ariss Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 :cool3:Fuga*** napisał(a):wow! piękna!!! :loveu: Paulinaaa napisał(a):http://images24.fotosik.pl/126/eef677b12892789d.jpg To zdjęcie jest świetne :loveu: Az zapiera dech ! trochę przekombinowane,ale właśnie dlatego mi się podoba;) Ewa_17 napisał(a):hej hej cioteczki, wlasnie skonczylam podziwiac nowe fotki mojej ulubienicy :cool3: Gassira jest cudna :loveu: pozdrawiamy :lol: P.S. jedziecie na zlot? :D ja to już nie moge się doczekać zdjęć Twojego sznaucerka:cool3: Ja to nic nie wiem o żadnym zlocie?!!!! Olusia napisał(a):http://images34.fotosik.pl/77/e45de3ece99533bd.jpg Cudowna :loveu::cool3: liście to jej ukochana zabawa:evil_lol: ATLANTYDA napisał(a):Witam :p Widzę że mam szczęście bo trafiłam na świeżutkie fotki :lol::lol:. jutro będą następne:razz: ewka i haker napisał(a):hej wszystkim super foty z tym zielonym psem najlepsza:evil_lol: mozna wiedziec jaki?? to jej wróg numer jeden-nigdy nic tak nie obszczekała:roll: natija napisał(a):ta jest super:):loveu:http://images34.fotosik.pl/77/e45de3ece99533bd.jpg :lol: Ewa_17 napisał(a):dogomaniacki, a jaki inny?:eviltong: moniska napisał(a):Piękna :-o:-o Mizianko odemnie :roll: mizianko po szyjce-gassula lubi to najbardziej;) ewka i haker napisał(a):tak myslalam ale prosze wiecej info:cool3: i ja również,a jakiegoś zlotu sznacerków nie ma?;) Quote
sacred PIRANHA Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Gassira...jest zlot dogomaniakow organizowany w sierpniu...wejdz na watek:) "VI zlot dogomaniakow" Quote
ariss Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Niki-lidka napisał(a):Gassira...jest zlot dogomaniakow organizowany w sierpniu...wejdz na watek:) "VI zlot dogomaniakow" ok.zaraz sprawdzę;)Dzięki Quote
BBeta Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Dobry wieczór ;) http://images24.fotosik.pl/126/eef677b12892789d.jpg Bardzo ładnie wyszło :loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 BBeta napisał(a):Dobry wieczór ;) http://images24.fotosik.pl/126/eef677b12892789d.jpg Bardzo ładnie wyszło :loveu::loveu::loveu: z Twoich ust to wielki komplement:loveu: Dziękuję:lol: Quote
natija Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 a wy gdzie sie podziewacie,pewnie odsypiacie nocne buszowanie po dogo:):):) Quote
AnkaG Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Zaczyna już wyglądać jak dorosły sznupek. Quote
ariss Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 natija napisał(a):a wy gdzie sie podziewacie,pewnie odsypiacie nocne buszowanie po dogo:):):) eria napisał(a):dzień dobry Gassirki !! AnkaG napisał(a):Zaczyna już wyglądać jak dorosły sznupek. Pimpek napisał(a):Dobry wieczór :D Witam wszystkich;) Musiałam sobie od Was troszkę odpocząć;) a tak na poważnie to może jakąś fotkę zaraz wrzucę:cool3: Quote
ariss Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Fuga*** napisał(a):jęzorek słodki :-) bo to sesja jęzorkowa była;)tylko na jednym łobuziara za szybko go schowała:evil_lol: Quote
ariss Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 upssssssss.....no może na dwóch:evil_lol: Quote
Magot Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ale z niej już duża pannica:loveu: W życiu bym nie pomyślała, że to jeszcze dzieciak:evil_lol: Quote
eria Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 duża śliczna dziewczynka, ile Gassi waży ???:lol: Quote
ariss Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Magda:) napisał(a):Ale z niej już duża pannica:loveu: W życiu bym nie pomyślała, że to jeszcze dzieciak:evil_lol: :cool3: po bródce i brewkach jeszcze widać:evil_lol:Ale tatuśka to już przerosła,bo to był związek gdzie mamusia była wyższa;) eria napisał(a):duża śliczna dziewczynka, ile Gassi waży ???:lol: Starzeje się łobuziara:evil_lol:waży 16,1kg-grubas jeden:evil_lol:a jeszcze nie tak dawno temu miałam siłę ją po schodach wnosić:lol:teraz to już nie ma mowy:shake::evil_lol: Quote
eria Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 czyli jakies 2 kg cięższa od Foxi :lol: wzrostem podejrzewam ze takie same są :loveu: Quote
ariss Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 eria napisał(a):czyli jakies 2 kg cięższa od Foxi :lol: wzrostem podejrzewam ze takie same są :loveu: Gassula ma 48 cm...jak narazie:roll: i będzie jeszcze cięższa:roll: Quote
eria Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 to jakieś 3 cm wyższa od Foxi , ale ją ciężko zmierzyć więc trudno powiedzieć :cool3: lecę na spacerek ! Quote
Fuga*** Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 witamy się :-) widzę, że znowu był ładny spacerek i nowy kolega się znalazł :-) Quote
weszka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 gassira napisał(a):Gassula ma 48 cm...jak narazie:roll: i będzie jeszcze cięższa:roll: Kawał baby :crazyeye: To lepiej żeby już nie rosła bo niepokojąco zbliża się do górnej granicy wzrostu :evil_lol: Foty z wilczakiem :loveu: pięęękne :loveu: Quote
ATLANTYDA Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 weszka napisał(a):Kawał baby :crazyeye: To lepiej żeby już nie rosła bo niepokojąco zbliża się do górnej granicy wzrostu :evil_lol: Foty z wilczakiem :loveu: pięęękne :loveu: Pewnie za dobrze podjada :eviltong:dlatego tak rośnie ale jak takiego cuda:loveu::loveu: nie rozpieszczać . Pozdrowionka i mizianki dla czarnulki :lol::p Quote
ariss Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 weszka napisał(a):Kawał baby :crazyeye: To lepiej żeby już nie rosła bo niepokojąco zbliża się do górnej granicy wzrostu :evil_lol: Foty z wilczakiem :loveu: pięęękne :loveu: No właśnie jest już przerażająco wielka-wrodziła się w mamusię która ma równo 50cm,mamy skrytą nadzieję,że jej nie przerośnie bo wtedy wystaw nie będzie tylko sucz do KOCHANIA:loveu: Inne psy z tego miotu są mniejsze od niej i mają dobry wzrost tylko ona takie monstrum. Jak ma już być za duża to mogłaby wyrosnąć na olbrzymaka:evil_lol:,a tak na poważnie to od jakiegoś miesiąca stoi w miejscu więc jest spora szansa,że wzrost będzie dobry:lol: ATLANTYDA napisał(a):Pewnie za dobrze podjada :eviltong:dlatego tak rośnie ale jak takiego cuda:loveu::loveu: nie rozpieszczać . Pozdrowionka i mizianki dla czarnulki :lol::p Ja to ją rozpieszczam spacerami:roll:dziewucha ma za dobrze ze mną:evil_lol: A Gassula to niestety niejadek:roll: Quote
Recommended Posts