Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 gassira napisał(a):Olcia czyni cuda:loveu: :buzi: dzis musimy koniecznie znowu potrenowac gassira napisał(a):Oli jak będziesz miała chwilke to powysyłaj mi co lepsze fociory na maila i tą słodką z moją niewyjściową gębą również:evil_lol::eviltong: pewnie!!! wysle wieczorkiem Quote
ariss Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Ka-Vanga napisał(a)::buzi: dzis musimy koniecznie znowu potrenowac pewnie!!! wysle wieczorkiem klikier jest w pełnej gotowości:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 gassira napisał(a):klikier jest w pełnej gotowości:evil_lol: Z klikerem to Ty bedziesz miala prace domowa :evil_lol:. Quote
ariss Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Z klikerem to Ty bedziesz miala prace domowa :evil_lol:. jak ja wyjeżdzam:placz::evil_lol:chyba,że se na odległość poklikam Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 gassira napisał(a):jak ja wyjeżdzam:placz::evil_lol:chyba,że se na odległość poklikam Przynajmniej bedziesz miala super opanowane klikanie :evil_lol:. Quote
ariss Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Przynajmniej bedziesz miala super opanowane klikanie :evil_lol:. na Tz będę klikać:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 gassira napisał(a):na Tz będę klikać:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Miga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nie zauważono mnie parę stron wczesniej, wiec sie przypominam :eviltong: Reportaz erotyczny grupowy objerzalam :lol: Quote
ewka i haker Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 hej gasski dawno nas nie bylo ale teraz bede odwiedzac:lol: super fotki te orotyczne tez:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 gassira napisał(a):na Tz będę klikać:evil_lol: cwiczycie z klikierem?? Quote
Paulina. Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dzień dobry :multi: Zazdraszczam wypadu do Zakopanego... :p Quote
Pimpek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cześć :lol: Co za zdjęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 LeCoyotte napisał(a):340km to troszke duzo:roll: ;) gassira napisał(a):czego się nie robi dla swojego psa:loveu::evil_lol::diabloti: Ka-Vanga napisał(a):Wlasnie co to jest 340 km :evil_lol:. Zglos sie do mnie na priv, ale najlepiej na gg to Ci powiem co i jak :). Właśnie właśnie - dla psa i dla siebie :cool3: tak zazdraszczałeś warszawskich wypadów spacerkowych w miłym towarzystwie :cool3: Ola, a to jakiś mega tajny przepis, że nie możesz publicznie? :cool3: Quote
ariss Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Dostałam od Olci walentynkowy banerek-czy jakaś dobra dusza mi go polinkuje?????:oops::loveu: Quote
ariss Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Miga napisał(a):Nie zauważono mnie parę stron wczesniej, wiec sie przypominam :eviltong: Reportaz erotyczny grupowy objerzalam :lol: oj zaraz odrazu niezauważono:evil_lol::loveu: ewka i haker napisał(a):hej gasski dawno nas nie bylo ale teraz bede odwiedzac:lol: super fotki te orotyczne tez:evil_lol: no wreszcie:cool3::eviltong: ewka i haker napisał(a):cwiczycie z klikierem?? jeszczę nie:oops: Paulinaaa napisał(a):Dzień dobry :multi: Zazdraszczam wypadu do Zakopanego... :p ja sobie też,tylko bez Gass jedziemy:placz: Pimpek napisał(a):Cześć :lol: Co za zdjęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool3: Olusia napisał(a):Hej Gasski :calus: :loveu: Quote
ariss Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Ajronowa:Dziękuję:loveu::multi::multi::multi: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Justa napisał(a):Ola, a to jakiś mega tajny przepis, że nie możesz publicznie? :cool3: Hahaha, tak oczywiscie nawet baaaardzo tajny :evil_lol:. A serio to musze podpytac co i jak z Samba robi, to bedzie mi latwiej cos doradzic :). Quote
Justa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Hahaha, tak oczywiscie nawet baaaardzo tajny :evil_lol:. A serio to musze podpytac co i jak z Samba robi, to bedzie mi latwiej cos doradzic :). Tak myślałam :razz: To tak uniwersalnie sie nie da? :eviltong: Galina jak kiedyś ją ustawiałam to miała takie zbite oczka, że więcej jej tej krzywdy nie zrobiłam :evil_lol: Quote
ariss Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Justa napisał(a):Tak myślałam :razz: To tak uniwersalnie sie nie da? :eviltong: Galina jak kiedyś ją ustawiałam to miała takie zbite oczka, że więcej jej tej krzywdy nie zrobiłam :evil_lol: Gasska też miała dopóki ciotki Olki nie poznała-a teraz jest szczęśliwiutka z ogonkiem w górze:cool3: Olcia właśnie trochę ćwiczyłyśmy-ale jestem zadowolona:multi: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 BARDZO sie ciesze!!!!!!!!!! Wazne, zeby to byla dla Gass radocha, a nie obowiazek :multi:. Quote
ariss Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Ka-Vanga napisał(a):BARDZO sie ciesze!!!!!!!!!! Wazne, zeby to byla dla Gass radocha, a nie obowiazek :multi:. Taka ona goooooopia. Jak skończyłyśmy i sobie wreszcie siadłam w fotelu prezesa to przyszła odrazu mnie nosem trącać:evil_lol::eviltong: Quote
Ajronowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 nie ma za co, zaraz jeszcze poszukam:) tylko smoki nakarmie:shake: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 gassira napisał(a):Taka ona goooooopia. Jak skończyłyśmy i sobie wreszcie siadłam w fotelu prezesa to przyszła odrazu mnie nosem trącać:evil_lol::eviltong: Spodobalo jej sie - goooopia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale masz cudny banerek :crazyeye::loveu:. Quote
Recommended Posts