Olusia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Jakoś trzeba dobić do tych 200 stron :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Olusia napisał(a):Jakoś trzeba dobić do tych 200 stron :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ile to jeszczę gadania:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Cześć! :) My jesteśmy bez kartki, ale życzymy, Wesołych Świąt, wspaniałych prezentów pod choinką oraz szalonego i szczęśliwego Nowego 2008 :D Quote
Karolina_Nett Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 eria napisał(a):od wczoraj nagadaliście tutaj 5 stron :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Rozmowa się klei ;). gassira napisał(a):ile to jeszczę gadania:evil_lol: Szybko pójdzie :eviltong:. Quote
natija Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 bylo o czym gadac wie se pogadalysmy;);) a do weta dopiero w czwartek... Quote
ariss Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć! :) My jesteśmy bez kartki, ale życzymy, Wesołych Świąt, wspaniałych prezentów pod choinką oraz szalonego i szczęśliwego Nowego 2008 :D Dziękujemy ślicznie-cudaśnych prezentów;) Karolina_Nett napisał(a):Rozmowa się klei ;). Szybko pójdzie :eviltong:. jakby inaczej:evil_lol: natija napisał(a):bylo o czym gadac wie se pogadalysmy;);) a do weta dopiero w czwartek... w czwartek-może do tego czasu mu przejdzie;) Quote
ariss Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Ja już w domku bardzo senna i straszliwie najedzona:evil_lol: Gassula oszalała na punkcie swoich prezentów-ucho świńskie do połowy pochłonięte-resztę na jutro sobie zostawiła,żeby po takich pysznościach nie zostały wyłącznie wspomnienia:evil_lol:. A zabawka pomimo swojego jakże krótkiego popytu w moim domu ma już ślady walki na sobie i wygląda jak po ostrych przejściach:eviltong: Mogę w ciemno powiedzieć,że kura spadła na drugie miejsce w rankingu "ulubione";) A teraz mówimy wszystkim dobranoc:sleep2: Quote
eria Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 moje kudłate dostały świnskie ucho zaaz przed naszą kolacją, coby Kreon nie jęczał i Foxi nie sępiła :evil_lol: i zeżarli po całym wielkim uchu ! Jeszcze są dwa na dziś ! Quote
natija Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 a moj Agent to sie chyba przezarl bo nic nie chce:);) nawet kurzej lapki;) Quote
Avaloth Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 dziękuję ;*;* a mogłabyś mi zrobić tak z dwoma zdjęciami połączonymi? umiesz tak? jak tak to ja Ci dam linki do zdjęć :) Quote
weszka Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Witamy świątecznie! Co dziś porabiacie? Quote
ariss Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 eria napisał(a):moje kudłate dostały świnskie ucho zaaz przed naszą kolacją, coby Kreon nie jęczał i Foxi nie sępiła :evil_lol: i zeżarli po całym wielkim uchu ! Jeszcze są dwa na dziś ! takim to dobrze-ale Gasska nigdy nie zjada całego:shake:oszczędna dziewucha jest.Jak pochłonie to jedno to musi mieć ze 2 tyg przerwy bo inaczej nie chce:evil_lol: natija napisał(a):a moj Agent to sie chyba przezarl bo nic nie chce:);) nawet kurzej lapki;) u nas też śniadania nie chciała;) chester07 napisał(a):dziękuję ;*;* a mogłabyś mi zrobić tak z dwoma zdjęciami połączonymi? umiesz tak? jak tak to ja Ci dam linki do zdjęć :) takie dwa obik siebie?czy o co chodzi,bardzo mnie boli dziś głowa i wolno rozumiem;) więc ":evil_lol:łąpatą i logicznie:evil_lol:" link dawaj;) weszka napisał(a):Witamy świątecznie! Co dziś porabiacie? witanko:lol: Narazie się lenimy i poraz pierwszy od dawna nie pójdziemy na długi spacer;).Około 17 jedziemy do babci na same pyszności więc jest szansa,że Gassula wróci 2x grubsza:evil_lol: Quote
Olusia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Hej :loveu: Moja pod choinką znalazła smakołyki i piłkę :) Piłka na sznurku z kolcami :D - już brakuje jej paru kolców :D Ale przynajmniej miała radochę, kiedy inni członkowie rodziny rozpakowywali swoje prezenty :) Oj, nie marudź - szybko zrzuci te parę kalorii :D Quote
ariss Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Jesteśmy:cool3: Gasska również dostała taką piłe z kolcami na sznurku-tylko ten sznurek jej się bardziej podoba i już go praktycznie popsuła:roll:;) Quote
ariss Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Mam coś dla Was;) http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Ewa Quote
ATLANTYDA Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 O nowe foteczki miałam nosa żeby wpaśc Quote
Bewarka Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ja też...:diabloti: Witamy! Sucysko śliczne :) Quote
Helga&Ares Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 witamy ślicznotkę ach wyrosła suńka:) Quote
ariss Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 ATLANTYDA napisał(a):O nowe foteczki miałam nosa żeby wpaśc ...ma zawsze farta:evil_lol::eviltong: Justys95 napisał(a):Ja też...:diabloti: Witamy! Sucysko śliczne :) sucz czeka na miziano;) Helga&Ares napisał(a):witamy ślicznotkę ach wyrosła suńka:) ooooo Wy chyba u nas pierwszy raz?:lol: Witamy miłym słowem i czarnym ogonem;) Bardzo się cieszymy z nowych gości !!!!!!!!! A ten łobuz niesamowicie szybko rośnie:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 gdzieżby znowu pierwszy ra:evil_lol:z! wątek śledzony od początku. Na początku wpisywałam się, później tylko czytałam i oglądałam fotki Quote
ariss Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Helga&Ares napisał(a):gdzieżby znowu pierwszy ra:evil_lol:z! wątek śledzony od początku. Na początku wpisywałam się, później tylko czytałam i oglądałam fotki no to dlatego nie pamiętam;) Ale ładnie to tak po cichaczu podglądać;):evil_lol: A ja właśnie oglądam Twoje mini cudo:loveu:;) Quote
Recommended Posts