ariss Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='eria']no właśnie dlatego robienie Ci banera w ogóle mija się z celem :evil_lol: dzień dobry!!!!! Aleście się rozgadały z Ka-Vangą !!Przez dwie galerie się przebijałam:evil_lol: oj wcale nie mija:razz:tylko Tobie bardzo wysoko poprzeczkę stawia:razz:Może na majówce uda mi się jakieś fajne foty zrobić,które Cię zainspirują:p [quote name='Czarna_Owieczka']http://images32.fotosik.pl/228/50f25c413ea744a2.jpg Super :loveu: kolorowe najlepsze :cool3: pewnie,że najlepsze,bo już wiosna:multi: [quote name='deer_1987']Zawsze byl tam taki wodospad? ja tak długo nie żyje na tym świecie,ale myślę że 20 lat to tam jest:evil_lol: Quote
Doginka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hejka:multi: Wskoczyłam się przywitać i lecę zaraz na spacerek:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 gassira napisał(a):strasznie fotosik zjechał mi na jakości foty:angryy: w łodzi nas nie będzie...Szczecin,Lubieszyn a później Kraków!Spotkamy się gdzieś?:razz: o bedziecie w szczecinie....to sie spotkamy napewno ja bede w oba dni w szczecinie ale ty w niedziele w Lubieszynie..ale to co najwazniejsze ze was poznam w sobote:multi: Quote
ariss Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 ewelinabuck napisał(a):o bedziecie w szczecinie....to sie spotkamy napewno ja bede w oba dni w szczecinie ale ty w niedziele w Lubieszynie..ale to co najwazniejsze ze was poznam w sobote:multi: Super:multi::multi::multi:strasznie się cieszę:loveu: Quote
Doginka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ewa, no i co? będziecie z Olą w naszych stronach dzisiaj?:razz: Quote
taxelina Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 gassira napisał(a):ja tak długo nie żyje na tym świecie,ale myślę że 20 lat to tam jest:evil_lol: patrz a ja 21 i nie wiedzialam - ale to w sumie nie moje tereny. Janek na praga pl mieszkal ale bywal w skaryszewskim a nie wiedziaö ze tam jest wodospad :P Quote
ariss Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Doginka napisał(a):Ewa, no i co? będziecie z Olą w naszych stronach dzisiaj?:razz: nie wiem czy w ogóle z Olą się widzę...bo ona się zapadła po ziemię:angryy: deer_1987 napisał(a):patrz a ja 21 i nie wiedzialam - ale to w sumie nie moje tereny. Janek na praga pl mieszkal ale bywal w skaryszewskim a nie wiedziaö ze tam jest wodospad :P no jak tak dokładniej to pewnie ze 24:evil_lol:ja nie jestem z tych okolic więc nie wiem:roll: Quote
Doginka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 "Smocza grota" jest od zawsze w Skaryszaku:diabloti::razz: Idę zaraz na spacerek, a po spacerku muszę szukać prezentu dla J - jutro imieninki:cool3: Quote
malawaszka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Doginka napisał(a):po spacerku muszę szukać prezentu dla J - jutro imieninki:cool3: ja już mam :cool3: kupiłam bileciki do teatru - sama nie wiem dla kogo to prezent czy dla mnie czy dla niego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 deer_1987 napisał(a):a co tam u Gass slychac? a dobrze...zaraz biegniemy na spacerek z nowym obiektywem:cool3:stary zostawiam w domu więc nie wiem czy jakieś foty wyjdą:eviltong: Doginka napisał(a):"Smocza grota" jest od zawsze w Skaryszaku:diabloti::razz: Idę zaraz na spacerek, a po spacerku muszę szukać prezentu dla J - jutro imieninki:cool3: jak ja nie lubie kupować prezentów na okazje...jak to jest pełen spontan to zawsze wpadne na jakiś pomysł fajny...a tak mam zawsze dylemat,albo raczej pustke:roll: Quote
AngelsDream Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 więc nie wiem czy jakieś foty wyjdą Wyjdą, wyjdą! Quote
Tepes Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ale się błyszczy sierść w tym słoneczku:loveu: Quote
jamnicze Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 gassira napisał(a):buuuuuuuuuuuuuuuu:placz: Szcecin,Lubieszyn bo Gasska sprawidzi się w większej stawce niż tylko 3 sztuki no i tam to już poważna konkurencja będzie więc raczej na nic nie liczę;)no i w Koszalinie fryzowanko:razz: a Kraków łączymy z wypadem do starszego Gasskowego braciszka z zakopca:razz: Wybieracie sie do Koszalina? :razz: Może i ja tam wpadnę ;) Quote
Olusia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ale śliczne fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Atkaaaa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Przepiękne fotki! Długo Was u nas nie było... :( Quote
ewka i haker Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ale piekne sloneczne zdjcia:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 no i gdzie te foty z nowego cacka???!!!! :cool3::loveu: Quote
Doginka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ewa pozwoliłam sobie poprawić Twoją fotkę - było tak...:razz: A jest tak..;) Cholerka, chyba jednak ją zepsułam:oops::evil_lol: Quote
Doginka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='gassira']takie tam:roll: http://images27.fotosik.pl/201/578f9cab50089950.jpg http://images24.fotosik.pl/202/38d09a9fbb2da644.jpg http://images24.fotosik.pl/202/8d2d670821613f26.jpg http://images26.fotosik.pl/201/50cd730bb93eca0f.jpg http://images28.fotosik.pl/202/d8b557db1441facd.jpg Ewa, czym robiłaś te foty? Są super:crazyeye::loveu::crazyeye: Quote
ariss Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Junka']Jak się ładnie błyszczy w tym słońcu :loveu: [quote name='Ka-Vanga']wiecej, wiecej, wiecej :razz: mądrala:diabloti: [quote name='Acctiually']Ale się błyszczy sierść w tym słoneczku:loveu: :razz: [quote name='jamnicze']Wybieracie sie do Koszalina? :razz: Może i ja tam wpadnę ;) :shake:dopiero 21.06 [quote name='Olusia']Ale śliczne fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: [quote name='Atkaaaa']Przepiękne fotki! Długo Was u nas nie było... :( poprawimy się:p [quote name='ewka i haker']ale piekne sloneczne zdjcia:loveu::loveu::loveu: :loveu: [quote name='malawaszka']no i gdzie te foty z nowego cacka???!!!! :cool3::loveu: nie ma:shake:wyszły bardzo marne:-( Quote
Recommended Posts