Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gassira napisał(a):

ja mam już dość tego błocka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie zetniesz im nawet za rok:evil_lol:

Zapraszam serdecznie do nas :lol:,
oczywiście na priv podam Ci adresik ;)))
Zobaczysz nasze pudelki w naturze :oops:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cheritka napisał(a):
Zapraszam serdecznie do nas :lol:,
oczywiście na priv podam Ci adresik ;)))
Zobaczysz nasze pudelki w naturze :oops:

bardzo chętnie:loveu:
ale wolałabym na wiosnę i napewno się przypomne-teraz jestem strasznie zaganiana i na nic nie mam czasu,przez najbliższe chwile muszą mi wystarczyć tylko zdjęcia:roll:;)

Posted

No nie wiedziałam że aż tak dużo mnie ominęło.... ale mam zaległości. Ale już nadrabiam. U nas na przykład było piękne słoneczko i wcale jeszcze nie ma błotka za to duuuużo śniegu.... ale u nas to biegun zimna jest .... Milka się nie cieszy ona lato lubi i upał :eviltong: . Wy tu: Kto ma dłuższą sierść a kto krótszą , a co jak ktoś nie ma ?????:shake: Trzymajcie się oby do wiosny....

Posted

[quote name='gassira']dużo fotek przynieś

Nie wyszły mi:eviltong::p
[quote name='Marzena&Gusti']Wczoraj jakaś pani mi powiedziała że psu trzeba kupić kalosze:D
Eria zobacz mojego błotnego psa http://images28.fotosik.pl/140/9c708d63abc43fd0med.jpg
Ja nie Eria, ale zobaczyłam szaro - białego błotnego ślicznotka:evil_lol::evil_lol::loveu:
[quote name='gassira']urok wiosennych spacerków:cool3:

no właśnie wygląda już strasznie,ale boje się już teraz ją robić!
Niby jest ciepło i ma już tak zostać,ale jak zima wróci?
A poza tym krótki włos o niczym nie świadczy u sznupa wszystko strasznie się wbija i nie koniecznie wykrusza jak z większości innych psów:roll:

[quote name='eria']no wlaśnie, mnie już też strasznie korci żeby Kreona zrobić, bo wygląda jak CTR :evil_lol: ale boję się że zima wróci :roll: ma niby ubranko, no ale.....
Dziewczyny :shake:nie róbcie jeszcze piesiów, bo zima ma wrócić pod koniec stycznia(już od 29.01.2008:multi:) - wiem to na 90%:p

Posted

mnie przeraża widok sznupków u mnie w mieście wygolonych prawie na łyso o tej porze roku...przecież one bidy się trzęsą niesamowicie...oj mnie też korci, ale na wiosnę odwiedzę groomerkę, a teraz czekam aż się suce z łapą poprawi...wyczochraj tą czarną frotę!!:diabloti:

Posted

Doberek! Sznaucerki w okolicy głównie przystrzyżona,a pudelki-kudłate,kołtuniaste-nie czesane...nawet mordki nie pudlowe....:shake:
Czyli jest nadzieja że kupię jeszcze w tym roku sanki dla dziecka?:D
Gassira mogę poprosić Cię o zrobienie dla mnie banerka?:oops:

Posted

[quote name='chester07']cudne dziękuję :loveu: ;*
ale nie mogę sie przez Ciebie zdecydować który ! :evil_lol:
a moge dorobić sobie napis? nie masz nic przeciwko mam nadzieję:cool3:

no problemo:eviltong:

[quote name='am-elle']No nie wiedziałam że aż tak dużo mnie ominęło.... ale mam zaległości. Ale już nadrabiam. U nas na przykład było piękne słoneczko i wcale jeszcze nie ma błotka za to duuuużo śniegu.... ale u nas to biegun zimna jest .... Milka się nie cieszy ona lato lubi i upał :eviltong: . Wy tu: Kto ma dłuższą sierść a kto krótszą , a co jak ktoś nie ma ?????:shake: Trzymajcie się oby do wiosny....

a jak zdrówko łysolka???

[quote name='bGirl']

[FONT=Comic Sans MS]podajemy łapę...[/FONT]

merdamy ogonem;)

[quote name='ewka i haker']hej gassulki
super foty w blotku:loveu:

[quote name='Helga&Ares']http://images27.fotosik.pl/140/e593d44ca5aa40ba.jpg
śliczna :loveu:

:loveu:

[quote name='Doginka']Nie wyszły mi:eviltong::p

:mad:
[quote name='Figafiga']mnie przeraża widok sznupków u mnie w mieście wygolonych prawie na łyso o tej porze roku...przecież one bidy się trzęsą niesamowicie...oj mnie też korci, ale na wiosnę odwiedzę groomerkę, a teraz czekam aż się suce z łapą poprawi...wyczochraj tą czarną frotę!!:diabloti:

wymiziana;)
[quote name='Marzena&Gusti']Doberek! Sznaucerki w okolicy głównie przystrzyżona,a pudelki-kudłate,kołtuniaste-nie czesane...nawet mordki nie pudlowe....:shake:
Czyli jest nadzieja że kupię jeszcze w tym roku sanki dla dziecka?:D
Gassira mogę poprosić Cię o zrobienie dla mnie banerka?:oops:

ja już chyba zimy nie chcę:shake:obraziłam się na nią!!!!
banerek-postaram się :eviltong:

Posted

dzień dobry :multi: tu się zlecenia znowu sypią banerkowe :cool3:

Doginka a Ty mi tu nie pisz o żadnym powrocie zimy !!! Zimie mówimy stanowczo - FUJ !!!:mad:

Posted

eria napisał(a):
dzień dobry :multi: tu się zlecenia znowu sypią banerkowe :cool3:

Doginka a Ty mi tu nie pisz o żadnym powrocie zimy !!! Zimie mówimy stanowczo - FUJ !!!:mad:

hahahah.u mnie zamawiają niektórzy,a ja u Ciebie:eviltong: i wszyscy szczęśliwi:cool3:

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Cześc Gassirki. Jeśli miałabyś czas, to zrób dla mnie bannerek, z Drakusiem i Zorką...

Chciałam to dziś zaproponować,ale przeczytałam u Ciebie tą tragiczną wiadomość i nie miałam odwagi pytać!!!