Justa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ariss napisał(a):To jest Funny Face Grand Calvera:loveu:fajna suńka:loveu: tu masz więcej jej zdjęć Funny Face nono bardzo sucza ta suczka :multi::loveu: postęp - to już trzecia suka która mi się podoba :evil_lol: Quote
Justa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ariss napisał(a):można znaleść fajną suńke,tylko trzeba troszke pogrzebać w necie:evil_lol:ale niestety jest ich mniej niż psów:placz: Prawda jest taka, że nie mam szanse na zagraniczengo szczeniaka.. :shake: Zresztą rozmawiałyśmy o tym.. I gdyby kiedyś udało się z Flavago.. :loveu: albo po Gassce :loveu: Quote
ariss Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Justa napisał(a):nono bardzo sucza ta suczka :multi::loveu: postęp - to już trzecia suka która mi się podoba :evil_lol: można znaleść fajną suńke,tylko trzeba troszke pogrzebać w necie:evil_lol:ale niestety jest ich mniej niż psów:placz: Quote
eria Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/eurodogshow2008/sredniak_DSC_7764.jpg mmmmmmmmmmmrrrrrrrrr :loveu::loveu::loveu::loveu: p.s. u mnie w tej chwili zamieć śnieżna za oknem :placz: Quote
ariss Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Justa napisał(a):Prawda jest taka, że nie mam szanse na zagraniczengo szczeniaka.. :shake: Zresztą rozmawiałyśmy o tym.. I gdyby kiedyś udało się z Flavago.. :loveu: albo po Gassce :loveu: na szczeniaka masz szanse zawsze,tylko pytanie jakiego??? a teraz coś dla cierpliwych i takich co lubią słuchać reklam:oops::evil_lol: mała gass:loveu: YouTube - 016 kawałek z almette jest najlepszy!!! Quote
Justa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ewa, jaka elokwentna rozmowa z psem - "szzzzzzzzzukaj !" :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Nam się bardzo podobało, prosimy o więcej. Quote
ariss Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Justa napisał(a):Ewa, jaka elokwentna rozmowa z psem - "szzzzzzzzzukaj !" :evil_lol: nie chciałam zagłuszać reklamy:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: schowaj mi tą zabawke jeszcze raz a.....:mad::evil_lol::diabloti: Quote
LeCoyotte Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 mam wrażenie jakby ten filmik był sponsorowany:evil_lol: almettttteeeeeeeeeeee...:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 najbardziej mi się podoba jak się ślizga po parkiecie. szczeniaki są boskie :lol: Quote
Doginka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Miałam lekko ściszony głos i w pierwszej chwili myślałam, że to Ty mówisz "almette", żeby zachęcić Gass do szukania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ja tam wolę dorosłe psy niż szczeniaki :lol: zresztą w przypadku sznaucera biorąc pod uwagę zachowanie - nie widzę różnicy :diabloti::diabloti: przykład mi tu marudzi obok biurka - dziadziuś chciałby iść na śnieżek i pobiegać za kulkami :evil_lol: Quote
Justa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ewcia, szukam porady trymerskiej :diabloti: Quote
ariss Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 LeCoyotte,:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Od-Nowa,oj zdecydowanie przesłodkie,ale zobaczcie jaka kochana sznaucer a ani razu nie darła mordy:evil_lol::loveu: Doginka.błahahahha Ty to masz pomysły:evil_lol:jak była mała to znęcałam się nad nią i szantażowałam serkiem almette:diabloti: weszka,no był,teraz marzymy o następnym:loveu: eria,a ja widze i to dużą:eviltong: Justa,słucham?:p Quote
Justa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mam zamiar galinę pozbawić połowy sierści na wiosne.. i chcę zgromadzić odpowiedni sprzęt :cool1: Czy istanie coś takiego w miarę uniwersalnego? Bo ja mam trymer trixie z czerwoną rączką i to chyba niewiele warte?:eviltong: Quote
LeCoyotte Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Justa napisał(a):Mam zamiar galinę pozbawić połowy sierści na wiosne.. i chcę zgromadzić odpowiedni sprzęt :cool1: Czy istanie coś takiego w miarę uniwersalnego? Bo ja mam trymer trixie z czerwoną rączką i to chyba niewiele warte?:eviltong: te stare trymery trixie sa podobno bardzo dobre jak na swoją ceną;) Ja mam ta nowszą wersję i bez porównania gorsza.. Kup sobie marsa:diabloti: 330 albo 326:hmmmm: Quote
Justa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 LeCoyotte napisał(a):te stare trymery trixie sa podobno bardzo dobre jak na swoją ceną;) Ja mam ta nowszą wersję i bez porównania gorsza.. Kup sobie marsa:diabloti: 330 albo 326:hmmmm: Ja mam bardzo starą wersję - sprzed 5 lat :cool3: Ewcia, a może jak się spotkamy to Ci zaprezentuje moje narzędzie tortur, a Ty mi pokażesz jak go używać? Kurcze, tylko obawiam się, że tym jej głowy i szyji nie zrobię :shake: A znowu 5 trymerów nie kupie, bo to przecież czysto domowy użytek.. :roll: Quote
weszka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ariss napisał(a): weszka,no był,teraz marzymy o następnym:loveu: To tak jak ja :razz: Quote
Justa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 weszka napisał(a):To tak jak ja :razz: i ja.. :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Justa napisał(a):Ja mam bardzo starą wersję - sprzed 5 lat :cool3: i o taką chodzi;) Quote
LeCoyotte Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 na Sznauceromaniakach jest wszystko napisane jak sie trymuje;) Quote
Ka-Vanga Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Justa napisał(a):Ja mam bardzo starą wersję - sprzed 5 lat :cool3: Ewcia, a może jak się spotkamy to Ci zaprezentuje moje narzędzie tortur, a Ty mi pokażesz jak go używać? Kurcze, tylko obawiam się, że tym jej głowy i szyji nie zrobię :shake: A znowu 5 trymerów nie kupie, bo to przecież czysto domowy użytek.. :roll: stare trymerki trixi sa bardzo fajne i owszem mozesz nimi zrobic i glowe i szyjke - bez przesady nie musisz miec 50 trymerkow zeby psa zrobic na wlasny uzytek, ja na samym poczatku tez mialam jeden czy dwa trymerki i jakos sobie radzilam Quote
ariss Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Justa,jak używasz go już 5 lat to nie wiem czy się nadaje;)mógł się nadzwyczajniej w świecie stępić;) Ja specem od trymowania nie jestem,ale dużo nauczyłam si przez ten rok:multi:Mars 326 owszem jest świetny,ale ostry,ja jak miałam go pierwszy raz to wyciełam małej dziure:oops:ale za to mój ostatni nabytek powinien Ci się spodobać:razz:Jak Ci się bardzo nie spieszy to wstrzymaj się z kupnem i jak się spotkamy to ja wezme swoje 2 trymerki i zobaczysz Ci pasują:p a z takich wieści to dziś zamówiłam maszynke(poraz 2 bo wcześniej nie było w hurtowniii:angryy:)gass będzie biedna na wiosne:evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts