basia bonnie Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Cześć:) nie wiem czy pamiętasz, ale chyba we wrześniu pisałaś na wątku 'rysunki na życzenie' o rysunek Twojej sznupki:loveu: Wtedy ją narysowałam, ale dopiero dziś mi się przypomniało:oops::oops: :oops:mam nadzieję,że choć troszkę się spodoba.. Quote
ewka i haker Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 bylam na ten ringu widzialm Gas i kurde to byl szok sedzia jakis nie normalny:mad::angryy: ale niestety sa tacy:angryy: Ewa ciesze sie ze poznalam WAsza trojke:multi::loveu: dziekuje za super spacer i blodzenie po polach zboza:lol::evil_lol: Quote
ariss Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 aż tyle psiaków co na tej focie to ja w domu raczej bym nie chciała:evil_lol: ale parka jak najbardziej:loveu::loveu::loveu: basia bonnie: o jaka miła niespodzianka:multi:witam Cię serdecznie:loveu: ewka i haker: za rok to powtórzymy:razz::diabloti: deer_1987: no przecież wklejem przynajmniej 2 dziennie:eviltong: Quote
Olynda Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 świetne czarnulki ;) oj taaaak, parka jak najbardziej, ale trzy już nie :evil_lol: pozdrawiam. Quote
LeCoyotte Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ariss napisał(a): deer_1987: no przecież wklejem przynajmniej 2 dziennie:eviltong: i bierzmy z niej przykład! :eviltong: Quote
taxelina Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 LeCoyotte napisał(a):i bierzmy z niej przykład! :eviltong: ja wklejam min. 10 dziennie u mnie:diabloti: Quote
ariss Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Olynda,każdy ma tyle ile chce i na ile może sobie pozwolić;) LeCoyotte,no właśnie!!!!!!!!:diabloti: deer_1987, w tym rozmazańce,dlateg tego nie rozumiem:shake:foty nie muszą być super hiper,ale nie lepiej wkleić np.5 ale nierozmazanych????? Justa,a Ty to się wstydz:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Justa napisał(a):A ja nie wklejam .. :diabloti: ja też nie:loveu: i wcale się tego nie wstydzę:diabloti: Quote
ariss Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 LeCoyotte napisał(a):ja też nie:loveu: i wcale się tego nie wstydzę:diabloti: a mi jest z tego powodu smutno:-(,bo bardzo lubie do Was zaglądać:p Quote
LeCoyotte Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ariss napisał(a):a mi jest z tego powodu smutno:-(,bo bardzo lubie do Was zaglądać:p nie płacz już gasirrowa:glaszcze:;) Jak nie będzie padać to coś będzie:cool1: Quote
eria Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 a ja wklejam 5 w porywach do 20 i bez rozmazańców skoro się dyskusja rozwija :evil_lol: DWIE fotki DWÓCH sznupów widziałam:loveu: Quote
ariss Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 LeCoyotte,trzymam za słowo:multi: eria,3 fotki:mad::evil_lol:...bo nie każdy ma taki talent ja Ty:eviltong: Justa,ehhhhhhhhhhh:roll::diabloti: Quote
Justa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 LeCoyotte napisał(a):nie płacz już gasirrowa:glaszcze:;) Jak nie będzie padać to coś będzie:cool1: jak nie będzie padać, nie będzie świecić słońce i nie będzie ciemno :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ariss napisał(a):deer_1987, w tym rozmazańce,dlateg tego nie rozumiem:shake:foty nie muszą być super hiper,ale nie lepiej wkleić np.5 ale nierozmazanych????? wiesz to moja galeria to wrzucam takie jakie wyszly i ja decyduje co wrzucam, ty nie muszisz ogladac ;) nie zawsze jest slonce.. i nie zawsze moje psiaki sa spokojne :P i dosc rzadko mam dostep do aparatu z wlasnymi ustawieniami, moj ma tylko auto :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Justa napisał(a):jak nie będzie padać, nie będzie świecić słońce i nie będzie ciemno :evil_lol: i jak pies będzie współpracować.. bo ostatnio mojej piłka się nie podoba:shake: więc albo foty będą, albo nie będą:diabloti: Quote
eria Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ponowie pytanie które właśnie zadałam Ci u siebie :evil_lol: czy Ty coś ode mnie chcesz że jesteś tak podejrzanie miła ? :evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 deer_1987 napisał(a):wiesz to moja galeria to wrzucam takie jakie wyszly i ja decyduje co wrzucam, ty nie muszisz ogladac ;) nie zawsze jest slonce.. i nie zawsze moje psiaki sa spokojne :P i dosc rzadko mam dostep do aparatu z wlasnymi ustawieniami, moj ma tylko auto :diabloti: naucz się przyjmować krytyke;)która właściwie krytyką nie była tylko pytaniem,więc czytanie ze zrozumieniem też by się przydało:eviltong: czasem tym auto robisz zdjęcia lepsze niż lustrem;)więc w aparacie chyba nie tkwi problem tak jak w słońcu,czy ruchliwości psów,masz naprawde fajne psio galeriowe zdjęcia,dlatego nie rozumiem czemu do nich wstawiasz też te rozmazane..ot tyle. eria,odpowiedziałam u Ciebie:loveu: Quote
eria Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 eria,odpowiedziałam u Ciebie:loveu: przeczytałam, kamien z serca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='eria']przeczytałam, kamien z serca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no wiesz co:obrazic: a to takie słoneczne dobranoc:ppogoń za uciekającym liściem:p Quote
LeCoyotte Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ja te sznupy potrafią cieszyć sie wszystkim dookoła, nawet starym zeschłym liściem:loveu::evil_lol: Quote
puzzle Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 No ja w domu moglabym miec max.3, ale takie zestawienia hodowli bardzo mi sie podobaja:loveu:. Ja wklejam rozmazance bo inaczej mialabym w galerii 5 zdjec:evil_lol: Quote
Recommended Posts