ewelinabuck Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ale pustynia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Na razie to jeszcze laki, na ktorych sa gory piachu, ale pewnie za jakis czas powstanie tam osiedle ... Quote
ewka i haker Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 HEJ HEJ SUPER FOTY NA PIACHU W LOCIE:loveu: Quote
Doginka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Super foty Gass:loveu: Ja dzisiaj narobiłam ok. 500 fotek - zaraz zacznę je wgrywać na fotosik, a później na dogo:diabloti: Quote
ewka i haker Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Doginka napisał(a):Super foty Gass:loveu: Ja dzisiaj narobiłam ok. 500 fotek - zaraz zacznę je wgrywać na fotosik, a później na dogo:diabloti: ile:crazyeye: to powodzenia ja tez wlasnie wgrywam Quote
Doginka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ewka i haker napisał(a):ile:crazyeye: to powodzenia ja tez wlasnie wgrywam Ja zacznę wgrywać po filmie:razz: Quote
ewka i haker Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Doginka napisał(a):Ja zacznę wgrywać po filmie:razz: a po jakim?? Quote
weszka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 U Ka-Vangi sznaucery śnieżne, a tu sznaucer piaszczysty :) Super fotki! Quote
Ka-Vanga Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 weszka napisał(a):U Ka-Vangi sznaucery śnieżne, a tu sznaucer piaszczysty :) Super fotki! U mnie i sniezne i piaszczyste :evil_lol:, a piaszczyste to glownie Naf i Gass razem - z tego samego spaceru co tu wstawialam :razz:. Weszeczko nie ogladalas dokladnie :eviltong: :mad:. Quote
Atkaaaa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Chcemy fotki :P Zapraszamy do nas na nową porcję! Quote
weszka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ka-Vanga napisał(a):U mnie i sniezne i piaszczyste :evil_lol:, a piaszczyste to glownie Naf i Gass razem - z tego samego spaceru co tu wstawialam :razz:. Weszeczko nie ogladalas dokladnie :eviltong: :mad:. :oops::oops::oops::diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 weszka napisał(a)::oops::oops::oops::diabloti: powinnas obiecac poprawe :diabloti: :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Oj Ewcia, ja znowu cierpiąca jestem:placz: - mam znowu zapalenie pęcherza i cewki m.:placz: - ale do Ciebie zaglądam nawet i boleśnie:diabloti: Quote
ariss Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Dziękuje wszystkim dobrym duszkom za odwiedzinki i miłe słowa:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='gassira'] http://images29.fotosik.pl/173/5e9a3cc6fa24c43d.jpg widze kochana, ze moja nauka nie poszla w las - SUPER :multi: [SIZE="1"]jeszcze tylko powiedz co ona tam przyuwazyla :evil_lol: ;) Quote
ariss Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='furciaczek']Cudnie sie prezentuje:loveu: dziękuję:multi: [quote name='Ka-Vanga']widze kochana, ze moja nauka nie poszla w las - SUPER :multi: jeszcze tylko powiedz co ona tam przyuwazyla :evil_lol: ;) Właśnie kochana nic!!!!!!!!!!!!!!!!!mam całą serię takich zdjęć,gdzie normalnie grzecznie stała:loveu:i tak ładnie do tego:multi: ale jak widzisz odeszłam od smaka,bo mi szło okropnie w ten sposób-sama nie wiem czemu:shake: A ten efekt super mi się podoba no i najlepsze jest to że fotki mam z całego weekendu w tym stylu(widzisz jak trzymam ringówke no i niestety muszę kucać,ale co tam jak to działa):multi: Quote
Recommended Posts