Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no proszę jaka piękna Gassi :loveu::loveu::loveu:
czekamy na spacerkowe !!

u nas chyba nici z popołudniowego spaceru - sypie paskudny śnieg z deszczem :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Paulinaaa']No no, bródka jest świetna :loveu: Więc reszta pewnie tez..

[quote name='ewka i haker']hej
super:loveu::loveu:
bardzo mi sie podoba!!

[quote name='eria']no proszę jaka piękna Gassi :loveu::loveu::loveu:
czekamy na spacerkowe !!

u nas chyba nici z popołudniowego spaceru - sypie paskudny śnieg z deszczem :placz::placz::placz:

ciesze się,że Wam się podoba!!!!

A u nas słoneczkao stara się przebić przez chmurki...:cool3:

Posted

Gassi fajnie trymnięta, ale ja poprawiłabym jej głowe przy oczach - bardziej bym wycieniowała, żeby nie było widać takiego przejścia do policzków - ale nie rób tego sama jak nie masz wprawy:shake: - kiedyś Ci pokażę:loveu:
A tak poza tym jest super:p

Posted

Doginka napisał(a):
Gassi fajnie trymnięta, ale ja poprawiłabym jej głowe przy oczach - bardziej bym wycieniowała, żeby nie było widać takiego przejścia do policzków - ale nie rób tego sama jak nie masz wprawy:shake: - kiedyś Ci pokażę:loveu:
A tak poza tym jest super:p

Mówisz o "tupeciku"?-on celowo taki został;)

Posted

czy mowa o tych dłuższych kudłach na głowie ??
jak tu :

mnie się to osobiście nie podoba,wygląda jakby niedokończona głowa była;) ale to mój gust :lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Zobacz jak głowa się robi wąśka i długa bez tupecika:cool3:

ale Gasska ma już głowę większą niż wiele dorosłych suk i nie trzeba jej akurat pod tym względem pomagać .Poza tym ona nie ma idealnie równolegle pewnych części na głowie(:evil_lol:wiadomo o co chodzi;))coprawda jest to minimalne,ale jest i trzeba ulepszać niektóre rzeczy właśnie fryzurą.

A tak w ogóle to nie ja ją robiłam i też widzę dużo rzeczy do poprawki;)

Posted

gassira napisał(a):
ale Gasska ma już głowę większą niż wiele dorosłych suk i nie trzeba jej akurat pod tym względem pomagać .Poza tym ona nie ma idealnie równolegle pewnych części na głowie(:evil_lol:wiadomo o co chodzi;))coprawda jest to minimalne,ale jest i trzeba ulepszać niektóre rzeczy właśnie fryzurą.

A tak w ogóle to nie ja ją robiłam i też widzę dużo rzeczy do poprawki;)

Nie przeczę, że Gassi ma dużą głowę, ale Gordon też nie jest przeciętny, bo też ma dłuższą i węższą głowę od innych sznupów:multi::loveu:
Bo nasze sznupy są najpiękniejsze - bo nasze:p:loveu::loveu::loveu:
Na szczęście ja nie muszę ukrywać wad, bo Gordon ich nie ma:multi::multi::multi:- jest wzorcowy:multi::multi::multi:

Posted

Doginka napisał(a):
Nie przeczę, że Gassi ma dużą głowę, ale Gordon też nie jest przeciętny, bo też ma dłuższą i węższą głowę od innych sznupów:multi::loveu:
Bo nasze sznupy są najpiękniejsze - bo nasze:p:loveu::loveu::loveu:
Na szczęście ja nie muszę ukrywać wad, bo Gordon ich nie ma:multi::multi::multi:- jest wzorcowy:multi::multi::multi:

Tamto to też nie jest wada,bo jest to minimalne i praktycznie nie widoczne;)
A ja uważam,że to niemożliwe bo w każdym psie,pomimo tego,że jest wzorcowy coś może być lepsze-nie ma ideałów:shake:

Tak jak Fatima(zdjęcie wklejone wcześniej)ciężko jest jej przegrać na ringu,jest przepiękna,ale mogłaby być krótsza.
Gasska też jest wzorcowa,ale mogłaby mieć wyżej osadzony ogon(co mi się akurat nie bardzo podoba)

Ale czy dążenie do idealu jest naprawdę najważniejsze???

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
Mi się Gassi mimo wszystko bardzo podoba :loveu:, chciałabym jednak zobaczyć ją całą ;).

Ja też i na żywo - na wiosnę przyjadę na Pola:razz:;):p