Elitesse Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 buahaha ale sie Tess najezyla :lol::lol::lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Cześć :) Super zdjęcia :loveu: :D http://images24.fotosik.pl/284/0e978da856d9fc41.jpg :grin: Quote
Doginka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ale fajna fotka Tess:evil_lol: Puzzle, ja mam na wystawach to samo - nic i nikogo nie zauważam (oprócz Ewy:diabloti:), chyba, że ktoś sam mnie zaczepi:evil_lol:;) Quote
malawaszka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Elitesse napisał(a):buahaha ale sie Tess najezyla :lol::lol::lol: nie tylko Tess na tej focie śmiesznie stoi :evil_lol: Quote
weszka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Hahhaha dwie pokraczki :evil_lol: Ja się nie powinnam odzywać bo mam nie lepszą fotę z ringu :D Quote
puzzle Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 weszka napisał(a):Hahhaha dwie pokraczki :evil_lol: Ja się nie powinnam odzywać bo mam nie lepszą fotę z ringu :D weszka Twoja fota wymiata wszystko:evil_lol: Quote
weszka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Hahaha widziałaś ;) wstyd za piątkę mieć taką pańcię hihihihi Quote
Nuczysko Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ariss moja robi identyczne miny, cała Nusia, czarny diabelek:diabloti: Moja ma 9 tygodni teraz, identyczna mordusia.Słodziak ogromny, przy tym uparciuch, wymuszacz jedzenia, żarłok, jednocześnie bardzo inteligenta. Jednym słowem małe, czarne,kochane, żywe srebro.Pozdrawiam Quote
ariss Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Doginka: błahahaha...mnie się nie da nie zauważyć...wariatka biegająca od jednego ringu do kolejnego:evil_lol: malawaszka: cichooo...bo mi się dostanie;) weszka: myślę,że każdy ma takie fotki:evil_lol: Nuczysko: witam bardzo serdecznie:loveu:i czekam na fotki:razz: a ja dalej monotematycznie pokazuje Wam Budapeszt:diabloti: a tu ludziska grzeją tyłki w gorócej wodzie:razz: Quote
eria Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ehh też bym se tyłek w gorącej wodzie wygrzała, a tu zimno w biurze:shake: dobrze ze 15 juz blisko Quote
LeCoyotte Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 fajne to zdjęcie:) Kombinowałaś cos z nim? Niebo takie jakieś dziwne, z resztą na poprzednich też:hmmmm: Quote
ariss Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 eria: zawsze jak się czegoś nie może to tego się najbardziej chce:evil_lol: LeCoyotte: ja...wydaje Ci się:eviltong:;) Dobranocka,jutro jak nie będzie lało będą psie foty;) Quote
malawaszka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 piękny ten Budapeszt - może kiedyś się wybiorę, nie byłam ani w Pradze ani w Budapeszcie :placz: Quote
ariss Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 malawaszka napisał(a):piękny ten Budapeszt - może kiedyś się wybiorę, nie byłam ani w Pradze ani w Budapeszcie :placz: powiem Ci,że Budapeszt warto zobaczyć,ale 3 dniowa wycieczka to max;)jak już zobaczysz te urokliwe miejsca:loveu: to jest tam tak samo beznadziejnie jak w każdym innym mieście:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 też mi się marzy taka wycieczka do Budapesztu :placz:!! po kryształy :diabloti: :eviltong: eeee, to nie te czasy :evil_lol: Quote
ariss Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 to jak jeszcze o tej godzinie ktoś do mnie przyszedł to jeszcze fotki zamkowego strażnika i jak gass podziwia widoczki:evil_lol::diabloti: Quote
malawaszka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 :klacz: super!!!! no ja myślę, że 3 dni max bo jednak wolę zwiedzać piekne miejsca poza miastem, ale takie ładne miasta też czasem warto :loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 strażnik super!:loveu: jak z brązu odlana! :lol: nie prowokuj ludzi cierpiących na bezsenność :cool3::eviltong: Quote
taxelina Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 A jakie nastawienie do psow na ulicach co sie ma na smycyz albo bez? pozytywne? Quote
eria Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 :loveu:Gass strażnik super :loveu: wyobraziłam sobie jakby obok niej posadzić Kreona, ale by była fota wtedy :razz: zakładając że nie darłby mordy przez moment:evil_lol: edit. :diabloti::diabloti: : Quote
weszka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 eria wyglądają jakby tam razem siedzieli :crazyeye: Super :crazyeye: Jeszcze brakuje tam Naf, Lo i Bangi :cool3: i byłaby czarna banda strażników :loveu: Quote
ariss Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 malawaszka: ja też zdecydowanie wole obcować z naturą:loveu: Od-Nowa: jakie znowu brązy:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: deer_1987: tam jest w ogóle mało psów,nie to co u nas:shake:ludzie są bardzo mili:razz:zaczepiają,pytają,chcą pogłaskać,a turyści sobie nawet foty z Gassulą robili:evil_lol:Ja małą puszczałam luzem tylko w parkach,przy zwiedzaniu zamków itp.nikt nie miał pretensji:multi: eria: :crazyeye:super Ci to wyszło!!!zupełnie jakby był tam z nami:loveu: weszka: no nie,Naf by wszystkich wpóściła:evil_lol::eviltong:ona kocha wszystkich i wszystko:loveu: Quote
LeCoyotte Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 bałbym się do takiego zamku wejść:evil_lol: chyba że ze smakami:cool3: Quote
taxelina Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 No to chociaz tyle ze sie nie czepiali :D ciekawi mnie reakcja na psa w roznych kraajch :D Quote
Recommended Posts