Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem,właśnie wróciłam z działeczki...u nas słoneczko było prawie cały czas:cool3:No ale znów 2 kleszcze:angryy:ale jak zwykle się nie wbiły:multi:mamy fart:roll:

Gass podnięta śpi jak zabita;)i ja dziś też szybko do wyrka wskakuje:lol:

Weszko Gass robimy w czwartek,troszke późno ale niestety wcześniej nie mamy kiedy:roll:a dokładne poprawki dzień przed;)

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Ja to was podziwiam, ze potraficie znalesc kleszcza w takich czarnych kudełkach ! :razz:

bo ja szybciuchno przeglądam moje szczęście i bardzo dokładnie,nie moge dopóścić żeby to ścierwo się jej wbiło!!!!

Helga&Ares napisał(a):
kupcie frontline :razz:

weszka napisał(a):
Gass nie ryzykuj i popsikaj dziewczynkę skoro macie już kleszcze. Fiprex albo Frontline koniecznie!

No co Wy nie poważne jesteście:crazyeye:Gass już dawno zabezpieczona (od 3 tygodni chyba),zaraz zakraplam ją jeszcze raz!!!Bo tego ustrojstwa jest stanowczo za dużo:angryy:

Posted

gassira napisał(a):
błahahhha...jeszcze nikt nie zauważył skarpet przybitych do domku :evil_lol:

to była pierwsza rzecz, na którą zwróciłem uwage na tym zdjęciu:cool1::evil_lol:

Posted

Czesc Gassulki :multi:.

Atkaaaa napisał(a):
czy ja jestem jakaś niedoinformowana czy ten mały czarny to po prostu sąsiad/kolega? :D

gassira napisał(a):
to sznupiasta Ka-Vangi-Naf jeszcze brakuje,gdzieś się schowała cholera jedna:evil_lol:

Atkaaaa - tak jak mowi Ewa - to moj maly sznupek, tzn mala, bo to dziewczynka :eviltong:.

Posted

gassira napisał(a):
No nie,następna łapie doła:shake:a to czemu?może Ci jakoś pomogę???;)

A to dobanockowa fota...Gass już wypatruje działeczki:cool3:
http://images31.fotosik.pl/179/76a5f15258be1bd9.jpg

A ja przeczytałam dołeczki:evil_lol:

Bo mi smutno, nie mam się do kogo pitulić:placz:, ale jutro idę kupić sobie bilet na przedstwienie "Upiór w operze" - dopiero na kwiecień, a bilety wysprzedają juz na wrzesień:crazyeye: