Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Doginka napisał(a):
Czy to czarne duże to Nafusia Oli???????????:loveu:

:klacz:zgadza się:multi:

z Tobą też musimy się spotkać;)Tylko pewnie tak za miesiąc:roll:

Posted

[quote name='eria']ale łysol :evil_lol:

Twój komplecik -> :placz: zrobiłam jeden ,ale mi się nie podoba, zrobię ze 3 i wybierzesz

już się nie mogę doczekać:iloveyou::Cool!:

Choć ten co mam bardzo mi się podoba:loveu:a szczególnie jego prawa strona:multi:

[quote name='LeCoyotte']http://images33.fotosik.pl/159/ceb03160cdfcd17a.jpg
dobre to to... :razz:

http://images25.fotosik.pl/165/8ec65030ed773ce8.jpg hahaha netoperek:lol: to Bangitos?

pewnie,że Bandytka:evil_lol:

Posted

gassira napisał(a):
model rewelacja:loveu:ale żeby go uchwycić na focie,a nie sam czubek ogona to trzeba mieć zdrowie-on ma motorek w tyłku:roll::evil_lol:

Ale to przecież dobrze. Raz, że możesz ćwiczyć do woli (refleks głównie), a dwa foty w ruchu są najlepsze i najbardziej efektowne :loveu: :cool3:

Posted

BBeta napisał(a):
Ale to przecież dobrze. Raz, że możesz ćwiczyć do woli (refleks głównie), a dwa foty w ruchu są najlepsze i najbardziej efektowne :loveu: :cool3:

oj tak!!!!ćwiczenia się przydadzą;)

Posted

[quote name='Doginka']Czy to czarne duże to Nafusia Oli???????????:loveu:
oj tam zaraz duze :evil_lol: ;)

[quote name='eria']ale łysol :evil_lol:

hyhyhyhy, widzisz a Ty sie Kreosia wstydzilas, ze on taki lysy :evil_lol:, a moja jeszcze nie skonczona -> wtedy dopiero bedzie lysa :evil_lol:

[quote name='LeCoyotte']http://images25.fotosik.pl/165/8ec65030ed773ce8.jpg hahaha netoperek:lol: to Bangitos?
no i wydalo sie, Bangitos ma stojace uszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol:

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Czy ktoś mogłby mi powiedziec dlaczego sznupki się goli tak całkiem na łyso? Bo ja się nie znam :oops::oops::oops:

Ona nie jest ogolona, tylko wyskubana :evil_lol:. Normalnie az tak jej nie robie, bo tego nie potrzebuje, ale jutro mamy badanie alergiczne (gooopi maluch wydrapuje brode i juz wszystko sprawdzamy). A ze wet chcial mi ja ogolic, a ja sie twardo nie dalam :evil_lol:, to trzeba ja bylo wyskubac do zera ;).

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Fotki wilczakowe :loveu:

Czy ktoś mogłby mi powiedziec dlaczego sznupki się goli tak całkiem na łyso? Bo ja się nie znam :oops::oops::oops:

ja swojej tak nie robie:shake:a Olci mała też wyjątkowo musiała być wyskubana...ale to może O. zdradzi;):evil_lol:

Oluś śliczności te fotki:loveu:

Posted

[quote name='Cheritka']O matko i córko,

on go zagryzie

jeżeli już to ona ją gryzie:evil_lol:ale ja bym powiedziała,że połyka w całości:evil_lol:

Posted

gassira napisał(a):
ja swojej tak nie robie:shake:a Olci mała też wyjątkowo musiała być wyskubana...ale to może O. zdradzi;):evil_lol:

Oluś śliczności te fotki:loveu:

Juz wyjasnilam ;).

Ciesze sie, ze sie fotusie podobaja, jeszcze mam kilka, tylko musze do nich dotrzec :multi:.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Juz wyjasnilam ;).

Ciesze sie, ze sie fotusie podobaja, jeszcze mam kilka, tylko musze do nich dotrzec :multi:.

no to szybciuuuuuuuuuuuutko:modla: