ariss Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 klaudusia0219 napisał(a):wyobraziłam sobie dorosłego Sharka u mnie na stopach :D hahahahahahha a ja Ciebie płaską i przyklejoną do podłogi:roflt: weszka napisał(a):Oj śliczny ten łobuz :) I spotkanie rodzinne fajne! Nie mówiąc o zdjęciu oczka! następne spotkanie już w czerwcu:loveu: a jutro przyjeżdża do mnie Kaper:razz: ewka i haker napisał(a):właśnie chodziło mi świadomość tylnych łap i dobrą równowagę chociaż np taki Haker ma to ale wejście na stopy to dla niego hard muszę zatrudnić kogoś do pomocy i zrobić innym sposobem wybitnym szkoleniowcem nie jestem, ale jakieś pojęcie mam;) Doginka napisał(a):Ewa, poćwicz z moim upartym Lotinkiem, bo ten dureń nic nie umie oprócz stania wystawowego:evil_lol: wyślij go do mnie na wakacje:diabloti: klaudusia0219 napisał(a):co ja bym dała, żeby moja ciapa stać umiała :D potrzebujesz tylko kogoś kto Ci pokaże jak go nauczyć, to nie jest takie bardzo trudne. Dacie radę! Doginka napisał(a):zapomniałam, że Lotos jeszcze umie dawać łapę i aportować piłeczkę:lol:;-) on jest świetnym aporterem:loveu: nie tylko piłeczkowym, a szarpak z futrem uwielba:razz: Quote
Culineo Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 ariss napisał(a):a ja Ciebie płaską i przyklejoną do podłogi:roflt: hahahah :roflt: potrzebujesz tylko kogoś kto Ci pokaże jak go nauczyć, to nie jest takie bardzo trudne. Dacie radę! no właśnie :D tylko nie ma chętnych hihihi :) Quote
Doginka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 ariss napisał(a):a ja Ciebie płaską i przyklejoną do podłogi:roflt: :crazyeye::roflt:Sikłam w stringi:roflt: wyślij go do mnie na wakacje:diabloti: Chciałoby się :diabloti: on jest świetnym aporterem:loveu: nie tylko piłeczkowym, a szarpak z futrem uwielba:razz: Muszę mu taki sprawić;-) Quote
ariss Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 klaudusia0219 napisał(a):no właśnie :D tylko nie ma chętnych hihihi :) przyjedź do mnie:diabloti: Doginka napisał(a):Muszę mu taki sprawić;-) kup linkę żeglarską, futerko w lumpeksie i zatrudnij mamę do roboty:razz: Dziś nas odwiedził Kaper:loveu: z menelem Gruszkowym Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/9-8.jpg Kurcze przepraszam ale mi się jajka w oczy rzutły... Tazz nie ma i jakos mi tak wyszło;) Kacper piekny a jaka fajna siersc ma na boku tak się układa fajnie:) Quote
ariss Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Saththa napisał(a):http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/9-8.jpg Kurcze przepraszam ale mi się jajka w oczy rzutły... Tazz nie ma i jakos mi tak wyszło;) Kacper piekny a jaka fajna siersc ma na boku tak się układa fajnie:) zdecydowanie bardziej wole robić suczki te jaka mi zawsze przeszkadzają;) To podszerstek, niestety za pierwszym razem był zgolony maszyną i teraz był mały problem, wszystko mocno siedziało, więc wyjęłam ile mogłam, żeby go nie zestresować i nie zrazić do zabiegów, ale damy radę i wyprowadzimy ładnie tą sierść tylko czasu potrzeba:) Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 No i jak zwykle sie okazało, ze to co mi się podoba to nie powinno miec miejsca wogule :lol: Ja to jestem udana :D zdecydowanie bardziej wole robić suczki te jaka mi zawsze przeszkadzają;-)Chyba jestem zmeczona bo rechocze jak głupia :roflt: Quote
ariss Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Saththa napisał(a):No i jak zwykle sie okazało, ze to co mi się podoba to nie powinno miec miejsca wogule :lol: Ja to jestem udana :D Chyba jestem zmeczona bo rechocze jak głupia :roflt: w ogóle:diabloti: mi tam się podoba jego górna linia:loveu::loveu::loveu: Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ariss napisał(a):w ogóle:diabloti: Tak masz rację przepraszam :oops: mi tam się podoba jego górna linia:loveu::loveu::loveu: A mi fale na boku :) A na liniach to ja sie nie znam niestety:) Quote
ariss Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Saththa napisał(a): też robię takie kaczuchy czasami:mdrmed: a pewnie jeszcze częściej niż mi się wydaje:evil_lol: Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ariss napisał(a):też robię takie kaczuchy czasami:mdrmed: a pewnie jeszcze częściej niż mi się wydaje:evil_lol: Ja już to "w ogóle" to z premedytacja pisze, czasem piszę nawet "wogle" :) Tak mi sie jakos utarło ale tylko na klawiturze na kompie i telefonie. Jak długopisem po kartce to pisze poprawie;) NETowe przyzwyczajenia ehh Quote
Justa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Nie no, Kaperek przepięknie wyrósł :loveu: Już nie wspomnę o tym jak pięknie go zrobiłaś ! Dużo większy jest od Różki? Quote
Doginka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Saththa napisał(a):...Kacper piekny a jaka fajna siersc ma na boku tak się układa fajnie:) Kaper kochana, Kaper, a ta sierść falowana powinna zniknąć po zabiegach Ewy, ale nie tak od razu. Na to potrzeba kilka trymowań;-) Saththa napisał(a):A mi fale na boku :) A na liniach to ja sie nie znam niestety:) Linie znikną:lol: Już Ewcia się o to postara;-) Ewuś, mały jest teraz śliczny:loveu:, a taki był straszny jak był wtedy maszynką zjechany i miał ten pędzel na ogonie:roflt: Quote
ariss Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Justa napisał(a):Nie no, Kaperek przepięknie wyrósł :loveu: Już nie wspomnę o tym jak pięknie go zrobiłaś ! Dużo większy jest od Różki? e tam wcale nie pięknie, ale lepiej niż było za pierwszym razem:diabloti: Jak przyjechali właściciele to już był cały poczochrany po szaleństwach z Grusią:evil_lol: On jest od niej o 0,5cm niższy;) ma 47cm Doginka napisał(a):Kaper kochana, Kaper, a ta sierść falowana powinna zniknąć po zabiegach Ewy, ale nie tak od razu. Na to potrzeba kilka trymowań;-) Linie znikną:lol: Już Ewcia się o to postara;-) Ewuś, mały jest teraz śliczny:loveu:, a taki był straszny jak był wtedy maszynką zjechany i miał ten pędzel na ogonie:roflt: pewnie, że się postaram , oby wyszło :roflt: Quote
Saththa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Doginka napisał(a): Napisał Saththa ...Kacper piekny a jaka fajna siersc ma na boku tak się układa fajnie:smile: Kaper kochana, Kaper, a ta sierść falowana powinna zniknąć po zabiegach Ewy, ale nie tak od razu. Na to potrzeba kilka trymowań;-) Przepraszam za pomyłkę :) Quote
Doginka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Saththa napisał(a):Przepraszam za pomyłkę :) Ale nikt się na Ciebie nie gniewa;-) Quote
Tekla64 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 mnie sie tyz chlopak podoba i tyla a ze sie nie znam wiec moga mnie sie podobac ot tak bo ladne i tyla a gniewac sie na nas laikow nie mozecie bo i oo cooo ??? o pytania??? hihihi a wy macie juz plage kleszczy czy co ze sie pytasz jak u mnie z nimi??? Quote
Doginka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Tekla64 napisał(a):...a wy macie juz plage kleszczy czy co ze sie pytasz jak u mnie z nimi??? Madziu, w Wawie plagi jeszcze nie ma, ale już się kleszczory pokazały;-) Quote
eria Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Kaper jest boski !!! A ja powitałam Nikosia...i jego instrukcję obsługi w postaci księgi 275 stronnicowej hihihi Quote
Doginka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 eria napisał(a):Kaper jest boski !!! A ja powitałam Nikosia...i jego instrukcję obsługi w postaci księgi 275 stronnicowej hihihi O, to teraz czekamy na efekty tej nauki;-) Ewa wytrymowałam Lotosa i okazuje się, ze pod długą okrywówką miał krótką, czarniejszą i bardziej ostra okrywówke;-):multi: Quote
Culineo Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ariss napisał(a):przyjedź do mnie:diabloti: hihih żebyś sobie nie wykrakała :D moja siostra mieszka a Wa-wie, a dawno u niej nie byłam :diabloti: Quote
Justa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ewuś, apeluję o jak najszybsze spotkanie się - może jakoś w przyszłym tygodniu? Wiem, że świąteczne zamieszanie, ale może znadziesz dla mnie jedno popołudnie? :) Mogę przyjechać tam do Was ale na dzień dzisiejszy bez Galeństwa, bo dopiero co przestała mi kuleć (po 2 tygodniach) i wolałabym ją oszczędzać. Odezwij się na gg ! Quote
ariss Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Tekla64 napisał(a): a wy macie juz plage kleszczy czy co ze sie pytasz jak u mnie z nimi??? mamy plagę:angryy: eria napisał(a):Kaper jest boski !!! A ja powitałam Nikosia...i jego instrukcję obsługi w postaci księgi 275 stronnicowej hihihi i jak Ci się foci?:cool3: Doginka napisał(a):O, to teraz czekamy na efekty tej nauki;-) Ewa wytrymowałam Lotosa i okazuje się, ze pod długą okrywówką miał krótką, czarniejszą i bardziej ostra okrywówke;-):multi: no to super:multi: klaudusia0219 napisał(a):hihih żebyś sobie nie wykrakała :D moja siostra mieszka a Wa-wie, a dawno u niej nie byłam :diabloti: nie wycofuje się z tego co pisałam:diabloti: Justa napisał(a):Ewuś, apeluję o jak najszybsze spotkanie się - może jakoś w przyszłym tygodniu? Wiem, że świąteczne zamieszanie, ale może znadziesz dla mnie jedno popołudnie? :) Mogę przyjechać tam do Was ale na dzień dzisiejszy bez Galeństwa, bo dopiero co przestała mi kuleć (po 2 tygodniach) i wolałabym ją oszczędzać. Odezwij się na gg ! przyszły tydzień byłby dobry:razz: ale wolę w Skaryszaku bo mam tam sprawę do załatwienia. Poniedziałek na bank odpada, postaram się środę zrobić wolną, co Ty na to? takie tam gnioty ze spaceru Quote
Culineo Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 ariss napisał(a):mamy plagę:angryy: my też w 2 dni znałazłam 4kleszcze :( nie wycofuje się z tego co pisałam:diabloti: hihi to się ciesze :) http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/2-25.jpg jaka piękna !!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ahedok Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 ariss napisał(a):takie tam gnioty ze spaceru jak to są gnioty, to ja się potnę z moimi :D cuda :loveu: Quote
Recommended Posts