Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']te ciemne chmury fantastycznie Ci wyszły !!! ;) jakby takie niebo było naprawdę :crazyeye: to bym spieeeeee****ała ażby się kopciło :evil_lol:

ma się talenta:evil_lol:

[quote name='ewelinabuck']kuru mnie w Goleniowie nie ma zadnego wilczaka :-(a tak bardzo chcialabym poznac ta rase bo jednak co wilcze to wilcze:loveu:

zaraz po sznuach kocham wilczki:loveu:

[quote name='Helga&Ares']http://images25.fotosik.pl/243/2195a9c87388bb54.jpg
Gass:loveu::loveu::loveu:

a niebo:crazyeye:

a Psy Doginki:crazyeye::crazyeye: ale brody rude:diabloti::evil_lol::lol::eviltong:

:diabloti:

[quote name='Od-Nowa']piękne zdjęcia!
a czy z Tatr jeszcze będą?:razz:

jeszcze kilka mam,ale nie wiem czy wstawie bo na działce marnie z zasięgiem:shake:

[quote name='AnkaG']Myślałam, że ten stek głupot cię rozbawi. :oops:

wakacje to wakacje:evil_lol:
[quote name='weszka']Aaaaaaaaaaaaale pięęęęęęęęęęeknie - góry, sznaucery i wilczaki :loveu: Jestem rozanielona :cool1:

starałam się!!!!

[quote name='Doginka']Gassi pojechała chyba na działeczkę ;)i nie pamiętam kiedy zamierza wrócić:shake::hmmmm:

po powrocie jadę nad morze:razz:a później wracam na działeczke i biorę tymczasa:roll:

Posted

[quote name='deer_1987']gdzie wgyrwasz?

na fotosik,ale trwa to tak długo bo na działce mam kiepski zasięg i nawet maila nie mogę wysłać:shake:

[quote name='Acctiually']Śliczny sznupsel:loveu:

:multi::loveu::multi:

Posted

My dalej na działce!!!!Burze fartownie nas omijają,ale pogoda jest nie taka jak byśmy chcieli:shake:a dziś to już wyjątkowa zimnica:angryy:
Dlatego fotka b&w;)

ale za to w lesie jest pełno kurek i zaraz siadam do pysznaej jajeczniczki:razz:

Posted

eria napisał(a):
ale Gasska cudna:loveu: ale jej się zrobiła spiczasta broda ;) będziecie znów ścinać tak jak ostatnio ???

no dziewucha coraz ładniejsza się robi:razz:brody tak ciąć nie będziemy,ale z tym pejsikiem(pozostałością po jej poprzedniej długości) coś trzeba zrobić bo to mi się średnio podoba;)

Posted

Cieszcie się, że Was burze omijają. Przez moje miasto minionej nocy przeszła ogromna burza, takiej jeszcze nie widziałam....
Fajna fotka b&w:)

Posted

ehhh...i chyba ja się ulutnie z tego forum...te zmiany mi się nie podobają,ale to pewnie dopiero jak Gass będzie miała swoją stronkę internetową i tam wielką galerię zdjęciową;)żebyście dalej mogli oglądać jej foteczki;)