Magot Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='gassira']Witanko:loveu: jeśli jutro będzie tak pięknie jak dziś to pofocę,albo może jeszczę dziś jakąś senną fotkę wrzucę;)[/quote] U nas też dziś była pogoda super:loveu: Czekamy:) Quote
ariss Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='magda_drakkar']U nas też dziś była pogoda super:loveu: Czekamy:)[/quote] i fociłaś????Bo mi się dziś nie chciało poza tym baterie na wyczerpaniu-obym podładować nie zapomniała;) Quote
ewka i haker Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 u nas tez bylo ladnie a my jutro mamy dzien pelen wrazen Quote
Magot Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='gassira']i fociłaś????Bo mi się dziś nie chciało poza tym baterie na wyczerpaniu-obym podładować nie zapomniała;)[/quote] Nie, podobnie jak Tobie nie chciało mi się:eviltong: Quote
ariss Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='ewka i haker']u nas tez bylo ladnie a my jutro mamy dzien pelen wrazen[/quote] a co jutro się dzieje? [quote name='magda_drakkar']Nie, podobnie jak Tobie nie chciało mi się:eviltong:[/quote] ale leniuszki z nas:eviltong::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='gassira']a co jutro się dzieje? [/quote] mamy pokaz wiecej info u nas w galeri Quote
ariss Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='ewka i haker']mamy pokaz wiecej info u nas w galeri[/quote] zaraz zobaczę;) [quote name='AnkaG']Leniuszki :evil_lol::eviltong:[/quote] :cool3:czasem trzeba:bigcool: Quote
Cheritka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Chyba też zrobie sobie taki płonący banerek, codziennie go podziwam i coraz bardziej mi się podoba:lol::multi: Quote
eria Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Cheritka']Chyba też zrobie sobie taki płonący banerek, codziennie go podziwam i coraz bardziej mi się podoba:lol::multi:[/quote] dziękuję :loveu::cool3: Quote
ariss Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Cheritka']Chyba też zrobie sobie taki płonący banerek, codziennie go podziwam i coraz bardziej mi się podoba:lol::multi:[/quote] To Ty też fajne banerki potrafisz robić:cool3: Mamy tu talencisko na dogo co to takie płonące banerki robi;) Quote
ariss Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Fotek Gasski nie mam więc macie,żebyście wiedziały z kim gadacie:oops:;) Kurcze przez to,że ja fotki robie to w ogóle nie mam zdjęć z Gasska:shake: Quote
ariss Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='AnkaG']O jaka młoda ładna cioteczka. :lol:[/quote] No w marcu 24 na karku:roll: Quote
AnkaG Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 No tak to bardzo stara jesteś :evil_lol: Przeglądam różne przepisy i mózg mi sie już gotuje. W tej firmie jest głównie obrót z zagranicą. :roll: I płatnika nie znam. Quote
ariss Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='AnkaG']No tak to bardzo stara jesteś :evil_lol: Przeglądam różne przepisy i mózg mi sie już gotuje. W tej firmie jest głównie obrót z zagranicą. :roll: I płatnika nie znam.[/quote] stara nie stara ale po 25 to już podobno leci....a mi się wydaje,że ten czas już tak szybko zap....la:evil_lol: Czym Ty się tak przejmujesz-o tej godzinie i mi by się wszystko kiełbasiło:roll:. Zostaw to w cholerę i się zrelaksuj-Jutro na spokojnie do tego zajrzysz i wszystko będzie jasne i jeszczę będziesz nam dziękować,że Cię tak namaiamy!!! Quote
ariss Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Fuga***']jaka ładna Gassulkkowa pani :-)[/quote] bo się zawstydzam:oops::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='gassira'] a tak z innej beczki-dostałam temat pracy do napisania na jakieś tam zajęcia i mało co z krzesła nie spadłam!!! "Każda cząsteczka biegnie na oślep. Ciało ludzkie składa się z cząsteczek. Ciało ludzkie biegnie na oślep. Przeto odpowiedzialność jednostkowa za czynności ciała jest niemożliwa." Należy się odnieść, skomentować, wyrazić własną opinię... :stupid: :evil_lol:ale się ubawiłam - do takiego tematu to nic tylko zaopatrzyć sie w jakieś dobre winko, usiąść i rozpuścić wodze fantazji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img118.imageshack.us/img118/6796/48ac59c57174292dnp6.jpg REWELACJA!!!!!! :loveu: Quote
Figafiga Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 to witam w klubie 24 - latek...ja w kwietniu kończe :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ariss Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='malawaszka']:evil_lol:ale się ubawiłam - do takiego tematu to nic tylko zaopatrzyć sie w jakieś dobre winko, usiąść i rozpuścić wodze fantazji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img118.imageshack.us/img118/6796/48ac59c57174292dnp6.jpg REWELACJA!!!!!! :loveu: No nie wiem,czy jedno winko to starczy:eviltong:Im dlużej zastanawiam się co tam napisać tym bardziej jestem pewna,że procentów musi być dużo:evil_lol: [quote name='Figafiga']to witam w klubie 24 - latek...ja w kwietniu kończe :diabloti::diabloti::diabloti: Baranek?;) Quote
Figafiga Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 nie......byczek 21 kwietnia to baranek w byczka wchodzi:diabloti::diabloti: Quote
Doginka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='gassira']bo się zawstydzam:oops::evil_lol:[/quote] Ewa, Ty się nie wstydaj, bo to prawda:loveu:( gdybym była facetem, to bym sie zakochała):crazyeye: - wreszcie wiem jak wyglądasz:diabloti: [quote name='Figafiga']nie......byczek 21 kwietnia to baranek w byczka wchodzi:diabloti::diabloti:[/quote] Witam w klubie byczków - tylko ja stary byk jestem:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ariss Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Figafiga']nie......byczek 21 kwietnia to baranek w byczka wchodzi:diabloti::diabloti:[/quote] [quote name='Doginka']Ewa, Ty się nie wstydaj, bo to prawda:loveu:( gdybym była facetem, to bym sie zakochała):crazyeye: - wreszcie wiem jak wyglądasz:diabloti: Witam w klubie byczków - tylko ja stary byk jestem:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] No wiesz co takie wyznania-przed pierwszą randką:roflt:;) Byczki z Barankami w komitywie żyją;):loveu: [quote name='malawaszka']ale z Was stare doopy :diabloti:[/quote] ;) Quote
Recommended Posts