Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AngelsDream napisał(a):
Ale jak każda mama kocha dzieci swoje ;)

w weekend zobaczymy ile jest warta dla sędziego;)bo dla mnie jest największym skarbem:loveu:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ka-Vanga']a kto Was sedziuje na specjalnej i euro?

Na klubie jakiś Danilo Giorgio:roll:

a na euro Horst Kliebenstein

wiesz coś o nich?????

Posted

ewka i haker napisał(a):
witamy zdjecia bardzo ladne
widze ze tobie tez zamienili zdjecia na linki

ja tam wszystki foty zmniejszam:roll:tylko fotosik mi czasem tak wrzuca:angryy:,chyba że jakieś niechcący pomine:roll:no trudno,będą linki:roll:

Posted

[quote name='ariss']Na klubie jakiś Danilo Giorgio:roll:

a na euro Horst Kliebenstein

wiesz coś o nich?????

Danilo to calkiem fajny sedzia, znam go jako sedziego pieknosci i pracy - haha i zawsze w podobnym oczojebnym stroju :evil_lol: (ciekawe czy tu tez taki zalozy hahahaha)

hmmmmm tego drugiego jakos nie kojarze

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Danilo to calkiem fajny sedzia, znam go jako sedziego pieknosci i pracy - haha i zawsze w podobnym oczojebnym stroju :evil_lol: (ciekawe czy tu tez taki zalozy hahahaha)

hmmmmm tego drugiego jakos nie kojarze

może być nawet w worku:evil_lol:byleby Gass mu się podobała:evil_lol:
choć bardziej zależy mi na tym żeby się podobała temu 2:evil_lol:z wiadomych przyczyn:diabloti:

Posted

ariss napisał(a):
może być nawet w worku:evil_lol:byleby Gass mu się podobała:evil_lol:
choć bardziej zależy mi na tym żeby się podobała temu 2:evil_lol:z wiadomych przyczyn:diabloti:

Danilo potrafi fajnie posedziowac, natomiast tego drugiego nie przypominam sobie, zebym go w jakiejs akcji widziala.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Danilo potrafi fajnie posedziowac, natomiast tego drugiego nie przypominam sobie, zebym go w jakiejs akcji widziala.

dobra zobaczymy:razz:i tak na nic wielkiego nie licze;)Mam zamiar poprostu fajnie się bawić i podziwiać inne psie piękności:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']A ja nie mam pojęcia jak to wyszło, ale na specjalną nie przyjął się Gorduś - bo ja doopa jestem i się pomyliłam:angryy::placz::angryy:

No co Ty gadasz,przecież mówiłaś mi że nie zapsiywałaś na klub:roll:

[quote name='ewka i haker']Jak To Sie Stalo Doginko??

coś jej się pomieszałoi chyba:diabloti:

dobra macie jeszcze jakieś pstryki.

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Gassula :loveu:

Ten grzyb....jest świetny :o

w smaku na pewno nie:evil_lol::eviltong:

[quote name='ewka i haker']GZRYBEK SWITNY
ALE JA CHCE JAKAS GAS TAKA BLIZSZA
JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC AZ PRZYJEDZIECIE:d
I POJDZIEMY NA SPACEREK

no już niedługo:diabloti:

[quote name='weszka']Chodziło mi o to że bez "firanki" tylko na gładko :razz:

jak się ma ładny front to trzeba go pokazywać:razz::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='LeCoyotte']fajne te grzybiaste zdjęcia;) jak się leżało na ściółce?:evil_lol:
A Gasska nie chciala polecieć za jakimiś dzikimi zwierzakami?

a całkiem miło:evil_lol:
ona nawet jak chce i się jej powie,że nie to nie idzie:razz:za to wiewióry kocha ganiać:evil_lol:

ten mi coś chyba nie wyszedł:evil_lol::razz:

halucynacje...

Posted

ewka i haker napisał(a):
Jak To Sie Stalo Doginko??

Bo to było tak: Zapisałam na klub i na euro, ale wszystko po angielsku, a ja doopa z anglika jestem:oops::placz: i później napisałam drugi list i tak pokręciłam, że w końcu nie zapisałam:placz::oops::oops::oops:
I później goopio było się do tego przyznać, więc powiedzialam, że nie zapisałam:diabloti::oops:

Posted

http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/Kopia28092008045.jpg

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Jak patrze na taka zrobiona to odrazu przypomina mi sie moja "poscielowa" Hebe:oops:, ale jeszzce ze dwa dni i tez bedzie blyszczec:cool3:. Czarnego sznupa, biore napewno po Gassce:loveu: (jezeli nie bezposrednio to napewno bede ja miala jako babcie), ona jest poprostu cudowna, odpowiada moim wymogom w kazdym wzgledzie, mam nadzieje, ze kiedys bede mogla ja zobaczyc na zywo i stwierdzic, ze charakter ma tak samo cudowny jak wyglad:loveu:.

Posted

[quote name='puzzle']http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/Kopia28092008045.jpg

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Jak patrze na taka zrobiona to odrazu przypomina mi sie moja "poscielowa" Hebe:oops:, ale jeszzce ze dwa dni i tez bedzie blyszczec:cool3:. Czarnego sznupa, biore napewno po Gassce:loveu: (jezeli nie bezposrednio to napewno bede ja miala jako babcie), ona jest poprostu cudowna, odpowiada moim wymogom w kazdym wzgledzie, mam nadzieje, ze kiedys bede mogla ja zobaczyc na zywo i stwierdzic, ze charakter ma tak samo cudowny jak wyglad:loveu:.

Ewa, jak tak dalej pójdzie jeszcze szczeniaki się nie urodzą a już będziesz mieć chętnych na cały miot :eviltong::loveu:
A Gassirka ma typowo sznaucerowy charakterek :diabloti: