Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

cześć :lol:
przeszukałam cały bazarek i nie znalazłam tej aukcji -może już zakończona:shake: w każdym bądź razie kubraczki szyje Taks - może napisz PW ?

Posted

eria napisał(a):
cześć :lol:
przeszukałam cały bazarek i nie znalazłam tej aukcji -może już zakończona:shake: w każdym bądź razie kubraczki szyje Taks - może napisz PW ?

Dziękuję,jestem bardzo wdzięczna mam nadzieję,że Gassula będzie równie pięknie jak Kreoś prezentowała się w kubraku;):eviltong:

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
Ale śliczne zdjęcia :loveu:. A Gassi taka posłuszna ;). Ty tak fotki przycinasz czy już ci takie wychodzą? :oops::eviltong:

:loveu:
Ja fotki robie bardzo duże i wrzycam na fotosik i po zmniejszeniu tam właśnie tak wyglądają:eviltong:

Posted

AnkaG: dziękujemy za życzonka:loveu:

Magda:):rośnie szybciutko,czasem wspominam tą słodką kulke która niedawno do mnie przyjechała,a teraz to już baba z charakterkiem:diabloti::evil_lol:

ewka i haker: ja to na pewno:eviltong:.Gassula jak zobaczyła Kreosia w tym kubraku to odrazu zapragneła mieć taki sma:eviltong::evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Cześć Gassi
Melduję, że jestem:diabloti:

Cześć kochna jakby Cię nie było-nie wybaczyłabym:evil_lol:
Gratulację i jeszcze pewnie 0 błędów:evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
1 błąd był:oops::oops::oops:

To i tak dobrze-ważne,że zdane jeszcze tylko praktyka i z psami na pola będziesz przyjeżdzć-wtedy już będziesz zmotoryzowana i Ci nie wybaczę jak kiedyś nas nie owiedzisz:mad::lol:

Posted

gassira napisał(a):
To i tak dobrze-ważne,że zdane jeszcze tylko praktyka i z psami na pola będziesz przyjeżdzć-wtedy już będziesz zmotoryzowana i Ci nie wybaczę jak kiedyś nas nie owiedzisz:mad::lol:

Na wiosnę odwiedzę na 100%:diabloti:

Posted

gassira napisał(a):
:multi::multi::multi:nareszcie:multi: już myślałam,że o nas zapomniałaś:roll:

Jak mozna zapomniec:loveu:

Postaram sie wpadac regularnie, teraz przed swietami to na nic czasu czlowiek nie ma:shake: