ariss Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Dziękuje za wszystkie milutkie opinie:loveu: Eria zaraz jadziemy z Gasska i wilczakiem na całkiem nowe,dzikie tereny:cool3:więc pewnie będzie duuuuuuużo fajnych fotek-byle by rozmazane mi nie powychodziły,bo ostatnio mam jakiś dziwny ten talent:evil_lol: Quote
Guest kikusia302 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jejku śliczny piesek :loveu: Ma taki ślodki pyszczek ;) Pozdrówka :loveu:Pogłaszcz psiaczka ode mnie :loveu:boski :loveu: Quote
eria Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 to czekamy na fotki :loveu: my tez zaraz na spacer wyruszamy ale niestety bez aparatu bo akumulatorki się ładują :-( Quote
JIM Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Czesc Gasski :loveu: Cos dla Was [nie dokonca udane:roll:] Quote
ewka i haker Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 hej GAssirka:multi: [quote name='Julix']Czesc Gasski :loveu: Cos dla Was [nie dokonca udane:roll:] :crazyeye: jak nie udane??super ci wyszlo:multi: jak bedziesz miec czas mojego brudasa tez moszesz narysowac:oops: Quote
Paulina. Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Czekamy na spacerkowe fotki sznupkowo-wilczakowe :cool3: Julix - masz talent :modla: Bardzo mi się podobają Twoje bannery ! Quote
ariss Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Atkaaaa napisał(a):No, to czekamy czekamy... :) kikusia302 napisał(a):Jejku śliczny piesek :loveu: Ma taki ślodki pyszczek ;) Pozdrówka :loveu:Pogłaszcz psiaczka ode mnie :loveu:boski :loveu: Witamy i zapraszamy jak najczęściej:cool3: eria napisał(a):to czekamy na fotki :loveu: my tez zaraz na spacer wyruszamy ale niestety bez aparatu bo akumulatorki się ładują :-( Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć :multi: :multi: Olusia napisał(a):Hej Gasski :calus: zaraz kochane będą foteczki:cool3: Helga&Ares napisał(a):czeeeć Gasie jaki macie trymer? używam trymerów tylko i wyłącznie Marsa.Jeden jest cały czarny,a drugi żółto-czarny;) ewka i haker napisał(a):hej GAssirka:multi: :crazyeye: jak nie udane??super ci wyszlo:multi: jak bedziesz miec czas mojego brudasa tez moszesz narysowac:oops: Paulinaaa napisał(a):Czekamy na spacerkowe fotki sznupkowo-wilczakowe :cool3: Julix - masz talent :modla: Bardzo mi się podobają Twoje bannery ! dajcie mi chwilke bo mam bardzo dużo fot-chyba na miesiąc mi starczy:evil_lol: Quote
ariss Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='Julix']Czesc Gasski :loveu: Cos dla Was [nie dokonca udane:roll:] Cudowne,to ja nie wiem jakby wyglądało udane skoro twierdzisz,że to jest kiepskie a mi się tak bardzo podoba:loveu::loveu::loveu: Może masz ochotę wysłać mi to pocztą na mój koszt;)zawisło by to cudo w honorowym miejscu na ścianie:multi::loveu: Quote
Olusia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Julix cudowny rysunek :loveu: gassira - czekamy na fotki :) Quote
natija Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 mi tez sie podoba rysunek:) Gassi a gdzie foteczki:cool3: Quote
Paulina. Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Druga fotka mi się bardzo podobuje :loveu: A sądząc po tych górach piachu - pewnie przyniosłyście piaskownicę do domu :evil_lol: Quote
JIM Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Gassi ;) Wysle, wysle, napisz mi tylko co i jak[adres itp.] na PW ;P Zdjecia :loveu: Quote
ewka i haker Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 super foty:loveu: gdzie wy bylyscie jak na plazy:evil_lol: Quote
ariss Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Atkaaaa napisał(a)::loveu::loveu:świetne!!:loveu::loveu: :cool3: ewka i haker napisał(a):super foty:loveu: gdzie wy bylyscie jak na plazy:evil_lol: wole nie mówić,bo Warszawiacy z psami będą się tam tłumnie pojawiać,a wtedy już nie będzie miało to klimatu;) Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ale byliscie na postynnych terenach:loveu::loveu::loveu: u mnie foty z agility Quote
ariss Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 macie jeszce dwie foty wilka i na dziś starczy;) Quote
Olusia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Superowe foteczki :loveu::loveu: http://images30.fotosik.pl/152/ce2000e41c3d21f3.jpg Świetne ujęcie :loveu:;) Quote
Recommended Posts