WinterGirl Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='gassira']oj szkoda...ja akurat ostatnie dni marca spędzam w Katowicach na wystawie i z erią:cool3:ale początek kwietnia jest kuszący:cool3:(poza weekendem..legionowo nas czeka,o ile nie zapone zapisać Gass):evil_lol: oj na wystawie obowiazkowo bGirlka sie zjawi, bedziemy z eria WAM kibicować.. (a w stolicy bedziemy 19 na koncercie i powrot do domku) Quote
ariss Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='bGirl'] oj na wystawie obowiazkowo bGirlka sie zjawi, bedziemy z eria WAM kibicować.. (a w stolicy bedziemy 19 na koncercie i powrot do domku) no to bardzo się cieszę:loveu:ale mam większego stresa,że więcej osób będzie nas oglądało..ja taka nie doświadczona w tym wystawianiu:roll: Quote
WinterGirl Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 gassira napisał(a):no to bardzo się cieszę:loveu:ale mam większego stresa,że więcej osób będzie nas oglądało..ja taka nie doświadczona w tym wystawianiu:roll: tyle wsparcia bedziesz miec obok siebie, uszka do gory kofana a pozniej juz same przyjemnosci, bGirl i eria o to zadbaja... Quote
ariss Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 bGirl napisał(a): tyle wsparcia bedziesz miec obok siebie, uszka do gory kofana a pozniej juz same przyjemnosci, bGirl i eria o to zadbaja... dziękuje kochane za wsparcie...na pewno się przyda:multi:...obym tylko konkurencje miała,bo samemu na ring wychodzić to tak kiepsko:roll::evil_lol: Quote
Olusia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Hej Gasski ;) Ile tu ostatnio dużo ładnych foteczek :loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Junka napisał(a):Cześć wszystkim :) witanko;) Olusia napisał(a):Hej Gasski ;) Ile tu ostatnio dużo ładnych foteczek :loveu::loveu::loveu: dużo bo dziś już nie będzie:shake:;) Quote
WinterGirl Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 gassira napisał(a):dziękuje kochane za wsparcie...na pewno się przyda:multi:...obym tylko konkurencje miała,bo samemu na ring wychodzić to tak kiepsko:roll::evil_lol: nmzc dziekowac to sama przyjemnosc bedzie... Quote
ariss Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 bGirl napisał(a): nmzc dziekowac to sama przyjemnosc bedzie... pewnie,że jest!!!! Jak się ma takie osóbki ja Wy,to nawet przegrna nie smakuje goszko,a wygrana jeszcze bardziej cieszy;):loveu: Quote
WinterGirl Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 gassira napisał(a):pewnie,że jest!!!! Jak się ma takie osóbki ja Wy,to nawet przegrna nie smakuje goszko,a wygrana jeszcze bardziej cieszy;):loveu: ja juz czekam na nasz wspolny spacerek :multi: Quote
Doginka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 gassira napisał(a):tylko nie zapomnij trzymać jutro za mnie kciuków...tak od 14 do 21...wiem,że o dużo proszę;):oops: Trzymałam:bigok: i co wynikło z tego trzymania??????:razz: Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 czy Ty moja droga miałaś egzamin jakis czy cóś???? :cool3: Quote
ariss Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Doginka napisał(a):Trzymałam:bigok: i co wynikło z tego trzymania??????:razz: malawaszka napisał(a):czy Ty moja droga miałaś egzamin jakis czy cóś???? :cool3: Kochane,ale masakra...Byłam na uczelni na 14,a na egzamin wpóścili nas dopiero o 17-20...myślałam,że wyjdę z siebie:mad:Do tego był tak trudny,że nie wiem co to będzie:roll: Oby Wasze kciuki zdziałały cuda:lol::evil_lol: Bedzix napisał(a):Ale cudo z Twojego psa:loveu: Witam nowego mam nadzieję już stałego gościa:cool3: Quote
ariss Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 eria napisał(a):dzień dobry !!! będzie dobrze ;) musi być bo inaczej:boom::mad::angryy::evil_lol: Quote
ariss Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Rinuś']witam :) i jak po brudnym spacerku ? :p witam.dawno Cię tu nie było;)dopiero się na niego szykujemy:evil_lol: Quote
furciaczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mnie tez tu dawno nie bylo i tez sie witam:loveu: Quote
olifka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 I mnie też tu dawno nie było:evil_lol: Więc witam:loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 jaka milosc sztucerkow:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 jaki fajne fotki a na wystawie napewno dobrze pojdzie;) Quote
weszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 I ja się przytoczyłam. Gass prezentuje się wspaniale! Skosi wszystko na wystawie jak nic :) Quote
Recommended Posts