Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

AngelsDream napisał(a):
Dziwny, bo on go bronił i wszędzie ze sobą nosił ;)

A swoją drogą dziś powinnam go rozedrzeć na trzy części, ale jakoś siłą woli się powstrzymam.

A co Ci kochane wilczatko zrobilo?:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
Gass się znowu fryzuje :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
nie powiesz ze jest taka potrzeba, przecież niedawno była ufryzowana:loveu:

taki lajf wystawcy, ze co chwile trzeba sie fryzowac ;)

Posted

Ależ będzie pięknota! Ja też się od jutra zabieram za przygotowania poznańskie choć najchętniej bym to komuś zleciła ;) bo jakoś ostatnio nie mam napędu groomerskiego.

Posted

eria: właśnie,że jest ona już jest tak zarośnięta,że wygląda jak młody Ctr:roll:
niestety taki włos co masakrycznie szybko rośnie:roll:i przyznam się że Pozanań jest za tydzień a kielce za dwa no i niestety na tą krajówke postanowiłam jej nie zapisywać,bo trzeba już by było ją podszykowywć:roll:
a jej braciszek,jak 2 miechy przed wystawą by był robiony to i tak pięknie by wyglądał:loveu:

Ka-Vanga: tu nie chodzi o lajf wystawcy tylko o taki włos:roll:też mi się trafiło:evil_lol:ale teraz kupuje stół i 2 trymerki,maszynke zamawiam pewnie przez net i sama ją ciachać będę,jakoś trzeba się tego nauczyć :diabloti::evil_lol:

Posted

wow , własny warsztacik się kroi :lol:
no to dobrze, jak jesteś skazana na częste zabiegi to trzeba zapewnić profesjonalne warunki ;)

Baaj na dobre zadomowił się w galerii :cool3:

Posted

Baaj w mojej galerii czuje się rewelacyjnie:diabloti:mam około 400 jego zdjęć:evil_lol:ale ponieważ to nie jego wątek daje ich mało:eviltong:a gass jak już obiecałam będzie po wtorku bo w poniedziałek z samego rana jade na fryzowanie:loveu:

warsztacik będzie:diabloti:aż strach się bać...:evil_lol: