eria Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Olusia,na manualnych ustawieniach w aparacie :loveu: ja na moim kompakcie też takie mam na manualu a na auto kolory blade i brzydkie. Jutro dojdzie moje lusterko :multi::loveu: Quote
Olusia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Dzięki za odpowiedź ;) Zazdroszczę, ja będę musiała czekać jeszcze 3-4 miesiące :) Ale warto! :multi: Quote
ariss Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Ka-Vanga']bo jest mi smutno, ledwo zyje, mam temp, zbiera mi sie na wymioty i w ogole jest mi zle ... mi też jest źle i smutno...tylko nie lubie o takich rzeczach pisać:roll: [quote name='Olusia']Hej Gasski :loveu: Piękne zdjecie :cool3: Zawsze w Twoich fotkach zadziwiały mnie kolory - takie mocne i nasycone. To można jakoś w aparacie ustawić, czy w programie graficznym? ;) wszystko w aparacie...ostatnio fotki które wstawiam nie są obrabiane,nie mam na to czasu:shake: [quote name='chester07']śliczne to marko :loveu: dziękuję:lol: [quote name='eria']Olusia,na manualnych ustawieniach w aparacie :loveu: ja na moim kompakcie też takie mam na manualu a na auto kolory blade i brzydkie. Jutro dojdzie moje lusterko :multi::loveu: ale będziesz trzaskać foty:crazyeye::multi: Quote
Doginka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ka-Vanga napisał(a):bo jest mi smutno, ledwo zyje, mam temp, zbiera mi sie na wymioty i w ogole jest mi zle ... gassira napisał(a):mi też jest źle i smutno...tylko nie lubie o takich rzeczach pisać:roll: Biedne malutkie dziewczynki, ciocia Sylvia Was przytuli:calus::calus::diabloti: Quote
ariss Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Doginka napisał(a):Biedne malutkie dziewczynki, ciocia Sylvia Was przytuli:calus::calus::diabloti: dziękujemy:loveu:ja twarda jestem!!!!;) Quote
Doginka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 gassira napisał(a):dziękujemy:loveu:ja twarda jestem!!!!;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ależ ona stoi :) i to tak bez smyczki? Długo tak może? http://images30.fotosik.pl/231/e28ccc38a9cb0efb.jpg Quote
ariss Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='jamnicze']Ależ ona stoi :) i to tak bez smyczki? Długo tak może? http://images30.fotosik.pl/231/e28ccc38a9cb0efb.jpg ona nie nawidzi ringówki,ładniej staje bez niej niż z nią:roll:ale ciesze się,bo akurat te fotki są ustawiane,więc dała mi się ustawić,później musiałam wziąść aparat i cykać fotke-pomocnika nie miałam:shake:całą ocene sędziego wytrzymuje bez poruszenia się,najdłużej narazie stała kilka minut,ale nawet jak dostanie smaka to zjada go w takiej pozycji i czeka na komendę biegaj-kiedyś sprawdę ile wytrzyma! [quote name='Acctiually']Leśny stwór:loveu::D przestraszyć się można:evil_lol: [quote name='chester07']Gassi do mordki w zieleni :evil_lol::loveu: :lol: [quote name='łapeczek']Wpadlismy sie przywitac !!! witam ciepło:loveu: Quote
łapeczek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Dziekujemy ... i zapraszamy do siebie w odwiedzinki xD Quote
Mi. Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 przyszłąm się porannie przywitać :loveu: hello :bigcool: Quote
JIM Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Witajcie! Ale panienka wyrosla :loveu::loveu::loveu: Jestem pelna podziwu dla zdjec makro ;) Pozdrawiamy Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Wpadam dac tylko znac ze u nas na GaLeRiI nowa pietnastka fotek sie pojawila xD wiec zapraszam do ogladania !!! Quote
Avaloth Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 daj nam chociaż jedną foteczkę Gassi :loveu: i jak po fryzjerze? :eviltong: Quote
łapeczek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 wlasnie jakas jedna foteczka by sie przydala Gassi Quote
weszka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ależ poza http://images34.fotosik.pl/288/b9e8a23d52eb9279.jpg A fryzjer był???? Bardzo jestem ciekawa! Quote
jamnicze Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 gassira napisał(a):ona nie nawidzi ringówki,ładniej staje bez niej niż z nią:roll:ale ciesze się,bo akurat te fotki są ustawiane,więc dała mi się ustawić,później musiałam wziąść aparat i cykać fotke-pomocnika nie miałam:shake:całą ocene sędziego wytrzymuje bez poruszenia się,najdłużej narazie stała kilka minut,ale nawet jak dostanie smaka to zjada go w takiej pozycji i czeka na komendę biegaj-kiedyś sprawdę ile wytrzyma! Saidi też nie lubi ringówki :shake:, łatwiej ustawić ją na normalnej smyczy, a szczególnie w ruchu. Tylko co zrobić na wystawie?:angryy: Saidi sama nie chce stać, muszę przytrzymywać jej głowę. a w jakim Gass jest wieku, ona już w młodzieży chodzi? Quote
Unbelievable Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 przecież możesz na normalniej smyczy tyle, że na ringówce bardziej elegancko ; ) Quote
Avaloth Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 żyjecie ?:lol: ja to mam szczęście, jak mam czas i do wszystkich wpadam to nikogo nie ma, a jak nie mam czasu to wszyscy dodają fotki :cool1: Quote
Recommended Posts