Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ewcia trzymam kciukasy, żeby do czwartku Nikon trafił do Twoich rączek, ale jak już go kupisz, to zainwestuj jeszcze w dobrą lampę, bo na hali bardzo Ci się przyda - bez lampy to trochę do d**y:razz:;)

Posted

[quote name='deer_1987']chcialabym Was wiosennie powitac.. powiedziec ze mam nowe fajne foty.. powiem ze lapki zmarzniete.. a snieg na dworzu..

zaraz do Was biegnę;)

[quote name='Doginka']Ewcia trzymam kciukasy, żeby do czwartku Nikon trafił do Twoich rączek, ale jak już go kupisz, to zainwestuj jeszcze w dobrą lampę, bo na hali bardzo Ci się przyda - bez lampy to trochę do d**y:razz:;)

oj tam lampa jak będzie Nikuś i najtańszy obiektyw to już dobrze będzie:evil_lol:;)

[quote name='ATLANTYDA']Bry:lol:
Mam nadzieję że spotkamy się w Katowicach i zobaczę Gasi w realu :lol::multi:
Sznupki w sobotę będą?

tak w sobotę;)to już nas coraz więcej:multi:

Posted

deer_1987 napisał(a):
pisalam chcialabym... ale przez ten snieg nie ma nowych...., jak tylko lapki odmarzna to dalej bede wrzucac tamte z zeszlego ttyg:D

błahahhaha:evil_lol:

ja przez te święta jakaś nieprzytomna jestem:roll:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Ale mi milo jak tak mowisz :oops: (fotki wspolne - moje i Ewusi :multi:) - a nauczyciel baaaaaaaardzo nam sie przyda, przynajmniej mi ;) - szczegolnie jak nie ma super sloneczka ;).

jak nie ma super słoneczka to jasny obiektyw potrzebny :placz:

Doginka napisał(a):
Ewcia trzymam kciukasy, żeby do czwartku Nikon trafił do Twoich rączek, ale jak już go kupisz, to zainwestuj jeszcze w dobrą lampę, bo na hali bardzo Ci się przyda - bez lampy to trochę do d**y:razz:;)

ehhh racja racja - na halę to lampa fajna by się przydała bardzo

Posted

Doginka napisał(a):
Ja niestety też:placz:

a to czemu?

eria napisał(a):

Na tej focie Gass,chyba ucieka przed wredną ciotką Olką która jej chciała zabrać patyczek:evil_lol:Olcia jak to było????Bo może się mylę:roll:

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Cześć Gassiorki :loveu:
Jak mijąją/minęły święta? :)

smaczne:lol:ale za krótkie:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
ty też taka objedzona jak ja ? :evil_lol:

Oj taki:evil_lol:przytyło mi się na pewno,ale jak zawsze dla tych pyszności warto:eviltong:

Posted

gassira napisał(a):
Na tej focie Gass,chyba ucieka przed wredną ciotką Olką która jej chciała zabrać patyczek:evil_lol:Olcia jak to było????Bo może się mylę:roll:

Wlasnie nie wiem :evil_lol:, mi sie zdawalo, ze to moja fota, ale moze i Twoja buahahaha :lol:. Ale swintucha uciekala z tym patykiem :evil_lol: :mad: :diabloti:.