ariss Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Doginka napisał(a):Te wzmocnione fajne by były, gdyby wzmacniały tylko trawę i niebo, bo reszta to do doopy:razz: - zajrzyj do mnie to zobaczysz różnicę;) Ale każdy ma prawo do swojego zdania i każdy ma swoje upodobania;) Ja tu się rozpisuję na temat focenia, a sama wczoraj korzystałam z Twojej pomocy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :oops::oops::oops: już Ci tam odpowiedziałam:diabloti: Quote
Doginka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ariss napisał(a):już Ci tam odpowiedziałam:diabloti: Dobra, to ja idę do wanny zmyć sobie głowę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idę do kina na 1612;) Ciekawe czy szmira, czy coś obrego:razz: Quote
weszka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Kuuurde ale postawa na europejską! W sumie już możecie jechać! Foty śliczne - nawet jeśli można im coś technicznie zarzucić (ja tam do końca sama nie wiem bo ze mnie foto-głupek) to mają tyle emocji w sobie że czysta przyjemnośc oglądać :) Quote
Paulina. Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Przypomiało mi się, ze Gasska z Milką miały w tym samym czasie cieczkę, teraz mi się suka jakoś rozregulowala i do cieczki jej się jakoś nie śpieszy...Hm. Widziałam wszystkie sznupkowe zdjęcia :loveu: Quote
taxelina Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 cos czytam ze foty dalas.. ide obejrzec Quote
ariss Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Doginka napisał(a):Idę do kina na 1612;) Ciekawe czy szmira, czy coś obrego:razz: i jak??? weszka napisał(a):Kuuurde ale postawa na europejską! W sumie już możecie jechać! :shake:jeszcze dużo pracy przed nam:roll: Paulinaaa napisał(a):Przypomiało mi się, ze Gasska z Milką miały w tym samym czasie cieczkę, teraz mi się suka jakoś rozregulowala i do cieczki jej się jakoś nie śpieszy...Hm. Widziałam wszystkie sznupkowe zdjęcia :loveu: ciesz się:evil_lol:ja bym strasznie chciała żeby mała miała co 8 miesięcy,no ale my już bliżej końca więc się cieszę:multi: obiecałam coś wstawić a nie mam sił:shake:dziś przeżyłam kilka fatalnych chwil ale nie mam ochoty tego opisywać:-(ale co nas nie zabije to nas wzmocni:diabloti:więc trzeba żyć dalej jedna Bandytka na dobranoc co byście się niepoobrażali:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 http://images33.fotosik.pl/370/bbc01988a2af89ee.jpg Jaki rozczochraniec. :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
puzzle Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Tak jej sie smiesznie broda ulozyla, ze wyglada jak miniatur:cool3:, a dokladniej jak Galina:evil_lol:, mam ksero Gali, trzeba Juscie wrzucic:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 ariss, "widziałam" że bardzo zmęczona wczoraj byłaś :cool3: Quote
Olusia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ale to Bandytka :cool3: miniaturka przecież :diabloti: Śliczna :loveu: Quote
Od-Nowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 o Olusia, możesz wejść na chwilę na mój wątek. jest tam wiadomość do Ciebie :cool3: Quote
Olusia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ok, już zerkam ;) Ale to zdjęcie to chyba do Ka-Vangi było, nieprawdaż? :lol: Czy to nie o to chodziło? Quote
Od-Nowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 a nie wiem. Jeżeli Ka-Vanga to też Olcia to może...;) Quote
Olusia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Też Ola ;) Jednak to jest zbyt popularne imię, żeby wiedzieć o którą Olę chodzi :lol: Quote
ariss Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 puzzle napisał(a):Tak jej sie smiesznie broda ulozyla, ze wyglada jak miniatur:cool3:, a dokladniej jak Galina:evil_lol:, mam ksero Gali, trzeba Juscie wrzucic:diabloti: błahahah...bo to miniak jest:evil_lol::loveu:jakby Gasska miała swój wzrost i głowe miniatury to bym się załamała:evil_lol::diabloti: Od-Nowa napisał(a):ariss, "widziałam" że bardzo zmęczona wczoraj byłaś :cool3: wczoraj nie mogłam spać,za dużo myćli miałam na raz w głowie:roll: Olusia napisał(a):Ale to Bandytka :cool3: miniaturka przecież :diabloti: Śliczna :loveu: dokładnie tak:multi: Olusia napisał(a):Ok, już zerkam ;) Ale to zdjęcie to chyba do Ka-Vangi było, nieprawdaż? :lol: Czy to nie o to chodziło? i znów masz rację:razz:Olcia to ka-vanga:loveu: Quote
Justa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 puzzle napisał(a):Tak jej sie smiesznie broda ulozyla, ze wyglada jak miniatur:cool3:, a dokladniej jak Galina:evil_lol:, mam ksero Gali, trzeba Juscie wrzucic:diabloti: xero mówisz? :diabloti: Quote
ewka i haker Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 witamy co u was a gdzie jakies fotule?/ Quote
Ka-Vanga Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Asia & Ginger napisał(a):http://images33.fotosik.pl/370/bbc01988a2af89ee.jpg Jaki rozczochraniec. :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: haha tu jeszcze jest malo rozczochrana jak na jej mozliwosci :evil_lol: ;) puzzle napisał(a):Tak jej sie smiesznie broda ulozyla, ze wyglada jak miniatur:cool3:, a dokladniej jak Galina:evil_lol:, mam ksero Gali, trzeba Juscie wrzucic:diabloti: bo to mini :evil_lol:, a jeszcze jej Ariss zrobila gustowny fryz do zdjecia :evil_lol: Olusia napisał(a):Ale to Bandytka :cool3: miniaturka przecież :diabloti: Śliczna :loveu: Olcia zgadza sie, to moj Bangitos ;) , ciesze sie, ze sie podoba :loveu: Quote
ariss Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Oluś dzięki za śliczną fote:loveu::loveu::loveu: Mała jest odpicowana i teraz poległa na moim łóżku:evil_lol:foty nie mam bo dopiero odwieźliśmy gościa na pociąg-może jutro zrobię:diabloti: LeCoyotte napisał(a):doszło to co miało dojść?:razz: jeszcze nie:placz: Quote
Asia & Ginger Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_3539.jpg A w jakiej drużynie gra Gasska? :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ariss napisał(a):Oluś dzięki za śliczną fote:loveu::loveu::loveu: Mała jest odpicowana i teraz poległa na moim łóżku:evil_lol:foty nie mam bo dopiero odwieźliśmy gościa na pociąg-może jutro zrobię:diabloti: :) foty, foty, foty :evil_lol: Asia & Ginger napisał(a):http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_3539.jpg A w jakiej drużynie gra Gasska? :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: The Schnauzers :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jamnicze Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Hejka, trochę mnie tu nie było i na początku połapać się nie mogłam czy do dobrej galerii trafiłam - tyle tu zmian :evil_lol: A ten gremlin mnie przeraził :-o http://images23.fotosik.pl/275/dd96e1c9b7694fb1.jpg Za to Gaska jak zwykle śliczna (i na sportowo - dziewczyna widać lubi ruch :lol:) http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_3539.jpg Quote
Recommended Posts