Od-Nowa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 śliczny ten mały! aż poszłam do Baaja pooglądać więcej ;) i tam było więcej zdjeć Gass niż tu!!:eviltong::evil_lol: Quote
AngelsDream Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Baaj zaprasza zawsze do siebie serdecznie :) Quote
ariss Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 u mnie zdjęć gass będzie więcej po wtorku...wtedy będziemy ufryzowane:eviltong: a teraz musicie zadowolić się wilkiem:loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 a co on tak pracowicie obgryza? do Baaja zawitamy jak się z jego galerią zapoznamy ;) Quote
ariss Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 a wielkie jego znalezisko...mianowicie kaganiec:diabloti: Quote
AngelsDream Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Skórzany kaganiec, który znalazł ;) Swoją drogą - dziwny pies ;) Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 walczy ze zniewalaczami pysków w imieniu wszystkich psów :evil_lol: Quote
puzzle Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Od-Nowa napisał(a):walczy ze zniewalaczami pysków w imieniu wszystkich psów :evil_lol: Tak! To byla demonstracja, a wy mowicie dziwny pies:mad: Quote
AngelsDream Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dziwny, bo on go bronił i wszędzie ze sobą nosił ;) A swoją drogą dziś powinnam go rozedrzeć na trzy części, ale jakoś siłą woli się powstrzymam. Quote
puzzle Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 AngelsDream napisał(a):Dziwny, bo on go bronił i wszędzie ze sobą nosił ;) A swoją drogą dziś powinnam go rozedrzeć na trzy części, ale jakoś siłą woli się powstrzymam. A co Ci kochane wilczatko zrobilo?:evil_lol: Quote
AngelsDream Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Przerobiło na układankę moje okulary... Quote
puzzle Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 AngelsDream napisał(a):Przerobiło na układankę moje okulary... Jaki kochany:loveu::evil_lol: Quote
AngelsDream Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 W moim wątku fotka dzieła na ostatniej stronie... Na szczęście od starych głowa mnie nie boli, to przynajmniej tyle. Quote
eria Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Gass się znowu fryzuje :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie powiesz ze jest taka potrzeba, przecież niedawno była ufryzowana:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 eria napisał(a):Gass się znowu fryzuje :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie powiesz ze jest taka potrzeba, przecież niedawno była ufryzowana:loveu: taki lajf wystawcy, ze co chwile trzeba sie fryzowac ;) Quote
jamnicze Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Zdaje się, że Baaj postawowił rozprawić się tu z jakimś starym kagańcem ;) http://images34.fotosik.pl/391/f83878bf1a916a74.jpg Quote
weszka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ależ będzie pięknota! Ja też się od jutra zabieram za przygotowania poznańskie choć najchętniej bym to komuś zleciła ;) bo jakoś ostatnio nie mam napędu groomerskiego. Quote
ariss Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 eria: właśnie,że jest ona już jest tak zarośnięta,że wygląda jak młody Ctr:roll: niestety taki włos co masakrycznie szybko rośnie:roll:i przyznam się że Pozanań jest za tydzień a kielce za dwa no i niestety na tą krajówke postanowiłam jej nie zapisywać,bo trzeba już by było ją podszykowywć:roll: a jej braciszek,jak 2 miechy przed wystawą by był robiony to i tak pięknie by wyglądał:loveu: Ka-Vanga: tu nie chodzi o lajf wystawcy tylko o taki włos:roll:też mi się trafiło:evil_lol:ale teraz kupuje stół i 2 trymerki,maszynke zamawiam pewnie przez net i sama ją ciachać będę,jakoś trzeba się tego nauczyć :diabloti::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 wow , własny warsztacik się kroi :lol: no to dobrze, jak jesteś skazana na częste zabiegi to trzeba zapewnić profesjonalne warunki ;) Baaj na dobre zadomowił się w galerii :cool3: Quote
AngelsDream Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Bynajmniej - tylko z usposobienia ;) co najwyżej. Quote
ariss Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Baaj w mojej galerii czuje się rewelacyjnie:diabloti:mam około 400 jego zdjęć:evil_lol:ale ponieważ to nie jego wątek daje ich mało:eviltong:a gass jak już obiecałam będzie po wtorku bo w poniedziałek z samego rana jade na fryzowanie:loveu: warsztacik będzie:diabloti:aż strach się bać...:evil_lol: Quote
Justa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dobranoc moja nocna sekretarko :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ariss napisał(a):w poniedziałek z samego rana jade na fryzowanie:loveu: nad morze? :loveu: Quote
Recommended Posts