ariss Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 AngelsDream napisał(a):Ale jak każda mama kocha dzieci swoje ;) w weekend zobaczymy ile jest warta dla sędziego;)bo dla mnie jest największym skarbem:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ariss napisał(a):w weekend zobaczymy ile jest warta dla sędziego;)bo dla mnie jest największym skarbem:loveu: a kto Was sedziuje na specjalnej i euro? Quote
ariss Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Ka-Vanga']a kto Was sedziuje na specjalnej i euro? Na klubie jakiś Danilo Giorgio:roll: a na euro Horst Kliebenstein wiesz coś o nich????? Quote
ewka i haker Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 witamy zdjecia bardzo ladne widze ze tobie tez zamienili zdjecia na linki Quote
ariss Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 ewka i haker napisał(a):witamy zdjecia bardzo ladne widze ze tobie tez zamienili zdjecia na linki ja tam wszystki foty zmniejszam:roll:tylko fotosik mi czasem tak wrzuca:angryy:,chyba że jakieś niechcący pomine:roll:no trudno,będą linki:roll: Quote
Ka-Vanga Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='ariss']Na klubie jakiś Danilo Giorgio:roll: a na euro Horst Kliebenstein wiesz coś o nich????? Danilo to calkiem fajny sedzia, znam go jako sedziego pieknosci i pracy - haha i zawsze w podobnym oczojebnym stroju :evil_lol: (ciekawe czy tu tez taki zalozy hahahaha) hmmmmm tego drugiego jakos nie kojarze Quote
ariss Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Danilo to calkiem fajny sedzia, znam go jako sedziego pieknosci i pracy - haha i zawsze w podobnym oczojebnym stroju :evil_lol: (ciekawe czy tu tez taki zalozy hahahaha) hmmmmm tego drugiego jakos nie kojarze może być nawet w worku:evil_lol:byleby Gass mu się podobała:evil_lol: choć bardziej zależy mi na tym żeby się podobała temu 2:evil_lol:z wiadomych przyczyn:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ariss napisał(a):może być nawet w worku:evil_lol:byleby Gass mu się podobała:evil_lol: choć bardziej zależy mi na tym żeby się podobała temu 2:evil_lol:z wiadomych przyczyn:diabloti: Danilo potrafi fajnie posedziowac, natomiast tego drugiego nie przypominam sobie, zebym go w jakiejs akcji widziala. Quote
ariss Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Danilo potrafi fajnie posedziowac, natomiast tego drugiego nie przypominam sobie, zebym go w jakiejs akcji widziala. dobra zobaczymy:razz:i tak na nic wielkiego nie licze;)Mam zamiar poprostu fajnie się bawić i podziwiać inne psie piękności:loveu: Quote
Doginka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 A ja nie mam pojęcia jak to wyszło, ale na specjalną nie przyjął się Gorduś - bo ja doopa jestem i się pomyliłam:angryy::placz::angryy: Quote
ariss Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Doginka']A ja nie mam pojęcia jak to wyszło, ale na specjalną nie przyjął się Gorduś - bo ja doopa jestem i się pomyliłam:angryy::placz::angryy: No co Ty gadasz,przecież mówiłaś mi że nie zapsiywałaś na klub:roll: [quote name='ewka i haker']Jak To Sie Stalo Doginko?? coś jej się pomieszałoi chyba:diabloti: dobra macie jeszcze jakieś pstryki. Quote
Czarna_Owieczka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Gassula :loveu: Ten grzyb....jest świetny :o Quote
ewka i haker Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 GZRYBEK SWITNY ALE JA CHCE JAKAS GAS TAKA BLIZSZA JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC AZ PRZYJEDZIECIE:d I POJDZIEMY NA SPACEREK Quote
weszka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ariss napisał(a): ma wygolony!!!!czy o coś innego Ci chodzi? Chodziło mi o to że bez "firanki" tylko na gładko :razz: Quote
LeCoyotte Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 fajne te grzybiaste zdjęcia;) jak się leżało na ściółce?:evil_lol: A Gasska nie chciala polecieć za jakimiś dzikimi zwierzakami? Quote
ariss Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Gassula :loveu: Ten grzyb....jest świetny :o w smaku na pewno nie:evil_lol::eviltong: [quote name='ewka i haker']GZRYBEK SWITNY ALE JA CHCE JAKAS GAS TAKA BLIZSZA JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC AZ PRZYJEDZIECIE:d I POJDZIEMY NA SPACEREK no już niedługo:diabloti: [quote name='weszka']Chodziło mi o to że bez "firanki" tylko na gładko :razz: jak się ma ładny front to trzeba go pokazywać:razz::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='LeCoyotte']fajne te grzybiaste zdjęcia;) jak się leżało na ściółce?:evil_lol: A Gasska nie chciala polecieć za jakimiś dzikimi zwierzakami? a całkiem miło:evil_lol: ona nawet jak chce i się jej powie,że nie to nie idzie:razz:za to wiewióry kocha ganiać:evil_lol: ten mi coś chyba nie wyszedł:evil_lol::razz: halucynacje... Quote
Justa Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ariss napisał(a):chyba Ci dię galerie pomyliły:eviltong:i ten opis miał iść gdzie indziej;) nic mi się nie pomyliło Ewo :diabloti: :loveu: Quote
ewka i haker Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 tak tak niedlugo:D http://images35.fotosik.pl/15/ed64fa9c1b8c3946.jpg sliczne Quote
Od-Nowa Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 a mi się zdaje,że to jakiś fotomontaż... bo Gasska taka gładka i błyszcząca zupełnie do leśnych ostępów nie pasuje :lol: tylko na jakieś podusie pluszowe :cool3: Quote
Mudik Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Piękna leśna Gass:loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 http://images35.fotosik.pl/15/ed64fa9c1b8c3946.jpg Gasska od doopy strony całkiem fajna. :cool3: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 ewka i haker napisał(a):Jak To Sie Stalo Doginko?? Bo to było tak: Zapisałam na klub i na euro, ale wszystko po angielsku, a ja doopa z anglika jestem:oops::placz: i później napisałam drugi list i tak pokręciłam, że w końcu nie zapisałam:placz::oops::oops::oops: I później goopio było się do tego przyznać, więc powiedzialam, że nie zapisałam:diabloti::oops: Quote
puzzle Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/Kopia28092008045.jpg :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak patrze na taka zrobiona to odrazu przypomina mi sie moja "poscielowa" Hebe:oops:, ale jeszzce ze dwa dni i tez bedzie blyszczec:cool3:. Czarnego sznupa, biore napewno po Gassce:loveu: (jezeli nie bezposrednio to napewno bede ja miala jako babcie), ona jest poprostu cudowna, odpowiada moim wymogom w kazdym wzgledzie, mam nadzieje, ze kiedys bede mogla ja zobaczyc na zywo i stwierdzic, ze charakter ma tak samo cudowny jak wyglad:loveu:. Quote
Justa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='puzzle']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/Kopia28092008045.jpg :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak patrze na taka zrobiona to odrazu przypomina mi sie moja "poscielowa" Hebe:oops:, ale jeszzce ze dwa dni i tez bedzie blyszczec:cool3:. Czarnego sznupa, biore napewno po Gassce:loveu: (jezeli nie bezposrednio to napewno bede ja miala jako babcie), ona jest poprostu cudowna, odpowiada moim wymogom w kazdym wzgledzie, mam nadzieje, ze kiedys bede mogla ja zobaczyc na zywo i stwierdzic, ze charakter ma tak samo cudowny jak wyglad:loveu:. Ewa, jak tak dalej pójdzie jeszcze szczeniaki się nie urodzą a już będziesz mieć chętnych na cały miot :eviltong::loveu: A Gassirka ma typowo sznaucerowy charakterek :diabloti: Quote
Recommended Posts