łapeczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 hehe no to np hm ....hm.... na stary rynek mozesz sie przejsc z psiakiem i obfocic nasze kamieniczki i ratusz ;p albo spacerek na Cytadele .... mozesz rowniez zrobic runndke dooo okola jeziora maltanskiego xd hm....hm.... co by tu jeszczeee mozesz nasze zoo odwiedzic nowe ;] troszke jest tych wszystkich mijsc mozesz sie nad warte przejsc ;p gdzie tylko chcesz xd Quote
ariss Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Helga&Ares napisał(a):http://images33.fotosik.pl/371/efbbe1732174bb1a.jpg booooooooosko:loveu::loveu: Jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich zdjęć!! Jaki przeskok:mdleje: ale to miłe:loveu: staram się jak mogę:razz: łapeczek napisał(a):hehe no to np hm ....hm.... na stary rynek mozesz sie przejsc z psiakiem i obfocic nasze kamieniczki i ratusz ;p albo spacerek na Cytadele .... mozesz rowniez zrobic runndke dooo okola jeziora maltanskiego xd hm....hm.... co by tu jeszczeee mozesz nasze zoo odwiedzic nowe ;] troszke jest tych wszystkich mijsc mozesz sie nad warte przejsc ;p gdzie tylko chcesz xd do zoo to j chyba raczej z psem nie wejdę;) bardziej mi chodziło o jakieś wyjątkowe miejsca,bo Poznań jako tako znam;) gdzieś pod poznaniem jest jakiś las z zabytkowymi drzewami podobno,o czymś takim myślałam;) Quote
łapeczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 oooooo no to w Rogalnie jest cuc takiego ;] a jakies Ruiny cie interesuja tez ...jesli tak to cytadela;p a pod poznaniem ...hm.... too jest spora miejsc jutro moge ci napisac gdzie mozesz sie jeszzcze wybrac na takie rzeczy jak ruiny stare drzewa zabytki xD Quote
ariss Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 łapeczek napisał(a):oooooo no to w Rogalnie jest cuc takiego ;] a jakies Ruiny cie interesuja tez ...jesli tak to cytadela;p a pod poznaniem ...hm.... too jest spora miejsc jutro moge ci napisac gdzie mozesz sie jeszzcze wybrac na takie rzeczy jak ruiny stare drzewa zabytki xD no to pięknie dziękuję:loveu: Quote
łapeczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 nie ma za co ;p hehehehehehe tak sie skalada ze posiadam taka piekna mapeee z takimi fajnymi miejscami zaznaczonymi ;p Quote
łapeczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 no to tak ;p Zalewy nadwarcianskie .... Rogalinski Park Krajobrazowy ... w Rogalnie masz zespol palacowo parkowy i tam mozeesz poogladac deby rogalinskie hmmm...jak przestudiuje mape bardziej to ci wiecej napisze Quote
ariss Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 łapeczek napisał(a):nie ma za co ;p hehehehehehe tak sie skalada ze posiadam taka piekna mapeee z takimi fajnymi miejscami zaznaczonymi ;p a co też lubisz takie spacerki????:razz: Quote
łapeczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ja nie ale moi rodzice i przyjaciele rodziny kochaja spacer i ogladanie ruin i starych rzeczy ;] Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 http://images37.fotosik.pl/13/0d6cee44b65d7f0b.jpg Czy te oczy mogą kłamać? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Doginka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ariss napisał(a):i jak??? Byliśmy na Babilonie - szmira:angryy: ariss napisał(a):...jedna Bandytka na dobranoc co byście się niepoobrażali:eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Cudna fota:loveu: Quote
malawaszka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 śliczniaste oczka Ci wychodzą!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 polecam bardzo Rogalin a w nim: - założenie pałacowe z ogodem i parkiem, - aleję dębową i te 3 wspaniałe dęby ( z czego jeden jest już tylko betonowo-suchym pniakiem...) - kapliczkę zbudowaną na podobieństwo greckich świątyń... można też podjechać kawałek dalej (już chyba Rogalinek) i jest tam stajnia w której treningi ma Pułk Ułanów. Akurat jak tam byłam to na ich trening trafiłam. Bardzo widowiskowe. potem: Kurnik - pałac Kurnik arboretum i generalnie w kurniku jeszcze wozownia i śliczny kościół ;) a w samym Poznaniu to najbardziej lubię plac przed operą :-) Quote
ariss Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Od-Nowa napisał(a):polecam bardzo Rogalin a w nim: - założenie pałacowe z ogodem i parkiem, - aleję dębową i te 3 wspaniałe dęby ( z czego jeden jest już tylko betonowo-suchym pniakiem...) - kapliczkę zbudowaną na podobieństwo greckich świątyń... można też podjechać kawałek dalej (już chyba Rogalinek) i jest tam stajnia w której treningi ma Pułk Ułanów. Akurat jak tam byłam to na ich trening trafiłam. Bardzo widowiskowe. potem: Kurnik - pałac Kurnik arboretum i generalnie w kurniku jeszcze wozownia i śliczny kościół ;) a w samym Poznaniu to najbardziej lubię plac przed operą :-) ale jesteście kochane za te wszystkie wskazówki:loveu::loveu::loveu: tylko pamiętajcie,że zawsze oprócz Tz moim towarzyszem będzie psiak,więc takiej miejsca ja kościół niestety odpadają:shake: Quote
LeCoyotte Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ariss napisał(a):no właśnie średnio wychodzą;),dlatego cały czas ćwicze i ćwicze a poprawy nie widać:roll::evil_lol: a jakby miały wychodzić wg Ciebie? Dobrze jest:eviltong: Quote
ewka i haker Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ariss napisał(a): ja też się cieszę ze spotkania:lol:a w Poznaniu zabawie chyba kilka dni,mam nadzieje,że doradzisz mi jakieś fajne miejsca gdzie można wybrać się z psem:razz: ale super:multi::multi::multi: to na spacer chce wspolny isc:multi::multi::loveu::loveu:; cydatela jest do poogladania i przyjazna psom zawsze moza duzo ludzi spotkac ja bylam wczoaj:d Quote
AnkaG Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Jaka z niej Bandytka - taki koffany pieseczek. :lol: Quote
łapeczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ja tez chce isc na spacerek ;p moze zoarganizujemy sznupkowy spacerek gdzien np. Cytadela albo dogomaniakowy ;p Quote
Doginka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Qrcze, jestem u Ewy czy u Oli?:hmmmm:Już mi się mylą te dwie galerie:siara: Quote
ewka i haker Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 doginka dlaczego?? Ewa wiec jak:D spcerek jakis bedzie?? my mamy wole poniedzialek i wtorek jeszcze:D wiec mozna sie umowic Quote
ariss Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 LeCoyotte napisał(a):a jakby miały wychodzić wg Ciebie? Dobrze jest:eviltong: zawsze może być lepiej:eviltong: ewka i haker napisał(a):ale super:multi::multi::multi: to na spacer chce wspolny isc:multi::multi::loveu::loveu:; cydatela jest do poogladania i przyjazna psom zawsze moza duzo ludzi spotkac ja bylam wczoaj:d coś wymyślimy:diabloti: AnkaG napisał(a):Jaka z niej Bandytka - taki koffany pieseczek. :lol: błahahahaha,kochany cwaniak:loveu: łapeczek napisał(a):Ja tez chce isc na spacerek ;p moze zoarganizujemy sznupkowy spacerek gdzien np. Cytadela albo dogomaniakowy ;p organizuj:razz:;) Doginka napisał(a):Qrcze, jestem u Ewy czy u Oli?:hmmmm:Już mi się mylą te dwie galerie:siara: no wiesz co,bo 2 foty mojej ukochanej bandytki:diabloti: ewka i haker napisał(a):doginka dlaczego?? Ewa wiec jak:D spcerek jakis bedzie?? my mamy wole poniedzialek i wtorek jeszcze:D wiec mozna sie umowic dlatego,że wolny poniedziałek i wtorek to ja mogę dłużej zostać:razz: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ariss napisał(a): dlatego,że wolny poniedziałek i wtorek to ja mogę dłużej zostać:razz: w nowym moim psie są miejsca które warto zwiedzić z psem właśnie w poznaniu :razz:;) Quote
ewka i haker Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 no Ewa to tylko isc na spacer;D Quote
Doginka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ewcia, nie leń się, zapodaj foty mojej ukochanej średniaczki:loveu: Quote
ewka i haker Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 popieram Doginke:D ja tyz chce Quote
ariss Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 czy widzicie co się dzieje za oknem:mad:fot nie ma -do odwołamia!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts