Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gassira napisał(a):
5cm różnicy no nie wytrzymam:evil_lol:

no całe 5 cm :evil_lol::razz:,
dzisiaj udało mi sie po pstryksć nowe fotki ale wrzucę dopiero w niedziele bo dzisiaj nie dam rady.Przez cały dzień biegam z tą boksiczka co chwilę na dwór :painting: i ze zmęczenia to już padam:mdleje:.Gassira szybko nauczyła sie siusiać na dworze?

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
no całe 5 cm :evil_lol::razz:,
dzisiaj udało mi sie po pstryksć nowe fotki ale wrzucę dopiero w niedziele bo dzisiaj nie dam rady.Przez cały dzień biegam z tą boksiczka co chwilę na dwór :painting: i ze zmęczenia to już padam:mdleje:.Gassira szybko nauczyła sie siusiać na dworze?

Praktycznie zaraz po kwarantannie,zabraliśmy ją na 2 tygodnie na działke i tam tylko raz załatwiła się w domku i to pierwszego dnia jak przyjechaliśmy.To były wakacje więc prawie cały czas w ogródku się siedziało.No i jak wróciła to już tylko na dworzu;)Przyfarciło się nam:lol:.
Ależ ja jestem ciekawa tej boksiczki,choć jedną fotke byś dała:cool3:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
dobranocka piękna!!:loveu:
złota jesień w pełni:cool3:

Dobranocka:loveu:
Nie ma to jak stare fotki;)
Ciszymy się,że z Twoją sucz coraz lepiej:eviltong:

Posted

Chociaż siedzę cichutko, to wszystko czytałam i oglądałam:p
Za tydzień jadę na Litwę z Gordusiem i troszkę narobię zaległości, ale mam nadzieję, że nie zapomnisz o nas:diabloti::razz:

Posted

[quote name='Doginka']Chociaż siedzę cichutko, to wszystko czytałam i oglądałam:p
Za tydzień jadę na Litwę z Gordusiem i troszkę narobię zaległości, ale mam nadzieję, że nie zapomnisz o nas:diabloti::razz:

To ja wtedy będę mocno trzymać kciuki,bo to chyba Wasz pierwszy wystawowy wyjazd zagraniczny?

Pamięć to ja mam dobrą,coprawda krótkotrwałą:evil_lol:ale o Was napewno nie zapomnę:lol::cool3:

Posted

[quote name='gassira']To ja wtedy będę mocno trzymać kciuki,bo to chyba Wasz pierwszy wystawowy wyjazd zagraniczny?

Pamięć to ja mam dobrą,coprawda krótkotrwałą:evil_lol:ale o Was napewno nie zapomnę:lol::cool3:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Gordon jedzie drugi raz, ale ja z Gordonem jadę poraz pierwszy:razz:i boję się jak diabli, bo nie znam języków obcych:shake::oops:

Posted

Doginka napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Gordon jedzie drugi raz, ale ja z Gordonem jadę poraz pierwszy:razz:i boję się jak diabli, bo nie znam języków obcych:shake::oops:

Nic się nie martw bo na pewno będzie dobrze i świetnie sobie oboje poradzicie:lol:

Posted

jeee i basset jakiś się tu znalazł :cool3: Foksik kiedyś miała kolegę basseta -Snoopiego :evil_lol:
a Gassula -na każdej kolejnej focie piękniejsza:loveu:

Posted

eria napisał(a):
jeee i basset jakiś się tu znalazł :cool3: Foksik kiedyś miała kolegę basseta -Snoopiego :evil_lol:
a Gassula -na każdej kolejnej focie piękniejsza:loveu:

:loveu:
baseta to mam nawet zbliżenia i fotek jeszczę dużo ale muszę to jakoś rozłożyć na kolejne dni:eviltong: