ariss Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='natija']super zachod slonca Ci wyszedl:) http://images31.fotosik.pl/74/a3af5a7ea5f0af64.jpg ta tez jest super fejnie pozuje:) dzięki:eviltong: a ten mój mały łobuz prawie nigdy spokojnie nie stoi:roll: Quote
natija Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 gassira napisał(a):dzięki:eviltong: a ten mój mały łobuz prawie nigdy spokojnie nie stoi:roll: to tak jak moj,mojemu tez ciezko zrobic taka fotke.... Quote
ariss Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 natija napisał(a):to tak jak moj,mojemu tez ciezko zrobic taka fotke.... i taki ich urok:loveu::eviltong: Quote
natija Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 dokladnie,przynajmniej sa zywe i jest wesolo:):);) Quote
ariss Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 natija napisał(a):dokladnie,przynajmniej sa zywe i jest wesolo:):);) Gassula właśnie się obudziła i ma poważną dyskusje ze swoim kocem-ale ona na niego warczy-szkoda,że tego nie słyszycie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
natija Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 moj Agent zawsze jak mala idzie z kocykiem to jej chce go ukrasc.... Quote
ariss Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 natija napisał(a):moj Agent zawsze jak mala idzie z kocykiem to jej chce go ukrasc.... kocyki są najfajniejsze:eviltong: Uciekam na ostatni spacerek;)ale jeszczę tu wrócę;) Quote
Olusia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 http://images31.fotosik.pl/74/a3af5a7ea5f0af64.jpg Śliczna :loveu: Quote
eria Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Paulinaaa napisał(a): A ta pupa w tle, to nie bulwa przypadkiem? :razz: ta to tylko na pupy patrzy :evil_lol: wkleiłam u siebie 13 fot dzisiaj a Paulina zauważyła tą jedną z wypiętym tyłkiem Kreona :evil_lol::evil_lol: gassira napisał(a):bardzo się cieszę z antenki,bo takie "świńskie" mi się nie podobają. co prawda to prawda !!!!!!:loveu: oo widzę że i Leosiek tam przychodzi na spacerki :loveu::loveu: Quote
ariss Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='natija']ja tez mykan na spacerek i nyny:) to do usłyszonka:eviltong:my już w domku;) [quote name='Olusia']http://images31.fotosik.pl/74/a3af5a7ea5f0af64.jpg Śliczna :loveu: :loveu: [quote name='eria']ta to tylko na pupy patrzy :evil_lol: wkleiłam u siebie 13 fot dzisiaj a Paulina zauważyła tą jedną z wypiętym tyłkiem Kreona :evil_lol::evil_lol: co prawda to prawda !!!!!!:loveu: oo widzę że i Leosiek tam przychodzi na spacerki :loveu::loveu: hahahha.chyba specjalnie dla Pauliny powklejam serię tyłkową:evil_lol: Leosik jest codziennym bywalcem:cool3: Quote
natija Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 my tez juz wrocilsmy,zrobilam nawet fotki myslalam,ze nie wyjda.... Quote
ariss Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 natija napisał(a):my tez juz wrocilsmy,zrobilam nawet fotki myslalam,ze nie wyjda.... już widziałam:cool3:mokrego futrzastego zwierza:cool3:;) Quote
natija Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 no w domu to juz mam powycierana podloge-Agent powycieral;);) Quote
ariss Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 natija napisał(a):no w domu to juz mam powycierana podloge-Agent powycieral;);) Jak na prawdziwego Agenta przystało,został obdarowany poważnym zadaniem i z tego co mówisz spisał się znakomicie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 :multi::multi::multi:Gratulujemy setnej stronki !!!!! i idziemy spać :evil_lol: dobrej nocki !! Quote
ariss Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 eria napisał(a)::multi::multi::multi:Gratulujemy setnej stronki !!!!! i idziemy spać :evil_lol: dobrej nocki !! natija napisał(a):no gratuluje setnej stronki:):):):):) jakoś szybko poszło:cool3: Quote
natija Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 szybko szybko:)no w kazdym badz razie szybciej niz u mnie:):) Quote
ariss Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 jak to 100 stronka to jeszcze 2 fotki z ostatniego spacerku na polach;) Quote
Doginka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='gassira'] ...bardzo się cieszę z antenki,bo takie "świńskie" mi się nie podobają. :angryy::mad::eviltong:Rapcio czasem zawija ogonek jak prosiaczek:loveu::eviltong: Widziałam wszystkie foty, ale zacytuję te ostatnie - Są piękne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Myślałaś pewnie, że dziś tu nie wpadnę:razz::cool3::evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
ariss Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Doginka napisał(a)::angryy::mad::eviltong:Rapcio czasem zawija ogonek jak prosiaczek:loveu::eviltong: Widziałam wszystkie foty, ale zacytuję te ostatnie - Są piękne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Myślałaś pewnie, że dziś tu nie wpadnę:razz::cool3::evil_lol::diabloti::eviltong: u miniaków świńskie ogonki wyglądają jakoś trochę lepiej niż u tych większych:eviltong: Ciesze się,że foty się podobają-staram się je cały czas ulepszać,ale różnie to wychodzi:roll: Kochana to jest Twoja godzina...więc nie skreśliłam Cię tak odrazu;)miałaś jeszczę kilka minut:evil_lol: Quote
Doginka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Niedawno skończyłam kompać i suszyć moje kunlisie:Dog_run::mdleje: i jestem padnięta, ale do Ciebie musiałam zajrzeć przed snem:diabloti: Hihihi, mam nadzieję, że sąsiedzi mnie jutro nie powieszą:grab: za ryk suszary:razz:( ryczała do 01.08):diabloti: I moje sznupki teraz czyściutkie smacznie śpią:loveu: DOBRANOC Quote
Recommended Posts