ariss Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Można troszkę pospacerować...Dziecko nie lubi jeździć autobusami-i ciężko mi z wózkiem i pse:(Czytaj na wątku Gustiego czy ewa przyjedzie lub sama tu napisze rozumiem;) Quote
Cheritka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 gassira napisał(a):to daj znać co ustaliłyście??? Tylko morskie to takie marne do spacerków chyba?:roll: Ale ja i tak bez piesków, to może w centum ;)) Quote
Cheritka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ustaliłyśmu, że najwcześniej o 14. I może pod pomnikiem Matejki ??? na ul Puławskiej ??? odpowiedz mi tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810&goto=newpost Quote
ewka i haker Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 witamy wszystkich serdecznie gassira dziejue za banerek jest super:loveu: Quote
Avaloth Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 http://images32.fotosik.pl/110/46849e223366eca4.jpg -> śliczna trójca :evil_lol::loveu: to ten wilczek co kły kiedyś szczerzył ? :eviltong: http://images33.fotosik.pl/110/054520562f7c476f.jpg -> to cudniaste :loveu::loveu::loveu: aha dzięki :) Quote
Doginka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Cześć Gassi - już się biorę za poprawienie tego co znalazłam na PW:razz::p, ale zajmie mi to chwilkę:razz: Quote
JIM Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Gasii piekniutka :loveu: zdjecia coraz ladniejsze :cool3: Quote
Doginka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ewa, co mam jeszcze poprawić w tych banerkach? - bo dziury już postęplowałam:diabloti: Quote
ariss Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Cheritka napisał(a):Ustaliłyśmu, że najwcześniej o 14. I może pod pomnikiem Matejki ??? na ul Puławskiej ??? odpowiedz mi tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810&goto=newpost już wiem gdzie się kontaktować ewka i haker napisał(a):witamy wszystkich serdecznie gassira dziejue za banerek jest super:loveu: ploseeeeeeee;) chester07 napisał(a):http://images32.fotosik.pl/110/46849e223366eca4.jpg -> śliczna trójca :evil_lol::loveu: to ten wilczek co kły kiedyś szczerzył ? :eviltong: http://images33.fotosik.pl/110/054520562f7c476f.jpg -> to cudniaste :loveu::loveu::loveu: aha dzięki :) no problemo Doginka napisał(a):Cześć Gassi - już się biorę za poprawienie tego co znalazłam na PW:razz::p, ale zajmie mi to chwilkę:razz: :loveu: Julix napisał(a):Gasii piekniutka :loveu: zdjecia coraz ladniejsze :cool3: staramy się:cool3: Doginka napisał(a):Ewa, co mam jeszcze poprawić w tych banerkach? - bo dziury już postęplowałam:diabloti: kochana a masz jakąś wene,co do nich,bo obiecałam,że zrobią a coś mi nie szło i nie są zbyt dobre-musi być ten rozmiar koniecznie,ale co więcej nie wiem. Bardzo Ci dziękuję:loveu: Quote
Doginka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 gassira napisał(a): kochana a masz jakąś wene,co do nich,bo obiecałam,że zrobią a coś mi nie szło i nie są zbyt dobre-musi być ten rozmiar koniecznie,ale co więcej nie wiem. Bardzo Ci dziękuję:loveu: Z weną to u mnie gorzej - ale przerabiam banerek, który Ci Eria zrobiła - bardziej wiosenne kolorki:razz: Quote
ariss Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Doginka napisał(a):Z weną to u mnie gorzej - ale przerabiam banerek, który Ci Eria zrobiła - bardziej wiosenne kolorki:razz: :multi:będę miała ban od Ciebie:multi: Muszę zrestartować to pudło bo mi pół wieku otwiera stronę:angryy: Quote
furciaczek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 gassira napisał(a)::multi:będę miała ban od Ciebie:multi: Bana ma dostac i jak sie cieszy:shake::roll: :evil_lol: Quote
ariss Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 furciaczek napisał(a):Bana ma dostac i jak sie cieszy:shake::roll: :evil_lol: czepialska:evil_lol:;) Quote
eria Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 cześć ! widzę że tu się bany sypią to ja spadam zanim oberwe:diabloti: Quote
ariss Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 eria napisał(a):cześć ! widzę że tu się bany sypią to ja spadam zanim oberwe:diabloti: a masz coś do ukrycia:cool3:;) Quote
Atkaaaa Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 eria napisał(a):nie ! ja żem czysta jak łza :diabloti: ależ oczywiscie :D:evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 To miłego spacerku ;] nowe fotki zapraszam ;] Quote
Marzena&Gusti Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Buu spacerku z nami nie było... Ale Cherietka ostrzygła mi psa. Zimy ma już nie być;) Quote
Atkaaaa Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Buu spacerku z nami nie było... Ale Cherietka ostrzygła mi psa. Zimy ma już nie być;) oo to musze zobaczyc fotki "ostrzyzonego psa" :D biegne do galeri... ;] Quote
ewka i haker Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 wpadlam sie tylko przywitac bom wykonczona Quote
łapeczek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 gassira napisał(a):Dobranockowo-dzieńdoberkowe fotki:eviltong: Ślicznusia nawet jak mokra ... pozdrawiam cieplutko .... Quote
ariss Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Buu spacerku z nami nie było... Ale Cherietka ostrzygła mi psa. Zimy ma już nie być;) Sesja nadchodzi wielkimi krokami-wariactwo:roll: no oby;)zaraz biegnę podziwiać Atkaaaa napisał(a):oo to musze zobaczyc fotki "ostrzyzonego psa" :D biegne do galeri... ;] ewka i haker napisał(a):wpadlam sie tylko przywitac bom wykonczona znam ten ból:roll: łapeczek napisał(a):Ślicznusia nawet jak mokra ... pozdrawiam cieplutko .... dziękujemy ślicznie i witamy ciepło:loveu: Quote
Doginka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 gassira napisał(a)::multi:będę miała ban od Ciebie:multi: Uffffff, niedawno wróciłam do domku i wpadłam do Ciebie przed snem. Ale już wypadam do łóżka. A banerek i avek robię od nowa, bo mi komp padł i miałam dziś wszystko na nowo ustawiane, ale nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło - mam najnowszego Corel-a i mam nadzieję, że banek będzie mi łatwiej zrobić, bo w polskim języku będę się bawić;) Pzyślij mi kilka fot Gassirki na PW, to może mi się uda coś ładnego zrobić:razz: Pa pa:hand::hand: Quote
Recommended Posts