Czarna_Owieczka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Śliczne czarnuchy :loveu: wszystkie identyczne :oops: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Karolina_Nett']http://images33.fotosik.pl/96/425439c9cea2a5a2.jpg Znów przytulaski :loveu:. :cool3: [quote name='Magda:)']http://images33.fotosik.pl/96/425439c9cea2a5a2.jpg no nie, to już jest po prostu straszne:diabloti: to jest przyjaźń:evil_lol: [quote name='Doginka']To ja też wpadnę wieczrem, bo szkoda tego pięknego słoneczka:diabloti::loveu: słońce,słońcem-ale i tak strasznie zmarzłam.brrrrrrrr [quote name='eria']a u nas znowu słoneczka brak :shake: zawita i u Was;) [quote name='Czarna_Owieczka']Śliczne czarnuchy :loveu: wszystkie identyczne :oops: oj nie prawda-mi z tych zdjęć podobają się tylko 2;) Brat Gasski i taki z panią w jasnym wdzianku;) Quote
ariss Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 a ten mi się strasznie nie podoba:shake: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 A to Diego flavago-moge się odważyć na stwiedzenie,że najbardziej utytułowany sznaucer średni czarny a oto jego wygrnane:cool3:INTERCHAMPION, MULTICHAMPION Champion Polski5 x Dt.CH.VDH22 x CACIB (11 krajów)Champion Litwy5x Dt CAC4 x r.CACIBChampion Łotwy2 x KSA23 x BOBChampion Niemiec VDH3 x BG CAC5 x ISPU CertifikatChampion Białorusi3 x LT CACZdobywca Pucharu Wilna 2006Balcan Champion2 x BU CACZdobywca Pucharu Wilna 2007Baltic Champion1 x MAC CACZdobywca Pucharu Białorusi 2007Champion Estonii1 x RO CACZwycięzca Litwy 2006Champion Bułgarii2 X UA CACZwycięzca Rostock 2006Champion Macedonii1 x LV CACZwycięzca Berlina 2007Champion Węgier5 x HU CACZwycięzca Klubu Węgier 2006Champion Rumunii2 x HSPK CHZwycięzca Estonii 2007Champion Ukrainy - w zatwierdzeniu1 x RUS CACJahressieger Budapeszt 2007Champion Rosji - w zatwierdzeniu1 x RKF CACKwalifikacja Crufts 2007Champion RKF - w zatwierdzeniu1 x EST CACMłodzieżowy Zwycięzca Klubu 2005Młodzieżowy Champion Polski12 x CWC PLMłodzieżowy Zwycięzca Polski 2005 5 x Zwycięzca Młodzieży Quote
eria Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ten co Ci się nie podoba :evil_lol:rzeczywiście nieładny :shake: ten Diego ładny - to tatuś Gassi ? Quote
NightQueen Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 http://images23.fotosik.pl/135/3a248a978529ec89.jpg jaki swinski ogonek :D dlaczego tak bardzo zakrecony jest? Quote
Paulina. Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ten, który się wam nie podoba troche taki nieforemny.. Od tych czarnych sznupków, az mi się w oczach mieni. Fajne są ! :multi: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='eria']ten co Ci się nie podoba :evil_lol:rzeczywiście nieładny :shake: ten Diego ładny - to tatuś Gassi ? No właśnie nie pamiętam jak się ten pies nazywa,ale na wystawach często wygrywa:niewiem: A Diego to jej starszy brat;)mają tą samą mamusię:evil_lol:więc łączy ich pokrewieństwo krwi:evil_lol: [quote name='smallpati']http://images23.fotosik.pl/135/3a248a978529ec89.jpg jaki swinski ogonek :D dlaczego tak bardzo zakrecony jest? niektóre tak mają-ale mi też to nie leży:shake: [quote name='Paulinaaa']Ten, który się wam nie podoba troche taki nieforemny.. Od tych czarnych sznupków, az mi się w oczach mieni. Fajne są ! :multi: Było tak kilka fajnych piesków:cool3: Quote
Magot Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 gassira napisał(a): to jest przyjaźń:evil_lol: Oj, to mi stanowczo na przyjaźń nie wygląda:evil_lol: A kiedy zmniejszysz mi ten bannerek?:-( Quote
ariss Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Magda:)']Oj, to mi stanowczo na przyjaźń nie wygląda:evil_lol: A kiedy zmniejszysz mi ten bannerek?:-( już jest zmniejszony od dawna!!! wklejałam go i u Ciebie i u mnie ale mogę jeszzę raz Quote
Magot Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='gassira']już jest zmniejszony od dawna!!! wklejałam go i u Ciebie i u mnie ale mogę jeszzę raz Tak? Niestety nic nie widziałam:roll: Ale dzięki:calus: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Magda:) napisał(a):Tak? Niestety nic nie widziałam:roll: Ale dzięki:calus: niema problemu:lol:najważniejsze,że Ci się podoba:cool3: Quote
NightQueen Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 niektóre tak mają-ale mi też to nie leży nie pasuje sznupkowi taki :) sznupek najlepiej jak ma sztywny, a nie taki zwiedly OGONEK oczywiscie :D bez skojarzen :evil_lol: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='smallpati']nie pasuje sznupkowi taki :) sznupek najlepiej jak ma sztywny, a nie taki zwiedly OGONEK oczywiscie :D bez skojarzen :evil_lol: zwiędły ogonek.błahahahahhahha:evil_lol: Quote
weszka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ale czarnuchowatych fotek! Drżyjcie konkurenci jak Gassula wpadnie na ringi :D Quote
ariss Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 weszka napisał(a):Ale czarnuchowatych fotek! Drżyjcie konkurenci jak Gassula wpadnie na ringi :D mi też ona wydaje się ładniejsza od tych czarnuchów:evil_lol:-ale ta ocena na pewno jest nieobiektywna;). Podobał Ci się prezent-czy nawet nie zauważyłaś?:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 wiatam wszystkich dzis co do tego sznaucera co sie wam nie podoba i wygrywa to moim zdaniem (chodz sie nie znam)on taki nieproporcjonalny tak jak jakis kwadrat ale to tylko moje odczycie Quote
ariss Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 ewka i haker napisał(a):wiatam wszystkich dzis co do tego sznaucera co sie wam nie podoba i wygrywa to moim zdaniem (chodz sie nie znam)on taki nieproporcjonalny tak jak jakis kwadrat ale to tylko moje odczycie sznaucer powinien być wpisany w kwadrat;) Tyle,że tamten psiak mi przypomina taki kawał bekonu:evil_lol:-mam nadzieję,że nikogo nie urażę:oops: Quote
Magot Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 http://images34.fotosik.pl/97/6378b6dc437b5f2b.jpg mi się ten sznupek też nie podoba:shake::roll: Jak dla mnie za krótki:lol: Quote
NightQueen Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ojj przesadzacie :) poprostu sie tak ustawil :evil_lol: nie jest straszny, ma fajnie miesnie Quote
Magot Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 smallpati napisał(a):Ojj przesadzacie :) poprostu sie tak ustawil :evil_lol: nie jest straszny, ma fajnie miesnie No straszny nie, w życiu jeszcze strasznego sznaucera nie widziałam:evil_lol: Quote
ariss Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 kolejne 2 fotki tego psa-bo wzbudził wiele kontrowersji widzę;) Quote
NightQueen Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Magda:) napisał(a):No straszny nie, w życiu jeszcze strasznego sznaucera nie widziałam:evil_lol: Aaaa to moze to jest idealny sznup, a wszystkie inne sa zle skoro ma takie noty :D No ten wyzej dupki za fajnej nie mi :P i nie podoba mi sie taka dlugaaa broda Quote
Recommended Posts