ariss Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 eria napisał(a):a tu prace banerkowe pełną parą !!!!! i o fotach Gassi się zapomniało :mad: despera napisał(a):Cześć:multi: Właśnie, wchodzę, liczę na foty czarnulki, a tu pustki:mad: Magda:) napisał(a):Witamy wieczorkiem:loveu: Gdzie fotki?:diabloti: Dziękuje wszystkim za życzonka ;) Ciesze się,że banery się podobają:lol: A cała banda zacytowana niech się nie niecierpliwi:evil_lol: zaraz poszukam,czy coś w zapasach jeszcze jest i wstawię;) Przez te święta coraz mniej czasu:roll: Quote
Magot Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 http://images33.fotosik.pl/85/4b447e0a146341bc.jpg ta fotka mnie powaliła:cool3: Gassira ma kochanka:diabloti::iloveyou::roflt: Quote
ariss Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='Magda:)']http://images33.fotosik.pl/85/4b447e0a146341bc.jpg ta fotka mnie powaliła:cool3: Gassira ma kochanka:diabloti::iloveyou::roflt: raczej kochankę:eviltong:;) Quote
Karolina_Nett Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Przytulaski najlepsze! :loveu::evil_lol: Quote
despera Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Kochankę?? Tak publicznie??:diabloti: Mizianko dla Gassirki:loveu: Quote
monita Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Eeee nic ciekawego się nie dzieje :eviltong: Quote
Pimpek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 http://images33.fotosik.pl/85/4b447e0a146341bc.jpg Jakie słodkie przytulaski :loveu: http://images32.fotosik.pl/85/bffc2a5da56f896f.jpg Fajnie to wygląda :razz: Quote
ATLANTYDA Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 RADOSNYCH ŚWIĄT :x-mas::x-mas: Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, Niech aniołek Cię mocno ode mnie uściśnie, I złoży serdeczne życzenia, Z okazji Świąt Bożego Narodzenia!:tree1::tree1::tree1: Quote
Pimpek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Z Okazji Nadchodzących Świąt i Sylwestra, Dużo Szczęścia,Zdrowia,Pomyślności,Pyszności,Od Groma Prezentów, Hucznego Sylwestra,Szampana Smacznego, I Wszystkiego Najlepszego ! Życzy Paulina Z Pimpkiem :cool3: Quote
natija Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 widze,ze jeszcze goraczka przed swiateczna trwa:) Quote
ewka i haker Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 gassira napisał(a):Fajnie,że Tobie się również podoba:multi: Jak już się naucze to pewnie że będziesz mogła tylko że mi to strasznie dużo czasu zajmuje:roll: wierze w ciebie:lol: Quote
ewka i haker Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 przepraszamy za nas nie bylo ale nam sie komputer roozwalil i po swietach miec bedziemy dopiero:placz: Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Quote
weszka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Śliczne fotecki - zwłaszcza przytulaski z wilczakiem :loveu::eviltong: A skoro wszyscy to wszyscy i ja też pędzę z życzeniami :p Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 http://images33.fotosik.pl/85/4b447e0a146341bc.jpg Jakie cudeńka :loveu: Wesołych świąt :) :tree1: Quote
ariss Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='despera']Kochankę?? Tak publicznie??:diabloti: Mizianko dla Gassirki:loveu: a co:eviltong: [quote name='ATLANTYDA']RADOSNYCH ŚWIĄT :x-mas::x-mas: Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, Niech aniołek Cię mocno ode mnie uściśnie, I złoży serdeczne życzenia, Z okazji Świąt Bożego Narodzenia!:tree1::tree1::tree1: :loveu: [quote name='Pimpek']Z Okazji Nadchodzących Świąt i Sylwestra, Dużo Szczęścia,Zdrowia,Pomyślności,Pyszności,Od Groma Prezentów, Hucznego Sylwestra,Szampana Smacznego, I Wszystkiego Najlepszego ! Życzy Paulina Z Pimpkiem :cool3: :loveu: [quote name='natija']widze,ze jeszcze goraczka przed swiateczna trwa:) już mam dość:roll: a jutro powtórka z rozrywki;) [quote name='ewka i haker']wierze w ciebie:lol: już nie pamiętam o co chodziło? [quote name='Luzia&Funia'][FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: :loveu: [quote name='weszka']Śliczne fotecki - zwłaszcza przytulaski z wilczakiem :loveu::eviltong: A skoro wszyscy to wszyscy i ja też pędzę z życzeniami :p Dziękujemy:loveu: [quote name='ewka i haker'] :loveu: [quote name=':: FiGa ::']http://images33.fotosik.pl/85/4b447e0a146341bc.jpg Jakie cudeńka :loveu: Wesołych świąt :) :tree1: Jeszcze raz WSZYSTKIM dziękujemy za życzonka;) Ja to dopiero jutro zacznę się rewanżować Quote
eria Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 ja też planuję jutro kartki rozsyłać :eviltong: Quote
ariss Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 To na dobry początek dla wszystkich co do nas zaglądają Quote
AnkaG Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Zdrowych i pogodnych świąt życzy Anka ze sznaucerkami. :tree1: Quote
eria Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 dzień dobry !! my także przyszliśmy życzyć Wesołych Świąt :multi: Quote
Recommended Posts