Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gassira napisał(a):
a czemu pytasz:razz:?
Gass będzie miała maluszki może już w przyszłym roku,ale to jeszcze nie na 100%bo nie wiem czy znajdę czas żeby się nimi zajmować,a jak nie za rok to za 2 wszystko się wyjaśni pewnie w styczniu

czemu pytam? bo mam w planach drugiego sznaucera :cool3:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Justa napisał(a):
czemu pytam? bo mam w planach drugiego sznaucera :cool3:

ja też:razz:zostawiam sobie suczke po Gass na 100%:razz: i pomimo,że to jeszcze potrwa to już się nie mogę doczekać!!!!ale wiesz,że jak zdecydujesz się na czarnuszka średniego to spacery z Gasską obowiązkowe:diabloti:!!!!!!!!!!!!!!!!!!a i na ogonik jak u świnki jest metoda nie robiąca krzywdy maluchom,każdy może mieć szabelkę...

magda_drakkar napisał(a):
http://images31.fotosik.pl/328/27c063fb1856f011.jpg wow, świetne!:loveu::klacz:
http://images30.fotosik.pl/253/e66060515b5b046d.jpg ta jej broda coraz bardziej mi się podoba:loveu::loveu::evil_lol:

Witamy:multi::multi::multi:
Czarna_Owieczka napisał(a):

Gasska robi się coraz większą wariatką:evil_lol:

Posted

Witajcie :multi::multi:.
Oj dawno tu nie byłam ,gdzieś wcięło mi Was w subskrypcjach :oops::oops:.
Gassi piękna jak zawsze ,jakie ma delikatne patyczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Już po urlopie czy jeszcze przed ?
Buziole dla Gaski:loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam serdecznie imienniczkę;).

Posted

[

eria napisał(a):
jaka to metoda??????:-o:lol:

zdradzę jak ktoś będzie potrzebował:razz:;)

ATLANTYDA napisał(a):
Witajcie :multi::multi:.
Oj dawno tu nie byłam ,gdzieś wcięło mi Was w subskrypcjach :oops::oops:.
Gassi piękna jak zawsze ,jakie ma delikatne patyczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Już po urlopie czy jeszcze przed ?
Buziole dla Gaski:loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam serdecznie imienniczkę;).

ale nas znalazłaś:multi:
delikatna to ona przestaje być:evil_lol:a kiedyś była;)dziewczyna dorasta:razz:
buziol

Posted

zdradzę jak ktoś będzie potrzebował

hihi będę pamiętać w razie problemów z olbrzymiastym ogonkiem za kiiiilllka lat :eviltong::lol:

fotki bomba! :loveu:

Posted

eria napisał(a):
hihi będę pamiętać w razie problemów z olbrzymiastym ogonkiem za kiiiilllka lat :eviltong::lol:

fotki bomba! :loveu:

błahhahahh...ta metoda jest śmieszna,więc jak wyobraziłam sobie ją na olbrzymie to padłam ze śmiechu:evil_lol:Gasska na szczęście zawsze miała ładny ogonek:razz:

Posted

gassira napisał(a):
ja też:razz:zostawiam sobie suczke po Gass na 100%:razz: i pomimo,że to jeszcze potrwa to już się nie mogę doczekać!!!!ale wiesz,że jak zdecydujesz się na czarnuszka średniego to spacery z Gasską obowiązkowe:diabloti:!!!!!!!!!!!!!!!!!!a i na ogonik jak u świnki jest metoda nie robiąca krzywdy maluchom,każdy może mieć szabelkę...

No jasne, że spacerki obowiązkowe ! :multi:
Ja może spróbuję sił w wystawach, ale to jeszcze zobaczymy :cool3:

Posted

Justa napisał(a):
No jasne, że spacerki obowiązkowe ! :multi:
Ja może spróbuję sił w wystawach, ale to jeszcze zobaczymy :cool3:

eee ja też tak mówiłam:razz:a teraz jak nie wystawiam przez kilka miesięcy to tak jakoś dziwnie:evil_lol:

Posted

gassira napisał(a):
eee ja też tak mówiłam:razz:a teraz jak nie wystawiam przez kilka miesięcy to tak jakoś dziwnie:evil_lol:

hehe, tylko widzisz - ty wystawiasz m.in dlatego, że chcesz rozmnażać, a ja nie będę prawdopodobnie rozmnażać..

Posted

Justa napisał(a):
hehe, tylko widzisz - ty wystawiasz m.in dlatego, że chcesz rozmnażać, a ja nie będę prawdopodobnie rozmnażać..

ale ja zaczynając wystawianie nie myślałam o miocie:shake:i spodobało mi się to zanim padła decyzja o rozmnażaniu Gasski...ale to może dlatego że jak narazie Gasska same złote medale przywoziła,jakby przegrywała non stop to może nie chciałabym jeździć;)

ewka i haker napisał(a):
witamy
piekne wodne zdjecia
moze wiecej??

dziękuję:razz:
wiesz,że zawsze jak coś u mnie skrobniesz to pojawia się słowo "więcej":diabloti: