Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie mi się przypomniało, kiedyś pytałaś o ciekawe miejsca do odwiedzenia w Poznaniu.
W najnowszym MP jest artykuł o tym, co można zwiedzić w Poznaniu z psem, gdzie iść na spacer, które hotele przyjmują z psami, itp. ;) :cool3:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LeCoyotte']Podziwiam reakcje Gasski:loveu: Nieźle wyszkolona:cool3: Sama ja nauczyłaś komend? Zawsze reaguje na 'do mnie'? Ja się od dawna męczę z tym przywołaniem:shake:

Samba kocha wszystkie psy, ale ją już niekoniecznie:shake: Jak już jeden zacznie, to ma uraz do rasy (lub podobnych), mimo że ma uraz do ASTów (i podobnych ttb) z jedną amstaffką i bullterierką potrafi sie normalnie bawić tak jak i one z S.:loveu:

Pewnie,że sama:razz:zaczełam z nią pracować 2 dnia po jej przyjeździe do mnie:diabloti:Ogólnie słucha się zawsze,czasem ma gorszy dzień i nie bardzo ma ochote wykonywać moje polecenia,albo musi sobie jeszcze coś powąchać i jak skończy to przyjdzie.Najgorzej jest właśnie po cieczce bo jest niewybiegana i tylko szaleństwa jej w głowie,ale po 2 dniach sobie przypomina jak to ma wyglądać i że słuchanie się opłaca,bo jakiś smaczek i mizianki mogą się trafić:razz:

może jest za bardzo natarczywa z tą miłością i to dlatego:evil_lol:

[quote name='Asia & Ginger']Właśnie mi się przypomniało, kiedyś pytałaś o ciekawe miejsca do odwiedzenia w Poznaniu.
W najnowszym MP jest artykuł o tym, co można zwiedzić w Poznaniu z psem, gdzie iść na spacer, które hotele przyjmują z psami, itp. ;) :cool3:

przeczytane:diabloti:

[quote name='Paulinaaa']Ostatnio jak byłam u Was chyba wykrakałam - Milka ma od 4 dni cieczkę :roll:

Gasskowe oczy :loveu:

hahhahah...to współczuję,ja na dniach będę ten przykry czas miała za sobą:multi:

Posted

LeCoyotte napisał(a):

a Gasskę atakuja jakieś psy? Samba notorycznie jest atakowana przez jamniki.. i onki:shake: nie wiem, czy to ten kolor im przeszkadza, czy ten strrrrraszny wygląd sznaucerzej brody?:evil_lol: no przecież to najpiekniejsza rasa na swiecie, nie czaje czego te psy sie czepiaja:lol:

przez jamniki atakowana? :crazyeye: :evil_lol: ale jaja - nie widziałam jeszcze atakującego jamnika - Luna ma kilku (nastu:evil_lol:) wrogów na osiedlu (oczwyiscie same duże) i np jak ja widzę z daleka, że idzie któraś z tych suk to idę gdzieś indziej, albo biorę ją na smycz - a franca taki ma węch na nie wyczulony, że potrafi złapać trop jak już ich nie ma w okolicy i szczekać w miejscu w którym stały :lol:

zarypista ta ostatnia fota :mdleje:

Posted

[quote name='Olusia']Piękna Gass :loveu:

Oo, mojej też się pewnie niedługo cieczka zacznie :roll:

ja też tak uważam:eviltong:

[quote name='malawaszka']przez jamniki atakowana? :crazyeye: :evil_lol: ale jaja - nie widziałam jeszcze atakującego jamnika - Luna ma kilku (nastu:evil_lol:) wrogów na osiedlu (oczwyiscie same duże) i np jak ja widzę z daleka, że idzie któraś z tych suk to idę gdzieś indziej, albo biorę ją na smycz - a franca taki ma węch na nie wyczulony, że potrafi złapać trop jak już ich nie ma w okolicy i szczekać w miejscu w którym stały :lol:

zarypista ta ostatnia fota :mdleje:

niektóre jamniki to prawdziwe cholery:mad:

[quote name='łapeczek']witam sie piatkowwwooo ;]

ja również witam

Posted

świenie uchwycony sznaucerzy wzrok:loveu:

malawaszka napisał(a):
przez jamniki atakowana? :crazyeye: :evil_lol: ale jaja - nie widziałam jeszcze atakującego jamnika - Luna ma kilku (nastu:evil_lol:) wrogów na osiedlu (oczwyiscie same duże) i np jak ja widzę z daleka, że idzie któraś z tych suk to idę gdzieś indziej, albo biorę ją na smycz - a franca taki ma węch na nie wyczulony, że potrafi złapać trop jak już ich nie ma w okolicy i szczekać w miejscu w którym stały :lol:

noo rzucaja się, zębów uzył skutecznie tylko jeden-troche kłaków poszło z wiatrem;) ale na szczęście ostatnio jest spokojnie. Też zawsze unikam spotkań z psimi wrogami i obchdzę je 100metrowym łukiem:evil_lol: Luna bez smyczy lata po osiedlu?:crazyeye:

ariss napisał(a):
Pewnie,że sama:razz:zaczełam z nią pracować 2 dnia po jej przyjeździe do mnie:diabloti:Ogólnie słucha się zawsze,czasem ma gorszy dzień i nie bardzo ma ochote wykonywać moje polecenia,albo musi sobie jeszcze coś powąchać i jak skończy to przyjdzie.

ee Samba to też jak sobie juz skonczy wąchać to przyjdzie, ale ja oczekuję od niej coś więcej:razz: niestety to kiedyś zaniedbałem i terazm mam to co mam. Więc zazdroszczę:evil_tong:

Posted

AngelsDream napisał(a):
A co panienka taka smutna na ławeczce?

ona nie jest smutna:eviltong:choć może troche jak w parku psy na około a ona biegać nie może:shake:

LeCoyotte napisał(a):
świenie uchwycony sznaucerzy wzrok:loveu:

ee Samba to też jak sobie juz skonczy wąchać to przyjdzie, ale ja oczekuję od niej coś więcej:razz: niestety to kiedyś zaniedbałem i terazm mam to co mam. Więc zazdroszczę:evil_tong:

ja tą 50 to zawsze coś utne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale dokładnie chodziło o wzrok:multi:

ja jak narazie nie moge jej odwołać tylko jak widzi grubego faceta w niebieskich slipach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:(już o tym kiedyś pisałam)ona ich nie znosi i dostaje świra:crazyeye:ale przez zime chyba z takimi mam spokój:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Nie opowiadaj, ze ona taka grzeczna - w srode chciala Naf spoliczkowac :evil_lol: :lol: :lol: :lol: ;)

superowe focie - WIECEJ :diabloti:

widocznie jej się należało:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

eee...mam jeszcze ze dwie chyba:oops:

Posted

ariss napisał(a):
widocznie jej się należało:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

eee...mam jeszcze ze dwie chyba:oops:

haha, ladnie wychowana - bic starszych :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

TYLKO ???????? :placz:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']haha, ladnie wychowana - bic starszych :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

TYLKO ???????? :placz:

no jakbym małą mogła puścić luzem to dużo bym zrobiła,a tak:shake:

[quote name='Doginka']http://images41.fotosik.pl/14/2780a78f755e0e14.jpg
To jest śliczne:loveu::loveu::loveu:

Dzięki:razz:

polazłam dziś do parku(wielkiego) w którym nie byłam 100lat i zobaczcie zo zobaczyłam na wejściu:crazyeye:uprzedzam,że na cały park tylko 1 takie stało:crazyeye:to czerwone to kosz na kupy,ale pojemnika z torebkami nie było!!!
co to za pomysł:roll:

Posted

no jakbym wprowadziła Lire do czegoś takiego i kazała się załatwić - padłaby na zawał :diabloti: a jeszcze jakby dołączył jakiśd drugi piesek to już całkiem.... większą psią toaletę ma koleżanka w ogrodzie... a to ma być niby publiczna w parku miejskim :roll::eviltong:

Posted

[quote name='Doginka']:crazyeye:To Ci powiem, że ja też jestem w szoku:crazyeye:

no:roll:

[quote name='LeCoyotte']tylko,ale za to jakie fajne:p

kompromisowy pomysł:evil_lol: ale żeby tylko jedno na cały park? we francji takie cos jest od dawna, wg mnie dobry pomysł

chyba kontriwersyjny:evil_lol:według mnie beznadziejny,prosze Cię patrzysz na psa(suke)...o teraz na pewno chce siku i ja tam wprowadzasz i czekasz aż zrobi???8 innych osób w tej samej chwili tak pomyślało i co w kolejce trzeba czekać???? I co ja mam psu wytłumaczyć,że jest trzeci w kolejce i ma wytrzymać:evil_lol:?Worki i zbieranie odchodów są wystarczające!!!!

[quote name='Od-Nowa']no jakbym wprowadziła Lire do czegoś takiego i kazała się załatwić - padłaby na zawał :diabloti: a jeszcze jakby dołączył jakiśd drugi piesek to już całkiem.... większą psią toaletę ma koleżanka w ogrodzie... a to ma być niby publiczna w parku miejskim :roll::eviltong:

jak tak dalej pójdzie to niedługo spacerniak psi będzie tak wyglądał:roll:

[quote name='Ka-Vanga']no fajne, dlatego chce wiecej :eviltong:, a Ty wcale mi w tym nie pomagasz :mad:

marudzisz:eviltong:

[quote name='Tinka:)']a widziałaś ostatnie foty u mnie?:cool1:

a te wc... :mdleje:

nie:oops:a czym ty robisz foty????zaraz ide looknąć:razz:

nie masz banerka i jak ja mam do Ciebie trafić!!!!!