Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gassira']Witanko:loveu:
jeśli jutro będzie tak pięknie jak dziś to pofocę,albo może jeszczę dziś jakąś senną fotkę wrzucę;)[/quote]
U nas też dziś była pogoda super:loveu: Czekamy:)

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda_drakkar']U nas też dziś była pogoda super:loveu: Czekamy:)[/quote]

i fociłaś????Bo mi się dziś nie chciało poza tym baterie na wyczerpaniu-obym podładować nie zapomniała;)

Posted

[quote name='gassira']i fociłaś????Bo mi się dziś nie chciało poza tym baterie na wyczerpaniu-obym podładować nie zapomniała;)[/quote]
Nie, podobnie jak Tobie nie chciało mi się:eviltong:

Posted

[quote name='ewka i haker']u nas tez bylo ladnie
a my jutro mamy dzien pelen wrazen[/quote]

a co jutro się dzieje?

[quote name='magda_drakkar']Nie, podobnie jak Tobie nie chciało mi się:eviltong:[/quote]

ale leniuszki z nas:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='ewka i haker']mamy pokaz wiecej info u nas w galeri[/quote]

zaraz zobaczę;)
[quote name='AnkaG']Leniuszki :evil_lol::eviltong:[/quote]

:cool3:czasem trzeba:bigcool:

Posted

[quote name='Cheritka']Chyba też zrobie sobie taki płonący banerek,
codziennie go podziwam i coraz bardziej mi się podoba:lol::multi:[/quote]
dziękuję :loveu::cool3:

Posted

[quote name='Cheritka']Chyba też zrobie sobie taki płonący banerek,
codziennie go podziwam i coraz bardziej mi się podoba:lol::multi:[/quote]

To Ty też fajne banerki potrafisz robić:cool3:
Mamy tu talencisko na dogo co to takie płonące banerki robi;)

Posted

Fotek Gasski nie mam więc macie,żebyście wiedziały z kim gadacie:oops:;)

Kurcze przez to,że ja fotki robie to w ogóle nie mam zdjęć z Gasska:shake:

Posted

No tak to bardzo stara jesteś :evil_lol:

Przeglądam różne przepisy i mózg mi sie już gotuje. W tej firmie jest głównie obrót z zagranicą. :roll: I płatnika nie znam.

Posted

[quote name='AnkaG']No tak to bardzo stara jesteś :evil_lol:

Przeglądam różne przepisy i mózg mi sie już gotuje. W tej firmie jest głównie obrót z zagranicą. :roll: I płatnika nie znam.[/quote]

stara nie stara ale po 25 to już podobno leci....a mi się wydaje,że ten czas już tak szybko zap....la:evil_lol:

Czym Ty się tak przejmujesz-o tej godzinie i mi by się wszystko kiełbasiło:roll:.
Zostaw to w cholerę i się zrelaksuj-Jutro na spokojnie do tego zajrzysz i wszystko będzie jasne i jeszczę będziesz nam dziękować,że Cię tak namaiamy!!!

Posted

[quote name='gassira']
a tak z innej beczki-dostałam temat pracy do napisania na jakieś tam zajęcia i mało co z krzesła nie spadłam!!!

"Każda cząsteczka biegnie na oślep. Ciało ludzkie składa się z cząsteczek. Ciało ludzkie biegnie na oślep. Przeto odpowiedzialność jednostkowa za czynności ciała jest niemożliwa."
Należy się odnieść, skomentować, wyrazić własną opinię... :stupid:

:evil_lol:ale się ubawiłam - do takiego tematu to nic tylko zaopatrzyć sie w jakieś dobre winko, usiąść i rozpuścić wodze fantazji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://img118.imageshack.us/img118/6796/48ac59c57174292dnp6.jpg

REWELACJA!!!!!! :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol:ale się ubawiłam - do takiego tematu to nic tylko zaopatrzyć sie w jakieś dobre winko, usiąść i rozpuścić wodze fantazji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://img118.imageshack.us/img118/6796/48ac59c57174292dnp6.jpg

REWELACJA!!!!!! :loveu:

No nie wiem,czy jedno winko to starczy:eviltong:Im dlużej zastanawiam się co tam napisać tym bardziej jestem pewna,że procentów musi być dużo:evil_lol:

[quote name='Figafiga']to witam w klubie 24 - latek...ja w kwietniu kończe :diabloti::diabloti::diabloti:

Baranek?;)

Posted

[quote name='gassira']bo się zawstydzam:oops::evil_lol:[/quote]
Ewa, Ty się nie wstydaj, bo to prawda:loveu:( gdybym była facetem, to bym sie zakochała):crazyeye: - wreszcie wiem jak wyglądasz:diabloti:

[quote name='Figafiga']nie......byczek 21 kwietnia to baranek w byczka wchodzi:diabloti::diabloti:[/quote]
Witam w klubie byczków - tylko ja stary byk jestem:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Figafiga']nie......byczek 21 kwietnia to baranek w byczka wchodzi:diabloti::diabloti:[/quote]

[quote name='Doginka']Ewa, Ty się nie wstydaj, bo to prawda:loveu:( gdybym była facetem, to bym sie zakochała):crazyeye: - wreszcie wiem jak wyglądasz:diabloti:

Witam w klubie byczków - tylko ja stary byk jestem:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

No wiesz co takie wyznania-przed pierwszą randką:roflt:;)

Byczki z Barankami w komitywie żyją;):loveu:

[quote name='malawaszka']ale z Was stare doopy :diabloti:[/quote]

;)