Junka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Hejo wszystkim :) Czekamy z Junka na fotosy :) Quote
ariss Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 No dobra macie domowe!!!Jeszczę nie byłam na spacerku,więc foty będą dopiero wieczorem... Przed... Po... Quote
Paulina. Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 No no, bródka jest świetna :loveu: Więc reszta pewnie tez.. Quote
ewka i haker Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 hej super:loveu::loveu: bardzo mi sie podoba!! Quote
eria Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 no proszę jaka piękna Gassi :loveu::loveu::loveu: czekamy na spacerkowe !! u nas chyba nici z popołudniowego spaceru - sypie paskudny śnieg z deszczem :placz::placz::placz: Quote
ariss Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='Paulinaaa']No no, bródka jest świetna :loveu: Więc reszta pewnie tez.. [quote name='ewka i haker']hej super:loveu::loveu: bardzo mi sie podoba!! [quote name='eria']no proszę jaka piękna Gassi :loveu::loveu::loveu: czekamy na spacerkowe !! u nas chyba nici z popołudniowego spaceru - sypie paskudny śnieg z deszczem :placz::placz::placz: ciesze się,że Wam się podoba!!!! A u nas słoneczkao stara się przebić przez chmurki...:cool3: Quote
WinterGirl Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 nowa fryzurka zachwyca :loveu: jak tylko tadeuszek wstanie pokaże mu tę piękność... Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Gassi fajnie trymnięta, ale ja poprawiłabym jej głowe przy oczach - bardziej bym wycieniowała, żeby nie było widać takiego przejścia do policzków - ale nie rób tego sama jak nie masz wprawy:shake: - kiedyś Ci pokażę:loveu: A tak poza tym jest super:p Quote
ariss Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Doginka napisał(a):Gassi fajnie trymnięta, ale ja poprawiłabym jej głowe przy oczach - bardziej bym wycieniowała, żeby nie było widać takiego przejścia do policzków - ale nie rób tego sama jak nie masz wprawy:shake: - kiedyś Ci pokażę:loveu: A tak poza tym jest super:p Mówisz o "tupeciku"?-on celowo taki został;) Quote
ariss Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Zobacz tą fotke Fatmki Tupecik bardzo duży,a fryzura była nagradzana słownie przez wiele osób(w tym sędziów) Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='gassira']Mówisz o "tupeciku"?-on celowo taki został;) Zobacz jak głowa się robi wąśka i długa bez tupecika:cool3: Quote
eria Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 czy mowa o tych dłuższych kudłach na głowie ?? jak tu : mnie się to osobiście nie podoba,wygląda jakby niedokończona głowa była;) ale to mój gust :lol: Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Tak - o tym mowa - ja bym to wycieniowała do stracenia, ale jak ktoś nie umie, to lepiej nie ruszać, żeby nie zepsuć:shake:;) Quote
ariss Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Doginka napisał(a):Zobacz jak głowa się robi wąśka i długa bez tupecika:cool3: ale Gasska ma już głowę większą niż wiele dorosłych suk i nie trzeba jej akurat pod tym względem pomagać .Poza tym ona nie ma idealnie równolegle pewnych części na głowie(:evil_lol:wiadomo o co chodzi;))coprawda jest to minimalne,ale jest i trzeba ulepszać niektóre rzeczy właśnie fryzurą. A tak w ogóle to nie ja ją robiłam i też widzę dużo rzeczy do poprawki;) Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 gassira napisał(a):ale Gasska ma już głowę większą niż wiele dorosłych suk i nie trzeba jej akurat pod tym względem pomagać .Poza tym ona nie ma idealnie równolegle pewnych części na głowie(:evil_lol:wiadomo o co chodzi;))coprawda jest to minimalne,ale jest i trzeba ulepszać niektóre rzeczy właśnie fryzurą. A tak w ogóle to nie ja ją robiłam i też widzę dużo rzeczy do poprawki;) Nie przeczę, że Gassi ma dużą głowę, ale Gordon też nie jest przeciętny, bo też ma dłuższą i węższą głowę od innych sznupów:multi::loveu: Bo nasze sznupy są najpiękniejsze - bo nasze:p:loveu::loveu::loveu: Na szczęście ja nie muszę ukrywać wad, bo Gordon ich nie ma:multi::multi::multi:- jest wzorcowy:multi::multi::multi: Quote
ariss Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Doginka napisał(a):Nie przeczę, że Gassi ma dużą głowę, ale Gordon też nie jest przeciętny, bo też ma dłuższą i węższą głowę od innych sznupów:multi::loveu: Bo nasze sznupy są najpiękniejsze - bo nasze:p:loveu::loveu::loveu: Na szczęście ja nie muszę ukrywać wad, bo Gordon ich nie ma:multi::multi::multi:- jest wzorcowy:multi::multi::multi: Tamto to też nie jest wada,bo jest to minimalne i praktycznie nie widoczne;) A ja uważam,że to niemożliwe bo w każdym psie,pomimo tego,że jest wzorcowy coś może być lepsze-nie ma ideałów:shake: Tak jak Fatima(zdjęcie wklejone wcześniej)ciężko jest jej przegrać na ringu,jest przepiękna,ale mogłaby być krótsza. Gasska też jest wzorcowa,ale mogłaby mieć wyżej osadzony ogon(co mi się akurat nie bardzo podoba) Ale czy dążenie do idealu jest naprawdę najważniejsze??? Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nasze pieski są ideałami:eviltong::eviltong::eviltong::loveu::diabloti: Koniec kropka:loveu::eviltong: Quote
Marzena&Gusti Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nie ma co gadać śliczna jest:loveu: Też miałam sznaucerka-takiego bez rodowodu:oops: i strzygłam sama nożyczkami-głowa na krótko tylko brwi dłuższe... Nowa fryzurka bardzo ładna:razz: Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Mi się Gassi mimo wszystko bardzo podoba :loveu:, chciałabym jednak zobaczyć ją całą ;). Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Mi się Gassi mimo wszystko bardzo podoba :loveu:, chciałabym jednak zobaczyć ją całą ;). Ja też i na żywo - na wiosnę przyjadę na Pola:razz:;):p Quote
Recommended Posts