Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tu widać, jak mój Gorduś pokochał Ewę:diabloti::loveu: - wpatrzony w Nią jak w obraz:crazyeye::loveu:

A tu Gassi poznała Chiarę:p

Chiara też kocha Ewę:loveu:, a raczej Jej rękę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

I próba topienia Gassi:evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti:

A tu, na twarzy Ewy widać cały zachwyt do brody Gassiry:evil_lol::diabloti::eviltong: - ale nie zdradzę czemu:evil_lol::razz:

Posted

[quote name='deer_1987']Co ma sie nie podobac? chociaz Wy sie staracie i dajecie fotki bo Ewa zapomina o nas :(
Ewa też robiła fotki - myślę nawet, że Jej będą lepsze od moich:razz: - i na pewno sobie o nas przypomni, jak tylko obrobi foteczki :diabloti:;), a tymczasem ja uczynię samowolkę i wrzucę foty( bez cenzury):p

Ewa, jakby co to bij mnie:mad::loveu:, ale myślę, że te fotki, które wstawiam byłyby dopuszczone przez Ciebie na widok publiczny:p

A Ty jesteś baardzo fotogeniczna ;)

Gassi:loveu:

Posted

[quote name='eria']http://images6.fotosik.pl/177/4b74ae9e958ac543.jpg
hmm rzepy to nie były,bo na widok rzepów w brodzie sznauceromaniak wpada w płacz:evil_lol::shake::placz:
a że fota nad wodą :cool1:to się mogę domyślić że broda jest myta, a z czego innego można myć brodę jak nie z goooowienka ? :evil_lol:

maski dobre strzelam:evil_lol:ale tak jej z tej mordy cuchneło:stormy-sad::shithappens:

[quote name='deer_1987']Co ma sie nie podobac? chociaz Wy sie staracie i dajecie fotki bo Ewa zapomina o nas :(

nie zapomniałam tylko od wczoraj mam masakryczny ból głowy..ale zaraz coś wrzucę...o ile Fotosik działa:roll:

[quote name='Acctiually']Ale pozuje:loveu:

moja kochana:loveu:

[quote name='Doginka']Ewa też robiła fotki - myślę nawet, że Jej będą lepsze od moich:razz: - i na pewno sobie o nas przypomni, jak tylko obrobi foteczki :diabloti:;), a tymczasem ja uczynię samowolkę i wrzucę foty( bez cenzury):p

Ewa, jakby co to bij mnie:mad::loveu:, ale myślę, że te fotki, które wstawiam byłyby dopuszczone przez Ciebie na widok publiczny:p

A Ty jesteś baardzo fotogeniczna ;)

lepsze to niekoniecznie,ale może coś tam się znajdzie co będę mogła wstawić;)

No na niektórych(szczególnie kilku ostatnich to facjatę mam powalającą:evil_lol:)
ale trzeba potrafić śmiać się z siebie więc jest ok:diabloti:

e tam fotogieniczna od razu:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='gassira']a wstawiaj,chyba że mega tragiczne:evil_lol:
Ja uważam że są fajne:loveu:

Ale póki co...:loveu: - wkleję kilka i lecę na bulwarek :diabloti:

Tajemnicza Donia Pedro:evil_lol:

I Twój uroczy Marcin:loveu: - czemu Go nam wcześniej na fotkach nie pokazałaś;)

Kogo ratować? - Gass czy Marcina?:evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']Ja uważam że są fajne:loveu:

już się boję:diabloti:

[quote name='weszka']http://images6.fotosik.pl/177/47db4a70f68e767e.jpg :evil_lol::diabloti:
Ale fajne było spotkanko :loveu:
A Gass ma nóżki jak pudelek pokręcone http://images6.fotosik.pl/177/e103f242916c3eb0.jpg :eviltong::diabloti:

pewnie,że fajne:angryy::evil_lol:

nózie po kąpiekli się takie zrobiły...no ale prostego właosa i tak ona nie ma:shake:

Posted

[quote name='gassira']

nózie po kąpiekli się takie zrobiły...no ale prostego właosa i tak ona nie ma:shake:
Nie przejmój się - spójrz na Rapera - ten to jest skręcony - ale suszara wszystko prostuje;):multi: