Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Od-Nowa']o nie! rozpuścić nadmorskimi fotkami i znikać znów? czuję się jak zbita tym maleńkim aporcikiem :eviltong:
ja w tym roku bez urlopu. Weekendy są wybawieniem ;)

później rozpuszcze Was fotkami działkowymi:diabloti:
współczuje braku nawet kilku dni wolnych,ale urlop ma to do siebie,że jak się kończy to człowiekowi się wybitnie nie chce i czasem jest jeszcze gorzej wrócić do roboty.Kiedyś sobie odbijesz;)

[quote name='dagusiek']:mdleje: zdjęcia rewelka!! WSZYSTKIE, bez wyjątku!!:loveu:

Dużo było ludzi na plaży w czasie Waszego pobytu? Jak ludzie reagowali na psy?;)

jakie miłe słowa:crazyeye:dziękuję:loveu:

Było prawie pusto bo nie wchodziliśmy głównym wejście,a tam jak zwykle tłum ludzi i człowiek na człowieku:roll:
Stegna jest bardzo przyjaźnie nastawiona do psiaków więc i reakcje były miłe!
2 razy spotkały nas uszczypliwe komentarze raz na plaży od starszego pana:roll:no niby pies powinien być na smyczy,ale ona jest grzeczna tylko nie lubi grubych facetów w niebieskich slipach:diabloti::evil_lol:ni i 2 raz w knajpie podczas ulewy jakieś klientce nie spodobało się że weszliśmy z psami ale wszyscy mieli to w d.......;)

Posted

Olusia napisał(a):
Tak, to Gassira ;)

po czym poznałaś???;)

Mudik napisał(a):
Czy to jest Gassira??

tak:crazyeye:widzisz nawet nie wiedziałam,że się spotkałyśmy:evil_lol:;)

Posted

gassira napisał(a):
po czym poznałaś???;)

tak:crazyeye:widzisz nawet nie wiedziałam,że się spotkałyśmy:evil_lol:;)

Na pewno po obróżce :cool3:, zresztą każdy sznaucer jest inny. Tyle zdjęć Gass juz obejrzałam, że raczej bym jej nie pomyliła ;)

Posted

[quote name='Od-Nowa']ciekawy wybór :lol:

ma się ten gust:evil_lol:

[quote name='Olusia']Na pewno po obróżce :cool3:, zresztą każdy sznaucer jest inny. Tyle zdjęć Gass juz obejrzałam, że raczej bym jej nie pomyliła ;)

chwali Ci się;)
[quote name='halgre58']Ale zawaliłam z tym postem u góry :crazyeye: A teraz jak to wywalić ? Nie zauważyłam, że tam już dawno jest odpowiedź :placz:

edytuj i możesz napisać coś innego;):lol:

[quote name='eria']

łoł:crazyeye:kolejny zestaw dostałam:multi:
Tylko ja podlinkować nie umiem:oops:a dało by się jakieś inne zdjęcie do avka????????bo na tym brzydko wyszła:oops:;)

Posted

dziękuję:multi:

[quote name='eria']to podrzuć jakieś do avka to machnę ;)

a zrobiłam drugi bo tamtem ani mi ani Tobie się nie podobał hihihi

no ten jest ładniejszy;)a pamiętasz ten biały-wiesz podniosłaś sobie wysoko poprzeczke:diabloti::evil_lol:

może być np.takie????

Posted

No widzisz a ja tak właśnie myślałam,że to wy i nie podeszłam, a Ty następnego dnia wyjeżdzałaś:-( Ale nic straconego ja bywam na PM :lol::lol:
A Gass jest śliczna i ma pięknie zrobioną dolną linię, ja się tego ciągle uczę:roll::oops:

No i w "moich " okolicach byłaś ja całe lata (około 10ciu) jeździłam ze Ś. P moją Mamą i psiami do Sztutowa(2-3 km od Stegny), kocham te rejony:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja też chipowałam gratis, ale przez to nie ma moich psów w tej bzie Merialowskiej identyfikacja.pl , jesteśmy tylko w bazie miasta(ale to zawsze coś) ,zeby być w merialowskiej trzeba opłacić rejestracje u nich 20-30 złotych nie pamiętam dokładnie. A teraz to chip w mojej klinice kosztuje 60 parę złotych!

Posted

Mudik napisał(a):
No widzisz a ja tak właśnie myślałam,że to wy i nie podeszłam, a Ty następnego dnia wyjeżdzałaś:-( Ale nic straconego ja bywam na PM :lol::lol:
A Gass jest śliczna i ma pięknie zrobioną dolną linię, ja się tego ciągle uczę:roll::oops:

No i w "moich " okolicach byłaś ja całe lata (około 10ciu) jeździłam ze Ś. P moją Mamą i psiami do Sztutowa(2-3 km od Stegny), kocham te rejony:loveu::loveu::loveu::loveu:

No widzisz,jak mogłaś nie podejść:mad:ja tylko wiedziałam,że to jest spotkanie z dogomanii bo dowiedziałam się do Baajowych(wilczak też z dogo)
ciesze się,że Gass Ci się podoba:multi:tylko jak ją widziałaś to była już zarośnięta;)
Ja też polubiłam te okolice,są poprostu piękne!

ewka i haker napisał(a):
zazdroszcze wyjazdu
super fotki i wkoncu duzo:D:D

a wy to dopiero wróciliście:razz::diabloti:

Posted

infers1995 napisał(a):
Witaj!:loveu:
Gassira jest śliczna:loveu::loveu:
Robisz piękne zdjęcia:loveu::lol:

Zapraszamy do nas:cool3::evil_lol:

miło mi Was gościć:loveu:

weszka napisał(a):
Piękne te niby nie udane fotki! I cała reszta też :)
No i Gass ładniutka ufryzowana :)

no no,same słodkości...uważajcie bo niedługo nosa będę zadzierać:evil_lol::diabloti:

łapeczek napisał(a):
hello gass

witaj:lol: