Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina_Nett']http://images28.fotosik.pl/133/a79de3a138e1dbdd.jpg
Przytulaski :loveu:.

Szczęśliwego Nowego Roku
Karolina&Nett

Dziękujemy bardzo:loveu:

[quote name='Magda:)']Życzenia od nas : http://www.paperboy.nl/?PID1=M3%24F7...%21Y0%20%20%0A

:loveu:

[quote name='Czarna_Owieczka']Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym Roku ! :multi:

:loveu:

[quote name='smallpati']takie spoznione zyczonka

i ta kartka co nie chcialam zrobic innym :)

:loveu::evil_lol:

Ja już na nogach:evil_lol:jak Wam się udała zabawa sylwestrowa-u nas było wyśmienicię no i psiaki przeszły swój nowy rok bez zadnego wrażenia-oby tak zawsze;)

Posted

Ja już na nogach:evil_lol:jak Wam się udała zabawa sylwestrowa-u nas było wyśmienicię no i psiaki przeszły swój nowy rok bez rzadnego wrażenia-oby tak zawsze;-)

to super :multi::multi: Foxi spanikowana siedziała pod biurkiem...ale fakt że w tym roku wyjątkowo długo strzelali:roll:

Posted

A mój Sylwester... hmm delikatnie przemilczę... impreza z gatunku delikatnie mówiąc kiepskich ;)
Ale Nowy Rok to nowe możliwości i pełne optymizmu się popołudniowo witamy!

Posted

gassira napisał(a):

Ja już na nogach:evil_lol:jak Wam się udała zabawa sylwestrowa-u nas było wyśmienicię no i psiaki przeszły swój nowy rok bez rzadnego wrażenia-oby tak zawsze;)

Na nogach to ja bylam juz o 6 bo Molci oczka na wierzch wyszly :mad: siurac sie jej chcialo :angryy:

A sylwek jednen z gorszych jakie mialam

Posted

eria napisał(a):
to super :multi::multi: Foxi spanikowana siedziała pod biurkiem...ale fakt że w tym roku wyjątkowo długo strzelali:roll:

a u nas właśnie mało,ale przed 24 był spacerek i zaczeli już strzelać-a Gassula nic:lol:-jeszcze jakiegoś gościa w tym czasie obszczekała:evil_lol:

Paulinaaa napisał(a):
Mi się tez ten Sylwester podobał :loveu:

Witamy noworocznie !

:multi:

weszka napisał(a):
A mój Sylwester... hmm delikatnie przemilczę... impreza z gatunku delikatnie mówiąc kiepskich ;)
Ale Nowy Rok to nowe możliwości i pełne optymizmu się popołudniowo witamy!

Witamy-a przyszły sylwester napewno lepszy będzie;)

smallpati napisał(a):
Na nogach to ja bylam juz o 6 bo Molci oczka na wierzch wyszly :mad: siurac sie jej chcialo :angryy:

A sylwek jednen z gorszych jakie mialam

Gassula do 14 spała:evil_lol:

ATLANTYDA napisał(a):
Witamy:p
Wszystkiego naj naj naj w :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Nowym Roku

Wzajemnie:cool3:

Magda:) napisał(a):
Hej:loveu: A nam sylwester się nawet udał, Drakkar wszystko przespał:cool1::evil_lol:

PS. Zapraszam do naszej galerii na nowe foteczki :D

zaraz będę:cool3:

Posted

Julix napisał(a):
Gassula odwazna dziewczyna :) Moj sylwester wypadl srednio :) Byly i lepsze i gorsze juz.,

Wyjątkowo dobrze się spisała-aż byłam mile zaskoczona:multi:

Posted

Szczęśliwego Nowego Roku:BIG::cunao:
Ja Sylwka spędziłam w łóżeczku z temperaturką 39.9*:-(
A teraz idę spać ( wreszcie w swoim łóżeczku, bo do dziś była u mamci, która mnie kurowała):razz:

Posted

[quote name='Doginka']Szczęśliwego Nowego Roku:BIG::cunao:
Ja Sylwka spędziłam w łóżeczku z temperaturką 39.9*:-(
A teraz idę spać ( wreszcie w swoim łóżeczku, bo do dziś była u mamci, która mnie kurowała):razz:

Dziękujemy:loveu:
Wreszcie wróciłaś:multi:tylko ten sylweser taki marny-oby to było ostatni e choróbsko w tym roku;)

Posted

To cholerne choróbsko nie ma zamiaru się ode mnie odczepić:placz: - kaszel nie daje mi zasnąć, wnętrzności mnie bolą i tak się męczę od powrotu z Litwy:-((w tym momencie mam tylko 38.3* temperaturkę:multi:)

Posted

quote=furciaczek;9202828]Wszytkiego najlepszego w Nowym Roku!!!:loveu:

dziękujemy ślicznie:loveu:

Doginka napisał(a):
To cholerne choróbsko nie ma zamiaru się ode mnie odczepić:placz: - kaszel nie daje mi zasnąć, wnętrzności mnie bolą i tak się męczę od powrotu z Litwy:-((w tym momencie mam tylko 38.3* temperaturkę:multi:)

:-(bidula:-(
-może Ty jakąś ptasią grype z tamtąd przywiozłaś,bo to chyba w tym czasie było o tym głośno:evil_lol: