LeCoyotte Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 deer_1987 napisał(a):co sie dzieje? slonce swieci!! taaaaaaa nad chmurami:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 u nas nie pada :roll: ale fotki w deszczu bywają wyjątkowe :evil_lol: Quote
ariss Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 deer_1987 napisał(a):co sie dzieje? slonce swieci!! to się ciesz:eviltong: LeCoyotte napisał(a):taaaaaaa nad chmurami:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Od-Nowa napisał(a):u nas nie pada :roll: ale fotki w deszczu bywają wyjątkowe :evil_lol: nie............fotki makro po deszczu bywają wyjątkowe:eviltong: Quote
Od-Nowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 jak się ma obiektywek, który makro podoła :evil_lol: AngelsDream - masz cudniasty bannerek :loveu: Quote
Doginka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ariss napisał(a):czy widzicie co się dzieje za oknem:mad:fot nie ma -do odwołamia!!!!!!!!!! Jaka pogoda?:cool3: Lecę zaraz foty cykać:evil_lol: Quote
taxelina Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='ariss']to się ciesz:eviltong: http://sherry-niunia.home.pl/pogoda.jpg http://sherry-niunia.home.pl/pogoda2.jpg Quote
LeCoyotte Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 u mnie taka pogoda... http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/wrzesien/PICT6690x640.jpg Quote
ewka i haker Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 witamy i prosimy o poprawe pogody Quote
łapeczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 czesc zapraszam do siebie masa fotek ;] Quote
LeCoyotte Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 no Ewcia odkurzaj Nikusia:eviltong: Quote
ariss Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='AngelsDream']Ta pogoda i nas dobija... zdecydowanie niczemu nie sprzyja:angryy: [quote name='Doginka']Jaka pogoda?:cool3: Lecę zaraz foty cykać:evil_lol: i jak się udały?:eviltong: [quote name='LeCoyotte']no Ewcia odkurzaj Nikusia:eviltong: odkurzyłam,ale z efektów nie jestem zadowolona:shake: [quote name='Doginka']Hej Ewa, jesteś?:razz: jestem:razz: kiepsko,ale wstawiam i obiecuje rano się poprawić:diabloti: Quote
Doginka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Śliczności Gassulka:loveu::loveu::loveu: Narobiłam fot, nakręciłam filmików kilka i nichcący nacisnęłam reset:placz::angryy::placz: Quote
ariss Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Doginka napisał(a):Śliczności Gassulka:loveu::loveu::loveu: Narobiłam fot, nakręciłam filmików kilka i nichcący nacisnęłam reset:placz::angryy::placz: No nie:angryy:na bank kłamiesz bo nie chce Ci się wstawiać:eviltong::diabloti: Quote
Doginka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ariss napisał(a):No nie:angryy:na bank kłamiesz bo nie chce Ci się wstawiać:eviltong::diabloti: Oj, to Ty jeszcze nie wiesz, że ja straszna kłamczucha jestem?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Naprawdę skasowała mi się cała moja praca:placz: Quote
ariss Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Doginka napisał(a):Oj, to Ty jeszcze nie wiesz, że ja straszna kłamczucha jestem?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Naprawdę skasowała mi się cała moja praca:placz: kłamczucha czy nie:eviltong:ale pierdoła na pewno:splat::roflt::roflt: Quote
ariss Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 No i wreszcie słoneczko:multi:aż miło się wstawało i szło na ten poranny zaspany spacer:razz:oby tak cały dzionek:multi: a teraz Dień dobry:p Quote
Recommended Posts