Cheritka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 gassira napisał(a): ja mam już dość tego błocka!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zetniesz im nawet za rok:evil_lol: Zapraszam serdecznie do nas :lol:, oczywiście na priv podam Ci adresik ;))) Zobaczysz nasze pudelki w naturze :oops: Quote
ariss Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Cheritka napisał(a):Zapraszam serdecznie do nas :lol:, oczywiście na priv podam Ci adresik ;))) Zobaczysz nasze pudelki w naturze :oops: bardzo chętnie:loveu: ale wolałabym na wiosnę i napewno się przypomne-teraz jestem strasznie zaganiana i na nic nie mam czasu,przez najbliższe chwile muszą mi wystarczyć tylko zdjęcia:roll:;) Quote
Avaloth Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 cudne dziękuję :loveu: ;* ale nie mogę sie przez Ciebie zdecydować który ! :evil_lol: a moge dorobić sobie napis? nie masz nic przeciwko mam nadzieję:cool3: Quote
Avaloth Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 a i jak chcesz zrobić z innymi fotkami to nie zaszkodzi :eviltong: będę częściej zmieniać :) Quote
am-elle Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 No nie wiedziałam że aż tak dużo mnie ominęło.... ale mam zaległości. Ale już nadrabiam. U nas na przykład było piękne słoneczko i wcale jeszcze nie ma błotka za to duuuużo śniegu.... ale u nas to biegun zimna jest .... Milka się nie cieszy ona lato lubi i upał :eviltong: . Wy tu: Kto ma dłuższą sierść a kto krótszą , a co jak ktoś nie ma ?????:shake: Trzymajcie się oby do wiosny.... Quote
WinterGirl Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]podajemy łapę...[/FONT][/CENTER] Quote
ewka i haker Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 hej gassulki super foty w blotku:loveu: Quote
Helga&Ares Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 http://images27.fotosik.pl/140/e593d44ca5aa40ba.jpg śliczna :loveu: Quote
Doginka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='gassira']dużo fotek przynieś Nie wyszły mi:eviltong::p [quote name='Marzena&Gusti']Wczoraj jakaś pani mi powiedziała że psu trzeba kupić kalosze:D Eria zobacz mojego błotnego psa http://images28.fotosik.pl/140/9c708d63abc43fd0med.jpg Ja nie Eria, ale zobaczyłam szaro - białego błotnego ślicznotka:evil_lol::evil_lol::loveu: [quote name='gassira']urok wiosennych spacerków:cool3: no właśnie wygląda już strasznie,ale boje się już teraz ją robić! Niby jest ciepło i ma już tak zostać,ale jak zima wróci? A poza tym krótki włos o niczym nie świadczy u sznupa wszystko strasznie się wbija i nie koniecznie wykrusza jak z większości innych psów:roll: [quote name='eria']no wlaśnie, mnie już też strasznie korci żeby Kreona zrobić, bo wygląda jak CTR :evil_lol: ale boję się że zima wróci :roll: ma niby ubranko, no ale..... Dziewczyny :shake:nie róbcie jeszcze piesiów, bo zima ma wrócić pod koniec stycznia(już od 29.01.2008:multi:) - wiem to na 90%:p Quote
Figafiga Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 mnie przeraża widok sznupków u mnie w mieście wygolonych prawie na łyso o tej porze roku...przecież one bidy się trzęsą niesamowicie...oj mnie też korci, ale na wiosnę odwiedzę groomerkę, a teraz czekam aż się suce z łapą poprawi...wyczochraj tą czarną frotę!!:diabloti: Quote
Marzena&Gusti Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Doberek! Sznaucerki w okolicy głównie przystrzyżona,a pudelki-kudłate,kołtuniaste-nie czesane...nawet mordki nie pudlowe....:shake: Czyli jest nadzieja że kupię jeszcze w tym roku sanki dla dziecka?:D Gassira mogę poprosić Cię o zrobienie dla mnie banerka?:oops: Quote
ariss Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='chester07']cudne dziękuję :loveu: ;* ale nie mogę sie przez Ciebie zdecydować który ! :evil_lol: a moge dorobić sobie napis? nie masz nic przeciwko mam nadzieję:cool3: no problemo:eviltong: [quote name='am-elle']No nie wiedziałam że aż tak dużo mnie ominęło.... ale mam zaległości. Ale już nadrabiam. U nas na przykład było piękne słoneczko i wcale jeszcze nie ma błotka za to duuuużo śniegu.... ale u nas to biegun zimna jest .... Milka się nie cieszy ona lato lubi i upał :eviltong: . Wy tu: Kto ma dłuższą sierść a kto krótszą , a co jak ktoś nie ma ?????:shake: Trzymajcie się oby do wiosny.... a jak zdrówko łysolka??? [quote name='bGirl'][FONT=Comic Sans MS]podajemy łapę...[/FONT] merdamy ogonem;) [quote name='ewka i haker']hej gassulki super foty w blotku:loveu: [quote name='Helga&Ares']http://images27.fotosik.pl/140/e593d44ca5aa40ba.jpg śliczna :loveu: :loveu: [quote name='Doginka']Nie wyszły mi:eviltong::p :mad: [quote name='Figafiga']mnie przeraża widok sznupków u mnie w mieście wygolonych prawie na łyso o tej porze roku...przecież one bidy się trzęsą niesamowicie...oj mnie też korci, ale na wiosnę odwiedzę groomerkę, a teraz czekam aż się suce z łapą poprawi...wyczochraj tą czarną frotę!!:diabloti: wymiziana;) [quote name='Marzena&Gusti']Doberek! Sznaucerki w okolicy głównie przystrzyżona,a pudelki-kudłate,kołtuniaste-nie czesane...nawet mordki nie pudlowe....:shake: Czyli jest nadzieja że kupię jeszcze w tym roku sanki dla dziecka?:D Gassira mogę poprosić Cię o zrobienie dla mnie banerka?:oops: ja już chyba zimy nie chcę:shake:obraziłam się na nią!!!! banerek-postaram się :eviltong: Quote
eria Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 dzień dobry :multi: tu się zlecenia znowu sypią banerkowe :cool3: Doginka a Ty mi tu nie pisz o żadnym powrocie zimy !!! Zimie mówimy stanowczo - FUJ !!!:mad: Quote
ariss Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 eria napisał(a):dzień dobry :multi: tu się zlecenia znowu sypią banerkowe :cool3: Doginka a Ty mi tu nie pisz o żadnym powrocie zimy !!! Zimie mówimy stanowczo - FUJ !!!:mad: hahahah.u mnie zamawiają niektórzy,a ja u Ciebie:eviltong: i wszyscy szczęśliwi:cool3: Quote
Marzena&Gusti Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Chciałabym się sama nauczyć jak się robi takie piękne banerki...W jakim programie to robicie? Quote
Karolina_Nett Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 http://images34.fotosik.pl/107/1337b443f24e67b1.jpg :loveu: Quote
Magot Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cześc Gassirki. Jeśli miałabyś czas, to zrób dla mnie bannerek, z Drakusiem i Zorką... Quote
ariss Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 magda_drakkar napisał(a):Cześc Gassirki. Jeśli miałabyś czas, to zrób dla mnie bannerek, z Drakusiem i Zorką... Chciałam to dziś zaproponować,ale przeczytałam u Ciebie tą tragiczną wiadomość i nie miałam odwagi pytać!!! Quote
Magot Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 http://images28.fotosik.pl/141/de0cbd8330208f40.jpg śliczny brudasek, te obłocone spodnie to Twoje?:evil_lol: Quote
ariss Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 magda_drakkar napisał(a):http://images28.fotosik.pl/141/de0cbd8330208f40.jpg śliczny brudasek, te obłocone spodnie to Twoje?:evil_lol: no niestety-jak 30 psów przebiega przez błocko non stop to tak się wygląda:shake:tyle,że prawie po szyję:roll: kurcze nie wiem jak tą plamke po lewej stronie banerka usunąć?????:roll: Quote
Magot Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 :evil_lol: Plamka mi zupełnie nie przeszkadza, nic nie musisz poprawiać:). Quote
Cheritka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 magda_drakkar napisał(a)::evil_lol: Plamka mi zupełnie nie przeszkadza, nic nie musisz poprawiać:). Ale Ty jesteś zdolna, chyba sobie corel znowu zainstaluje ;) Quote
Recommended Posts