Cheritka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 gassira napisał(a):Nasz hodowca zawsze strzyże tak swoje psy i sędziowie zawsze się tym strzyżeniem zachwycają:roll:Mi ono nie dokońca też pasuje tak jak mówiłam,że troszkę bym inaczej to zrobiła. Ale każdy ma inne gusta jakby wszystkim podobało się to samo to byłoby nudno;) Tak krawiec kraje, jak mu materiału staje. Ja tylko o pudelkach moge dadać, mnie się podoba :multi::multi: Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 weszka napisał(a):Dopóki nie idzie na wystawę to można robić takie eksperymenty. Ale na wystawę bym nie ryzykowała. Dokładnie to samo myślę:p Ale to nie znaczy,że Gassirka mniej mi się przez to podoba - ja pod tą czapeczką na głowie widzę piękną suczkę:loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Paulinaaa napisał(a):http://images27.fotosik.pl/147/ba55b48cd3e58f7e.jpg Posokowce nie posokowce - ja widzę buldożka w tle :eviltong: Ja się nie znam na sznupkowych fryzurach, ale mi się Gasska podoba ! ;) kilka buldożków zanmy:loveu: Pimpek napisał(a):Witanko :D Cheritka napisał(a):Tak krawiec kraje, jak mu materiału staje. Ja tylko o pudelkach moge dadać, mnie się podoba :multi::multi: :lol: Doginka napisał(a):Dokładnie to samo myślę:p Ale to nie znaczy,że Gassirka mniej mi się przez to podoba - ja pod tą czapeczką na głowie widzę piękną suczkę:loveu::loveu::loveu: Mi Gasska nawet bez brody by się podobała:evil_lol: ale z taką fryzurą zdobyła dwz złotka więc myśle,że poprostu to kwestia gustu;) Nareszcie mam czas,żeby Was cioteczki poodwiedzać:lol: Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wiem, że już byłaś u mnie:loveu::multi: Quote
ariss Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Doginka napisał(a):Wiem, że już byłaś u mnie:loveu::multi: zawsze jestem,nawet jak wydaje się że mnie nie było;) Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 gassira napisał(a):zawsze jestem,nawet jak wydaje się że mnie nie było;) To zupełnie jak ja :loveu: Quote
ariss Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 macie tak na dobranoc zmokłą kurę:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Zmokła qra DOBRANOC:loveu::bye::bye::bye: I dziękuję za śliczne banerki:loveu::buzi: Quote
WinterGirl Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 HellO bGirl zagląda z małym prezencikiem... poznajesz?! Quote
ariss Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Doginka napisał(a):Zmokła qra DOBRANOC:loveu::bye::bye::bye: I dziękuję za śliczne banerki:loveu::buzi: dzień dobry kochana:loveu: bGirl napisał(a):HellO bGirl zagląda z małym prezencikiem... poznajesz?! jaka miła niespodzianka po otwarciu oczek:multi::multi::multi:Cudne:multi::multi::multi::loveu: Dziękuję,dziękuję,dziękuję:sweetCyb::Cool!::calus: A teraz trzymajcie mocno kciuki bo pędzę na egzamin!!!!! Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Trzymam paluchii - powodzonka:bigok: Ps. Widzę, że też dostałaś prezencik od bGirl:p:loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Kciuki zaciśnięte :kciuki: A qra śliczna :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 powodzenia :kciuki: i czekamy na relacje:cool3: Quote
ariss Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Dziękuje kochane za kciuki już możecie je rozluźnić:evil_lol: Z egzaminu wyniki w piątek,ale widze swoje szanse;) Zaraz uciekam z psiulą na spacer więc i fotki pewnie będą:cool3: Quote
Olusia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 My też zaraz idziemy :) Pogoda piękna, sucho - frisbee będziemy ćwiczyć :D Quote
ewka i haker Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 witamy czekamy na fotule gassiry:loveu: Quote
Izabela124. Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Na pewno dobrze ci poszedl egzamin, czekam na zdjecia Quote
Recommended Posts