ariss Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Olusia napisał(a):Hej :cool3: http://images29.fotosik.pl/120/a6365a6201643bfe.jpg Cudowna jest :loveu: Widać, że kocha patyki :lol: Masz rację-bez patyka jak bez łapy:evil_lol: No i bródzić też się uwielbia,choć nie wiem jak ona to robi bo nigdy się jeszcze w płotku nie pluskała:roll: Quote
eria Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 cześć :lol: przeszukałam cały bazarek i nie znalazłam tej aukcji -może już zakończona:shake: w każdym bądź razie kubraczki szyje Taks - może napisz PW ? Quote
ariss Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 eria napisał(a):cześć :lol: przeszukałam cały bazarek i nie znalazłam tej aukcji -może już zakończona:shake: w każdym bądź razie kubraczki szyje Taks - może napisz PW ? Dziękuję,jestem bardzo wdzięczna mam nadzieję,że Gassula będzie równie pięknie jak Kreoś prezentowała się w kubraku;):eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ale śliczne zdjęcia :loveu:. A Gassi taka posłuszna ;). Ty tak fotki przycinasz czy już ci takie wychodzą? :oops::eviltong: Quote
eria Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84331&highlight=kubraczek znalazłam!! Quote
ariss Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Karolina_Nett napisał(a):Ale śliczne zdjęcia :loveu:. A Gassi taka posłuszna ;). Ty tak fotki przycinasz czy już ci takie wychodzą? :oops::eviltong: :loveu: Ja fotki robie bardzo duże i wrzycam na fotosik i po zmniejszeniu tam właśnie tak wyglądają:eviltong: Quote
ariss Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 eria napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84331&highlight=kubraczek znalazłam!! :loveu::multi::multi::multi:dziękuję jesteś kochana:multi::multi::multi::loveu: Quote
Karolina_Nett Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Aha :). Ja już właśnie zaczynam mierzyć Netta bo nam się to bardzo przyda :multi::multi::multi:. Quote
natija Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 witamy z wieczorka;);)oj ten fotosik:):):) Quote
Magot Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Wszystkie fotecki slicne:loveu: Ależ ona wydoroślała i urosła:-o Quote
ewka i haker Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Karolina_Nett napisał(a):Aha :). Ja już właśnie zaczynam mierzyć Netta bo nam się to bardzo przyda :multi::multi::multi:. ja tez chyba zamowie Quote
AnkaG Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ale panienka urosła. :-o Spóźnione życzonka półrocznych urodzin. :lol: Quote
ariss Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 AnkaG: dziękujemy za życzonka:loveu: Magda:):rośnie szybciutko,czasem wspominam tą słodką kulke która niedawno do mnie przyjechała,a teraz to już baba z charakterkiem:diabloti::evil_lol: ewka i haker: ja to na pewno:eviltong:.Gassula jak zobaczyła Kreosia w tym kubraku to odrazu zapragneła mieć taki sma:eviltong::evil_lol: Quote
Doginka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Cześć Gassi Melduję, że jestem:diabloti: Quote
ariss Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Doginka napisał(a):Cześć Gassi Melduję, że jestem:diabloti: Cześć kochna jakby Cię nie było-nie wybaczyłabym:evil_lol: Gratulację i jeszcze pewnie 0 błędów:evil_lol: Quote
Doginka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 gassira napisał(a):Cześć kochna jakby Cię nie było-nie wybaczyłabym:evil_lol: Gratulację i jeszcze pewnie 0 błędów:evil_lol: 1 błąd był:oops::oops::oops: Quote
ariss Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Doginka napisał(a):1 błąd był:oops::oops::oops: To i tak dobrze-ważne,że zdane jeszcze tylko praktyka i z psami na pola będziesz przyjeżdzć-wtedy już będziesz zmotoryzowana i Ci nie wybaczę jak kiedyś nas nie owiedzisz:mad::lol: Quote
Doginka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 gassira napisał(a):To i tak dobrze-ważne,że zdane jeszcze tylko praktyka i z psami na pola będziesz przyjeżdzć-wtedy już będziesz zmotoryzowana i Ci nie wybaczę jak kiedyś nas nie owiedzisz:mad::lol: Na wiosnę odwiedzę na 100%:diabloti: Quote
ariss Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Doginka napisał(a):Na wiosnę odwiedzę na 100%:diabloti: Trzymam za słowo:cool3: Quote
Doginka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 http://images25.fotosik.pl/120/7439d642b04329ac.jpg Ale Gassi ma tu dłuuugi jęzor:diabloti::eviltong::diabloti: Quote
ariss Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 a to są efekty bezsenności i nudy:roll: Quote
ariss Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 furciaczek napisał(a):Dotarlam wkoncu i tutaj:loveu: :multi::multi::multi:nareszcie:multi: już myślałam,że o nas zapomniałaś:roll: Quote
furciaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 gassira napisał(a)::multi::multi::multi:nareszcie:multi: już myślałam,że o nas zapomniałaś:roll: Jak mozna zapomniec:loveu: Postaram sie wpadac regularnie, teraz przed swietami to na nic czasu czlowiek nie ma:shake: Quote
Recommended Posts