Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bina66']ależ śliczna mordeczka

bardzo miło nam Was tu gościć:loveu:

[quote name='LeCoyotte']http://images43.fotosik.pl/14/1956bb1c075b2707.jpg czy mi się wydaje, czy to zdjęcie jest jakieś nieostre?:hmmmm:
http://images27.fotosik.pl/277/9270814d4e9879dd.jpg a tu dużo lepiej:) ale coś niechętnie ona tu wygląda:eviltong: tak jakby tego słońca wcale nie było. Ale podobno jest, więc i foty będą:multi::diabloti:

jest taka duuuuuuuuża szansa:oops:mowiłam,że nie jestem zadowolona,ale obiecałam poprawe i dotrzymałam słowa:razz:

Bo ona ma jeszcze facetów w głowie:diabloti:i od 19 dni chodzi na smyczy-Ty byś był szczęśliwy????:eviltong:

ale mnie powinienesś docenić,fotki robione o tej godzinie o której wstawione!!!!!!!!!!!!A normalnie to ja na drugi bok się przekręcam o tej porze!!!!!!!!!

Posted

[quote name='ariss']bardzo miło nam Was tu gościć:loveu:

jest taka duuuuuuuuża szansa:oops:mowiłam,że nie jestem zadowolona,ale obiecałam poprawe i dotrzymałam słowa:razz:

Bo ona ma jeszcze facetów w głowie:diabloti:i od 19 dni chodzi na smyczy-Ty byś był szczęśliwy????:eviltong:
http://images41.fotosik.pl/14/f37ac4c2bde5c42a.jpg

ale mnie powinienesś docenić,fotki robione o tej godzinie o której wstawione!!!!!!!!!!!!A normalnie to ja na drugi bok się przekręcam o tej porze!!!!!!!!!
częściej będę zaglądać, żeby pooglądać śliczniutką mordkę

Posted

[quote name='LeCoyotte']Aaaa tylko jedno jej w głowie:P Ale i tak nieźle zbasz o swoja galerię-dotrzymałaś słowa:p no i motywujesz innych:evil_lol:

fotek spacerowych nie porobiłam:shake:dziś miałam zabiegany dzień:roll:

[quote name='bina66']częściej będę zaglądać, żeby pooglądać śliczniutką mordkę

ale nam miło:multi:i bardzo nas to cieszy:loveu:

Posted

[quote name='LeCoyotte']http://images47.fotosik.pl/14/50a22099b87bddf3.jpg świetne!:p
Jak Ty to robisz, że włosy są nieostre, a samo oko ostre?:evil_lol: iso?

a siedzisz:evil_lol:ISO 1600:eviltong:

[quote name='fizzy']jeeej jaki miły sznupciooo!:loveu:a właściwie sznupciaaa:eviltong: śliczna. i bardzo fajne ma zdjęcia. dobry fotograf musiał je robić:evil_lol:
oj dobry to zdecydowanie nie:evil_lol:ale się uczę:eviltong:
Bardzo nam miło Was gościć i zapraszam częściej,a może jakiegoś blogu doczeka się Twój sznupcio:razz:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
obstawiam: wyostrzenie oka w PS-ie :eviltong::evil_lol:

u nas 21 dzień cieczki, suka chodzi na uszach ...
jak się trzyma Gasska? nie wierzę,że otumaniona śpi :cool3:

a wcale nie:eviltong:

teraz wariuje ze swoim pluszowym króliczkiem,na przemian podrzucając go a później gwałcąc:crazyeye::evil_lol:
u nas 19dzień i właściwie nie ma tragedji,ale ja już mam dość!!!!

LeCoyotte napisał(a):
skąd wiesz, że siedzę?:-o

bo jak bym obstawiała,że stoisz na głowie przy kompie to bym się raczej pomyliła:eviltong::evil_lol:

Posted

Cześć Ewcia, Ty to chociaż do 12 spałaś, a ja musiałam wstać o 9.oo:razz:
Miśka pojechała się kurować do babci, a ja Jej załatwiam konsultację u laryngologa - gadałyśmy w nocy o tym;)

Chyba Jarek kupi dla mnie D80, żebym nie zabierała Jego 90:multi::multi::multi:

Posted

Doginka napisał(a):
Cześć Ewcia, Ty to chociaż do 12 spałaś, a ja musiałam wstać o 9.oo:razz:
Miśka pojechała się kurować do babci, a ja Jej załatwiam konsultację u laryngologa - gadałyśmy w nocy o tym;)

Chyba Jarek kupi dla mnie D80, żebym nie zabierała Jego 90:multi::multi::multi:

chyba słabo przeglądasz moją galerię:eviltong:widziałaś o której pierwszy post dziś wstawiłam:diabloti:

a jak tam Miśka????Jak nie chcesz tu to jestem na gg;)
ale super prezencik Ci zrobił:multi:ciekawe jakei szkło do tego:razz:

Posted

Helga&Ares napisał(a):
ariss, pokaż jakaś 'niestateczną' Gass :eviltong:

nie mam:shake::placz:Cały czas lało,a jak dziś przestało to ja czasu nie miałam:roll:

Olusia napisał(a):
Ale fajne te domowe fotki :multi::loveu:

fajnie,że się podobają:lol:

Posted

ariss napisał(a):
a wcale nie:eviltong:

teraz wariuje ze swoim pluszowym króliczkiem,na przemian podrzucając go a później gwałcąc:crazyeye::evil_lol:
u nas 19dzień i właściwie nie ma tragedji,ale ja już mam dość!!!!

bo jak bym obstawiała,że stoisz na głowie przy kompie to bym się raczej pomyliła:eviltong::evil_lol:

raczej tak, chociaż nie takie rzeczy się działy:evil_lol:

a Gasskę atakuja jakieś psy? Samba notorycznie jest atakowana przez jamniki.. i onki:shake: nie wiem, czy to ten kolor im przeszkadza, czy ten strrrrraszny wygląd sznaucerzej brody?:evil_lol: no przecież to najpiekniejsza rasa na swiecie, nie czaje czego te psy sie czepiaja:lol:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
raczej tak, chociaż nie takie rzeczy się działy:evil_lol:

a Gasskę atakuja jakieś psy? Samba notorycznie jest atakowana przez jamniki.. i onki:shake: nie wiem, czy to ten kolor im przeszkadza, czy ten strrrrraszny wygląd sznaucerzej brody?:evil_lol: no przecież to najpiekniejsza rasa na swiecie, nie czaje czego te psy sie czepiaja:lol:

Gasske naszczęście wszystkie psy kochają:loveu:rozsyła chyba dobre wibracje:razz::evil_lol:
ale był jeden wyjątek jak mała pogryzła się z pseudo amstafką:roll:ale tamta wredna suka łaziła za nią i wrednie podgryzała w tyłek:mad:,jak Gass się tylko odwróciła.Byłam w szoku jak cierpliwość u Gassiry się skończyła i rzyciła się tamtej do gardła wywalając ją i tak ją skubana trzymała,że tamta ruszyć się nie mogła,a może nie chciała nie wiem,to wszystko oczywiście trwało ułamki sekund bo mój wrzask "do mnie" przywołał ją do nogi(nawet nie wiedziałam,że potrafie tak krzyczeć:evil_lol:)no i tamta też odpuściła,bo strach pomyśleć co by było jakby tamta ją złapała:crazyeye:no i od tej pory tolerują się,ale nie wchodzą sobie w droge,to tak wygląda jakby żadna nie chciała poddać się rządam tej drugiej,czasem jesze do siebie burkają,ale szybka reakcja i jest spokuj.

Posted

ariss napisał(a):
chyba słabo przeglądasz moją galerię:eviltong:widziałaś o której pierwszy post dziś wstawiłam:diabloti:

a jak tam Miśka????Jak nie chcesz tu to jestem na gg;)
ale super prezencik Ci zrobił:multi:ciekawe jakei szkło do tego:razz:

Jeszcze nie kupił, tylko powiedział,że kupi, ale u J to wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A szkło to będę miała do tego 18-200 VR, jeśli mi oczywiście go kupi:cool3:
Teraz lecę na spacerek i jak wrócę to wpadam na gg do Ciebie, ale wolno będzie dzisiaj, bo nocuję u mamy, a z laptopa to wszystko wolniej;)

Posted

Podziwiam reakcje Gasski:loveu: Nieźle wyszkolona:cool3: Sama ja nauczyłaś komend? Zawsze reaguje na 'do mnie'? Ja się od dawna męczę z tym przywołaniem:shake:

ariss napisał(a):
Gasske naszczęście wszystkie psy kochają:loveu:rozsyła chyba dobre wibracje:razz::evil_lol:

Samba kocha wszystkie psy, ale ją już niekoniecznie:shake: Jak już jeden zacznie, to ma uraz do rasy (lub podobnych), mimo że ma uraz do ASTów (i podobnych ttb) z jedną amstaffką i bullterierką potrafi sie normalnie bawić tak jak i one z S.:loveu: