ariss Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 bzykowi brakuje skrzydełek:roll: e suki się różnią od siebie, szczególnie na żywo- młoda jest młoda i widać że to jeszcze dzieciak:lol: a więc wystawa w Lublinie była dość kontrowersyjna;) ale jest jak jest i co zrobić lecimy z fotkami by doginka:lol: Khagra ocena doskonała, Zw.Mł. BOB JUNIOR- zaczęłyśmy młodzieżowy championat Gassira ocena doskonała, CWC a sędziowanie było kontrowersyjnie między innymi dlatego:roll: dobrze, że mam opanowaną i wygimnastykowaną sukę:diabloti: Quote
Justa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Jak bym mogła nie poznać mojej Różyczki? :loveu: Quote
Migori Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Matko Polko http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/wyginammiaociao-1.jpg co ona jej sprawdza? pedicure? czy frencha dobrze zrobiłaś ? :-o Ślicznie Ci dziewczynka rośnie. :loveu: Quote
Kashdog Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Gratulacje wyników wystawowych :) Ale to już u Was normalka chyba :diabloti: Quote
ariss Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 sędzina miała jakąś swoją dziwną wizje, oprócz tego co widać na zdjęciu macała zęby tak jakby sprawdzała czy się nie ruszają:evil_lol: Kashdog napisał(a):Gratulacje wyników wystawowych :) Ale to już u Was normalka chyba :diabloti: nie jestem zadowolona z wyników na tej wystawie:diabloti: nie licząc rozpoczęcia młodzieżowego championatu młodej! Chciałam napisać, jak dostane foty, ale że muszę na nie jeszcze poczekać dodam tylko, że tego samego dnia w Kaliszu Kashmir również rozpoczął młodziezowy championat Polski zdobywając BOB JUNIOR:loveu::multi: Quote
Saththa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 kurcze ja tutaj byłam czytałam oglądałam i nie skomentowałam... :hmmmm: Dziwne. Hmmm chciałam pogratulowac ale skoro piszesz, ze ejsteś nie zadowolona to ja nie wiem co mam zrobić :niewiem: Pogratulować mamusi Kashmira mogę;) Quote
weszka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Gratuluję sukcesów dzieciom :multi::loveu: Matka się nie popisała :eviltong::evil_lol: Następnym razem weź ją do dobrej manicurzystki :evil_lol: Quote
ariss Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 weszka napisał(a):Gratuluję sukcesów dzieciom :multi::loveu: Matka się nie popisała :eviltong::evil_lol: Następnym razem weź ją do dobrej manicurzystki :evil_lol: to wszystko przez to, że Gass ma tam łaskotki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Hihihi Szkoda, że Furli nie było na tej wystawie bo by mogła pani powiedzieć w paru żołnierskich słowach co myśli o takiej gimnastyce :D Quote
Fides79 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Gratuluję, pieknie się twoje dziewczyny prezentowały :p jakos nie jestem wielką i stałą bywalczynią wystaw, ale pierwszy raz sie spotykam z tym zeby sędzia łapy od spodu oglądał :crazyeye: Quote
weszka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Fides79 napisał(a):jakos nie jestem wielką i stałą bywalczynią wystaw, ale pierwszy raz sie spotykam z tym zeby sędzia łapy od spodu oglądał :crazyeye: Sporo zagranicznych sędziów to robi ;) Quote
Elitesse Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 weszka napisał(a):Sporo zagranicznych sędziów to robi ;) ja tez pierwszy raz widzialam cos takiego Quote
weszka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Tzn. ja nie wiem na ile ta pani robiła to fanatycznie i czego szukała ale na wystawach z Dirki kilku sędziów jej sprawdzało łapy od spodu stąd aż tak bardzo mnie to nie dziwi. Quote
ariss Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 dziękuję za miłe słowa:loveu: dla mnie sędzia może sprawdzać co chce, ale nie w sposób jaki chce. Są odpowiednie zasady podchodzenia do psa i robienia z nim różnych rzeczy. Gass stary wyjadacz miała to w wielkim poważaniu, choć faktem jest że jakbym zrobiła krok do tyłu to runęła by na ziemie a jej tylna łapa zostałaby w rękach sędziny:roll: ale młoda jeszcze obyta nie jest i wykręcania łap w taki sposób, natarczywego macania, i pchania obu rąk do mordki nie uznała jako normalne:roll: efekt był taki, że na ringu honorowym pięknie stała dopóki nie zobaczyła tej sędziny która lezie w jej kierunku, od razu ogon pod siebie i dupsko na ziemi posadziła- zaznaczam, że ona się ludzi nie boi;) obcych po prostu olewa, a jak ktoś się nad nią rozpływa to jest kupiona:evil_lol: Quote
Doginka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='Migori']Matko Polko http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/wyginammiaociao-1.jpg co ona jej sprawdza? pedicure? czy frencha dobrze zrobiłaś ? :-o ... I znowu sikam:roflt: Z tego frencha:roflt: [quote name='ariss']to wszystko przez to, że Gass ma tam łaskotki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No teraz to już mi musisz pampersy zafundować:roflt: Przed snem przylazłam Ci pogratulować jeszcze raz rozpoczęcia ciężkiej drogi do Championatu młodzieżowego dla Khagry:multi::klacz: A z werdyktem Sędziny się nie zgadzam:angryy: Gassi powinna wziąć rasę. Tamta suka była garbata i szła z łbem prawie przy ziemi, a Gass trzymała łepetynkę w górze i ma prosty grzbiecik:loveu: A jeśli chodzi o najpiękniejszego sznaucera wystawy, to Agat był bezkonkurencyjny, ale Sędzia nawet klasy nie dała mu wygrać:crazyeye::shake::angryy: Quote
Elitesse Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 ano dziwne te werdykty byly... ja rozumiem ze ona moze nie lubic psow w amerykanskim typie - ponoc na nie jest cieta ale to nie znaczy ze musi dawac wygrywac psom ewidentnie brzydkim :roll: Quote
ariss Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 sędziowanie było kontrowersyjne, wielu się z nim nie zgadzało, a część się cieszyła:lol: Ja po tym całym dniu dalej nie potrafię określić jaki ta Pani ma typ, ale dla mnie sędzia który przeprasza za to co myśli/myślał obojętnie czy to prawda czy nie to jest pomyłka:lol: Mam nadzieję, że na nią już nigdy nie trafie;) Quote
Elitesse Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 ja nigdy u niej na ringu nigdy nie bylam i z wlasnej woli nie bede Quote
Tekla64 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 juz sie wypowiedzialam a le wyglada na to ze moich sentencji tu nie chca hihihi i mnie wywalilo gartulacje mimo wszystko zes niezadowolona to mnie sie zdjecia z wystawy podobaja sedziowanie nigdy nie jest obiektywne a odbior werdyktow juz calkiem obiektywny nie jest hihihi bo nie moze byc ale razace werdykty sa poprostu ..... nie do przyjecia ino na nie i tak nie ma sily Quote
ahedok Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 nie no, CWC dla Gass i rozpoczęty Mł. Ch. małej, a tu narzekanie? :D gratulacje, śliczne dziewczyny :loveu: Quote
eria Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Poznałam dziś cudną, słodką średniaczkę z Flavago. Ma 10 miesięcy, z miotu "J" - Juanita czy jakoś tak. Po domowemu Tajga. Pani miała wcześniej 3 olbrzymy, ale że przeszła na emeryturę, pomyślała,że na strarsze lata to już zdecyduje się na psa bardziej kompaktowego. I trafiła na totalne ADHD :D Mówi,że ona ma temperament za wszystkie trzy jej olbrzymy razem wzięte i czasem żałuje ,że jednak się na olbrzymka nie zdecydowała hiih. Quote
Tekla64 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 ja se tu zagladam czekam a tu nadal cisza jak makiem zasial!!!! Ariss ty dalej moich zdjec nie widzisz???? to choc u Eri se poogladaj Quote
NightQueen Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Witam Gratuluje wyników z Krakowskiej :p Widziałam na wystawię twoje dziewczyny :loveu: i młodego kawalera zresztą też :p W ogóle Ciebie też widziałam i nawet podejść chwiałam, ale y to strasznie zabiegana byłaś, złapać Cię nie szło :evil_lol: Czy panna twoja nie była przypadkiem pożyczona do MP?:p Quote
Recommended Posts