ariss Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='Od-Nowa']o nie! rozpuścić nadmorskimi fotkami i znikać znów? czuję się jak zbita tym maleńkim aporcikiem :eviltong: ja w tym roku bez urlopu. Weekendy są wybawieniem ;) później rozpuszcze Was fotkami działkowymi:diabloti: współczuje braku nawet kilku dni wolnych,ale urlop ma to do siebie,że jak się kończy to człowiekowi się wybitnie nie chce i czasem jest jeszcze gorzej wrócić do roboty.Kiedyś sobie odbijesz;) [quote name='dagusiek']:mdleje: zdjęcia rewelka!! WSZYSTKIE, bez wyjątku!!:loveu: Dużo było ludzi na plaży w czasie Waszego pobytu? Jak ludzie reagowali na psy?;) jakie miłe słowa:crazyeye:dziękuję:loveu: Było prawie pusto bo nie wchodziliśmy głównym wejście,a tam jak zwykle tłum ludzi i człowiek na człowieku:roll: Stegna jest bardzo przyjaźnie nastawiona do psiaków więc i reakcje były miłe! 2 razy spotkały nas uszczypliwe komentarze raz na plaży od starszego pana:roll:no niby pies powinien być na smyczy,ale ona jest grzeczna tylko nie lubi grubych facetów w niebieskich slipach:diabloti::evil_lol:ni i 2 raz w knajpie podczas ulewy jakieś klientce nie spodobało się że weszliśmy z psami ale wszyscy mieli to w d.......;) Quote
ariss Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Olusia napisał(a):Tak, to Gassira ;) po czym poznałaś???;) Mudik napisał(a):Czy to jest Gassira?? tak:crazyeye:widzisz nawet nie wiedziałam,że się spotkałyśmy:evil_lol:;) Quote
Od-Nowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 nie lubi grubych facetów w niebieskich slipach ciekawy wybór :lol: Quote
Olusia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 gassira napisał(a):po czym poznałaś???;) tak:crazyeye:widzisz nawet nie wiedziałam,że się spotkałyśmy:evil_lol:;) Na pewno po obróżce :cool3:, zresztą każdy sznaucer jest inny. Tyle zdjęć Gass juz obejrzałam, że raczej bym jej nie pomyliła ;) Quote
halgre Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 http://images27.fotosik.pl/261/ed72cdf4e40279b0.jpg http://images30.fotosik.pl/262/92973ce7e50b0edd.jpg http://images28.fotosik.pl/262/1600a822a130deec.jpg http://images32.fotosik.pl/339/874a1cdad87af790.jpg Piszesz, że te fotki ci się nie udały... a mnie się podobają bardzo i kolorystycznie i fajny kontrast - no i ta rozbryzgująca się woda wokół psinki - wszystko razem - śliczne ! Quote
halgre Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ale zawaliłam z tym postem u góry :crazyeye: A teraz jak to wywalić ? Nie zauważyłam, że tam już dawno jest odpowiedź :placz: Quote
ariss Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='Od-Nowa']ciekawy wybór :lol: ma się ten gust:evil_lol: [quote name='Olusia']Na pewno po obróżce :cool3:, zresztą każdy sznaucer jest inny. Tyle zdjęć Gass juz obejrzałam, że raczej bym jej nie pomyliła ;) chwali Ci się;) [quote name='halgre58']Ale zawaliłam z tym postem u góry :crazyeye: A teraz jak to wywalić ? Nie zauważyłam, że tam już dawno jest odpowiedź :placz: edytuj i możesz napisać coś innego;):lol: [quote name='eria'] łoł:crazyeye:kolejny zestaw dostałam:multi: Tylko ja podlinkować nie umiem:oops:a dało by się jakieś inne zdjęcie do avka????????bo na tym brzydko wyszła:oops:;) Quote
eria Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 to podrzuć jakieś do avka to machnę ;) a zrobiłam drugi bo tamtem ani mi ani Tobie się nie podobał hihihi Quote
ariss Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 dziękuję:multi: [quote name='eria']to podrzuć jakieś do avka to machnę ;) a zrobiłam drugi bo tamtem ani mi ani Tobie się nie podobał hihihi no ten jest ładniejszy;)a pamiętasz ten biały-wiesz podniosłaś sobie wysoko poprzeczke:diabloti::evil_lol: może być np.takie???? Quote
Justa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 http://images31.fotosik.pl/346/1b5ed2d6121559a1.jpg cudowności :loveu::loveu: piękne piękne ruchliwe fotki :multi: Quote
eria Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 przeklęty biały baner :shake::evil_lol::placz::angryy: Quote
taxelina Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 zazdroszcze urlopu... :( mi czasem az smutno ze nie moglam nigdzie wyjechac... a patyk niezly Gass ma.. Quote
Mudik Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 No widzisz a ja tak właśnie myślałam,że to wy i nie podeszłam, a Ty następnego dnia wyjeżdzałaś:-( Ale nic straconego ja bywam na PM :lol::lol: A Gass jest śliczna i ma pięknie zrobioną dolną linię, ja się tego ciągle uczę:roll::oops: No i w "moich " okolicach byłaś ja całe lata (około 10ciu) jeździłam ze Ś. P moją Mamą i psiami do Sztutowa(2-3 km od Stegny), kocham te rejony:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 zazdroszcze wyjazdu super fotki i wkoncu duzo:D:D Quote
Mudik Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ja też chipowałam gratis, ale przez to nie ma moich psów w tej bzie Merialowskiej identyfikacja.pl , jesteśmy tylko w bazie miasta(ale to zawsze coś) ,zeby być w merialowskiej trzeba opłacić rejestracje u nich 20-30 złotych nie pamiętam dokładnie. A teraz to chip w mojej klinice kosztuje 60 parę złotych! Quote
ariss Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Mudik napisał(a):No widzisz a ja tak właśnie myślałam,że to wy i nie podeszłam, a Ty następnego dnia wyjeżdzałaś:-( Ale nic straconego ja bywam na PM :lol::lol: A Gass jest śliczna i ma pięknie zrobioną dolną linię, ja się tego ciągle uczę:roll::oops: No i w "moich " okolicach byłaś ja całe lata (około 10ciu) jeździłam ze Ś. P moją Mamą i psiami do Sztutowa(2-3 km od Stegny), kocham te rejony:loveu::loveu::loveu::loveu: No widzisz,jak mogłaś nie podejść:mad:ja tylko wiedziałam,że to jest spotkanie z dogomanii bo dowiedziałam się do Baajowych(wilczak też z dogo) ciesze się,że Gass Ci się podoba:multi:tylko jak ją widziałaś to była już zarośnięta;) Ja też polubiłam te okolice,są poprostu piękne! ewka i haker napisał(a):zazdroszcze wyjazdu super fotki i wkoncu duzo:D:D a wy to dopiero wróciliście:razz::diabloti: Quote
infers Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Witaj!:loveu: Gassira jest śliczna:loveu::loveu: Robisz piękne zdjęcia:loveu::lol: Zapraszamy do nas:cool3::evil_lol: Quote
weszka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Piękne te niby nie udane fotki! I cała reszta też :) No i Gass ładniutka ufryzowana :) Quote
ariss Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 infers1995 napisał(a):Witaj!:loveu: Gassira jest śliczna:loveu::loveu: Robisz piękne zdjęcia:loveu::lol: Zapraszamy do nas:cool3::evil_lol: miło mi Was gościć:loveu: weszka napisał(a):Piękne te niby nie udane fotki! I cała reszta też :) No i Gass ładniutka ufryzowana :) no no,same słodkości...uważajcie bo niedługo nosa będę zadzierać:evil_lol::diabloti: łapeczek napisał(a):hello gass witaj:lol: Quote
Recommended Posts