, czy to wogóle mozliwe jest. Po prostu zależy mi na tym, żeby jaszczurnik wyglądał względnie przez cały rok. No i przy okazji może nauczę się sama dbać o jej sznaucerowy wygląda i potem wykorzystam to przy kolejnym psie, którego pewnie będę wystawiać, a już na pewno sama będę robić :oops: to chyba jednak warto kupić maszynkę ;) Quote
malawaszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 a gdzie kupiłyście takie tanie i dobre degażówki? :cool3: Quote
Doginka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 malawaszka napisał(a):a gdzie kupiłyście takie tanie i dobre degażówki? :cool3: W Krakowie na wystawie:p - miałyśmy szczęście;) Ja mam też nożyczki Solingen-a długie i też o połowę taniej niż w Germapolu - w Germapolu 400 zl, a ja mam za 200:multi: Quote
eria Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 http://i36.tinypic.com/1fgsqr.jpg Olusia boski jest !!!!! tylko razi mnie po oczach to co ta Gass w postawie, po prawej, ma na brodzie, na nosie... taka jasna plamka, przeszkadza.... ;) ja mam dwustronne degażówki , też Solingen, z Germapolu takie <nie umiem linku wstawić:angryy:> za 70 zł, ale ciężko chodzą, nie są najwygodniejsze.... Quote
Doginka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 eria napisał(a): ...ja mam dwustronne degażówki , też Solingen, z Germapolu takie <nie umiem linku wstawić:angryy:> za 70 zł, ale ciężko chodzą, nie są najwygodniejsze.... Ja wypróbowałam już kilka degażówek i te, na które namówiła mnie Ewcia są rewelacyjne!!!:multi::p Quote
Olusia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Eria, to po prawej na brodzie takie już na zdjęciu było, ale spróbuję poprawić ;) Quote
Justa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Tinka:) napisał(a):to chyba jednak warto kupić maszynkę ;) do golenia głowy i szyji? jednego niewystawowego psa? nie śpię na pieniądzach, uwierz :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 a ja mam degażówki za 20zł :evil_lol: Jak się poprawnie posługiwać takimi degażówkami? Nie za bardzo wiem jak... ale coś tam nimi tnę:lol: Quote
Doginka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Justa']do golenia głowy i szyji? jednego niewystawowego psa? nie śpię na pieniądzach, uwierz :diabloti: Inwestujesz raz, a na całe psie życie masz spokój;) Pozatym, żadne degażówki nie wydegażują tak dokładnie szyi, policzków,brzuszka i dupci;) A takie mam ja;) Quote
Recommended Posts