ariss Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Acctiually napisał(a):Omineliście moje pytanie:D :oops::oops::oops: malawaszka napisał(a):no dokładnie o czuprynkę chodzi :grins: tylko Luna ma chyba niedobre włosy na głowie na taką czuprynkę bo nie ma szorstkich tylko takie cienkie piórka :lol: ale o tupecik czy brewki????????? weszka napisał(a):Hmmm to może popróbuję z klikerem przy ustawianiu... nie zaszkodzi a najwyżej nie pomoże ;) ta metoda działa...tylko ja troszke leniwa jestem:oops: Quote
ariss Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Acctiually napisał(a):Gasski w Wy nie przypadkiem w Szczyrku?:D Bo widziałam bardzo podobną sucz do Gass:D nie,my na działce w na wsi byłyśmy:razz: podobną:evil_lol:prawi robi wielką różnicę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) tam są też psiaki z naszej hodowli,a one są często do siebie podobne:razz: Quote
malawaszka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 :crazyeye:o qrfa ale mi się giganty otworzyły najpierw :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o! i w podglądzie też jeden gigant :evil_lol::crazyeye: Quote
AngelsDream Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Prześcieradła są fajne, jak zwykłam nazywać duże zdjęcia :) A takie już szczególnie. Quote
ariss Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 malawaszka napisał(a)::crazyeye:o qrfa ale mi się giganty otworzyły najpierw :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o! i w podglądzie też jeden gigant :evil_lol::crazyeye: coś mi fotosik nie zmniejsza:crazyeye::crazyeye::crazyeye:też mam giganty!!!!!!!!!!!!!! kolejna próba idę nadrabiać zaległości w Waszych blogach;) Quote
Ka-Vanga Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 SLICZNE fotki, uwielbiam wodne :loveu: :loveu: :loveu: - wiecej ........... Quote
ariss Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):SLICZNE fotki, uwielbiam wodne :loveu: :loveu: :loveu: - wiecej ........... fajnie,że Ci się podobają:multi::multi::multi: ale więcej nie będzie dziś:shake:może jakaś dobranocka;)padam na pyszczek a jeszczę tyle nadrabiania:roll: Quote
Ka-Vanga Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 to chce jakas sliczna dobranocke :loveu: :multi: iiiiiii kiedy sie widzimy :evil_lol: Quote
ariss Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):to chce jakas sliczna dobranocke :loveu: :multi: iiiiiii kiedy sie widzimy :evil_lol: w niedziele jadę nad morze więc albo jakoś przed wyjazdem albo jak wrócę:razz:? Quote
AnkaG Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ale Gaskka odważna. :lol: Moje na wodę fuj mówią. Quote
Ka-Vanga Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 gassira napisał(a):w niedziele jadę nad morze więc albo jakoś przed wyjazdem albo jak wrócę:razz:? ale Ci fajnie - tez chce ...... :placz: wypadaloby sie juz spotkac :evil_lol: Quote
ariss Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):ale Ci fajnie - tez chce ...... :placz: wypadaloby sie juz spotkac :evil_lol: fajnie,fajnie...ale sielanka się powoli kończy wracam 10,później jadę na działkę porobić w polu i pisać mgr...:roll:no i szukanie roboty:angryy:ehhhhhhh...chyba że znacie kogoś kto płaci solidnie za nic nie robienie:evil_lol:;) Quote
Ka-Vanga Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 gassira napisał(a):fajnie,fajnie...ale sielanka się powoli kończy wracam 10,później jadę na działkę porobić w polu i pisać mgr...:roll:no i szukanie roboty:angryy:ehhhhhhh...chyba że znacie kogoś kto płaci solidnie za nic nie robienie:evil_lol:;) jesli kogos takiego znacie to ja tez poprosze :evil_lol: Quote
ariss Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):jesli kogos takiego znacie to ja tez poprosze :evil_lol: hhahahah... a masz może czas,w czwartek,piątek? Quote
Ka-Vanga Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 gassira napisał(a):a masz może czas,w czwartek,piątek? na razie mam, mam tez nadzieje, ze moje kochane pieski nic mi w tym czasie nie zaplanuja :evil_lol: Quote
ariss Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):na razie mam, mam tez nadzieje, ze moje kochane pieski nic mi w tym czasie nie zaplanuja :evil_lol: nie kracz....bo:mad: to zgadamy się jutro wieczorkiem:razz:tylko gdzie my pojedziemy na ten spacer:hmmmm: Quote
Asia & Ginger Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 http://images25.fotosik.pl/252/0fe0e1fde1ad1d51.jpg Bardzo oryginalny patyk muszę przyznać. :cool3: :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 gassira napisał(a):to zgadamy się jutro wieczorkiem:razz:tylko gdzie my pojedziemy na ten spacer:hmmmm: jutro, a wlasciwie juz dzis, jade z dziewczynkami na badanie krwi, oby byly same dobre wiesci :) cos sie wymysli, jakies usper miejsce :cool3: Quote
ariss Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Asia & Ginger napisał(a):http://images25.fotosik.pl/252/0fe0e1fde1ad1d51.jpg Bardzo oryginalny patyk muszę przyznać. :cool3: :evil_lol: no też mi się bardzo podobał:loveu:ale Gasska go miała w nosie,tylko te wielkie kłody jej rzucać :diabloti: Ka-Vanga napisał(a):jutro, a wlasciwie juz dzis, jade z dziewczynkami na badanie krwi, oby byly same dobre wiesci :) cos sie wymysli, jakies usper miejsce :cool3: muszą być dobre!!!!! Quote
Doginka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 gassira napisał(a):...ehhhhhhh...chyba że znacie kogoś kto płaci solidnie za nic nie robienie:evil_lol:;) Ja znam :multi:Ja...:evil_lol: Ka-Vanga napisał(a):jesli kogos takiego znacie to ja tez poprosze :evil_lol: Mój Jarek:razz::evil_lol::diabloti::eviltong: Musze przyznać, że Gassi wybiera "najmniejsze" badylki:crazyeye::evil_lol::diabloti: Quote
eria Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 http://images30.fotosik.pl/253/e66060515b5b046d.jpg przepiękny portet!!!!!! :loveu::loveu: ahh zapisze se go do Gasskowego folderku:loveu: Quote
Recommended Posts